Císařský řez na přání Ostrava a okolí

Anonymní
28.6.21 17:03

Císařský řez na přání Ostrava a okolí

Nějaka porodnice co bere v potaz přání rodičky? Císařský řez na přání nebo co je proto udělat? Předem děkuji za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8935
28.6.21 17:24

Asi bude záležet, co tě k tomu vede. Zda je něco, na čem se dá císařský řez postavit.
Pokud strach - opravdu veliký, až fobie, tak i to je důvod k císařskému řezu. Nebo předešlý císař. Dnes už je to trošku benevolentnější. Není to tak striktní jako dříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
28.6.21 17:31

Porodnice, které hodně respektují přání rodičky, cíli hlavně na přirozený porod - proč si přeješ císařský řez?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
28.6.21 17:37

Jak já si přála rodit přirozeně! Bohužel, okolnosti tomu nepřály a tak jsem svou dnes již 13 letou dceru přivedla na svět akutním císařem. Přeji Vám, ať je Vaše rozhodnutí tím nejvíc pozitivním a hlavně přeji hodně štěstí a zdraví a ať Vám z porodu zbudou krásné vzpomínky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
28.6.21 19:28

Rodila sem normalne i CS..
kdybych si mela vybrat, tak urcite normalni porod..
CS byl strašnej zážitek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
782
28.6.21 19:38
@GirlsNick píše:
Rodila sem normalne i CS..
kdybych si mela vybrat, tak urcite normalni porod..
CS byl strašnej zážitek.

Přesně stejnou zkušenost mám taky. Teď čekáme třetí a já se modlím za vaginální porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
29.6.21 06:28

@Psssssst
Rychlejší hojení, v podstatě jsem po normalním porodu byla za 4 hoďky na nohou, ale akutní CS masakr.
Držím vám palce abyste měla co nejlepsi a nejrychlejsi porod. :-)

Zakladatelce radím promyšlení nad celou věcí :-) bricho po cisari se taky hubne daleko hur. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
29.6.21 06:34

A ještě varování po 30 letech od akutního cs: všechny ženy po cs mají po letech problémy s „podříznutým“ podbřiškem. Žádné cvičení nepomůže, jedině abdominoplastika. Bříško je převislé, nesedí žádné kalhotky ani punčocháče! :nevim: :oops: :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky