Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Asi bude záležet, co tě k tomu vede. Zda je něco, na čem se dá císařský řez postavit.
Pokud strach - opravdu veliký, až fobie, tak i to je důvod k císařskému řezu. Nebo předešlý císař. Dnes už je to trošku benevolentnější. Není to tak striktní jako dříve.
Porodnice, které hodně respektují přání rodičky, cíli hlavně na přirozený porod - proč si přeješ císařský řez?
Jak já si přála rodit přirozeně! Bohužel, okolnosti tomu nepřály a tak jsem svou dnes již 13 letou dceru přivedla na svět akutním císařem. Přeji Vám, ať je Vaše rozhodnutí tím nejvíc pozitivním a hlavně přeji hodně štěstí a zdraví a ať Vám z porodu zbudou krásné vzpomínky ![]()
Rodila sem normalne i CS..
kdybych si mela vybrat, tak urcite normalni porod..
CS byl strašnej zážitek.
@GirlsNick píše:
Rodila sem normalne i CS..
kdybych si mela vybrat, tak urcite normalni porod..
CS byl strašnej zážitek.
Přesně stejnou zkušenost mám taky. Teď čekáme třetí a já se modlím za vaginální porod.
@Psssssst
Rychlejší hojení, v podstatě jsem po normalním porodu byla za 4 hoďky na nohou, ale akutní CS masakr.
Držím vám palce abyste měla co nejlepsi a nejrychlejsi porod. ![]()
Zakladatelce radím promyšlení nad celou věcí
bricho po cisari se taky hubne daleko hur. ![]()
A ještě varování po 30 letech od akutního cs: všechny ženy po cs mají po letech problémy s „podříznutým“ podbřiškem. Žádné cvičení nepomůže, jedině abdominoplastika. Bříško je převislé, nesedí žádné kalhotky ani punčocháče!
![]()
Nějaka porodnice co bere v potaz přání rodičky? Císařský řez na přání nebo co je proto udělat? Předem děkuji za odpovědi.