Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Dobrý večer,
Chci se zeptat jestli se nekomu z vas nebo v okolí stalo ze by určené pohlaví ve 12tt pak neodpovídalo ve 21tt.. Sekli se na 1.screnningu u někoho?
Díky za reakce
Jojo… Měla jsem mít kluka a holku a mám dva kluky.
Vždy je to odhad a zvlášť v tom prvním je to spíš sázka do loterie, ani nejzkušenější doktor s nejlepsim vybavením ti to neřekne jistě. Třeba kamarádce řekli kluka a ve 20 TT to změnili na holku.
@Anonymní píše:
Dobrý večer,
Chci se zeptat jestli se nekomu z vas nebo v okolí stalo ze by určené pohlaví ve 12tt pak neodpovídalo ve 21tt.. Sekli se na 1.screnningu u někoho?
Díky za reakce
Jo a neni to nic divného. Rozhodně bych nepsala, že se doktor seknul, ale v tom 12tt je to opravdu odhad jen podle směru pahorku, někteří doktoři to ani neříkají, ze je brzo.
@Elea9 díky za reakci..jinak preklep..má tam být screening.. tak to je mazec teda, děkuji. zítra jdu na 2.screening
tak jsem zvědavá
@lachtanice86 to mas pravdu. Špatně zvolena slova.. no jsem zvědavá.. napsala jsem to tak, protože jsem to vždy brala tak ze na genetice vedeti ale Jj v tom 12tt je jeste brzy a záleží na mnoha faktorech při odhalení pohlaví
Jojo, z 80% holky je kluk. A vim, ze se to same stalo min. dalsim 2 kamaradkam, proto jsem to nebrala vazne.
Ono, třeba mojí máme někdy kolem 24 týdnu tvrdili že budu kluk…ale asi mi při porodu pindík upad nebo co
takže to stejně není jistý dokud mimino není venku…
Nám na prvním ani neodhadovali.
Řekli nám až na druhém a pak to doktorka potvrdila na ultrazvuku někdy ke konci.
Mně teda doktor na prvním screeningu pohlaví ani neodhadoval. Asi si nechtěl kazit reputaci, kdyby se seknul. Na druhém screeningu už si byl stoprocentně jistý a taky mu to vyšlo.
Odhad pohlaví ve 12tt bych brala hodně s rezervou.
Nas doktor ani nechce na 1. screeningu rikat pohlavi, ze je to jen tipovacka. ![]()
Jojo, na 1.screeningu kluk na 2.sedel prcek v tureckém sedu, takže nebylo nic vidět a ukázala se holka asi v 28tt.
Nicméně na tom prvním screeningu mi doktorka varovala, že to nemusí být úplně jisté, ale tipovala na 80 procent kluka ![]()
Dobrý večer,
Díky za reakce