Dovolená u moře cca 32tt. Byla jste některá?

Eva122
28.6.21 13:56

Dovolená u moře cca 32tt. Byla jste některá?

Hezký den, mamči zajímá mě čistě ze zvědavosti jestli jste některá byla na dovolené v zahraničí (Itálie, Řecko, Chorvatsko) prostě EU. V těhu. Zajímá mě od 30tt. Minulé trhu jsem byla ve 24tt v Dominikáně a pohoda. Teď bychom chtěli v červenci třeba do Řecka nebo Itálie kvůli synovi (3roky). Cestovní pojištění neřeším jsem pojištěna po celé EU díky pojištění v Německu. Jen mě zajímá jak jste snášeli např, let v pokročilém stádiu, jestliže jste měli nějaké výhody a tak a taky jak jste si dovolenou užili ☺️️

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36341
28.6.21 14:05

K moři bych jela, letadlem ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
28.6.21 14:10

Já myslím, že v tomhle stadiu už se létat nesmí, nebo minimalne se to nedoporučuje. Autem bych klidně jela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
28.6.21 14:11

Letadlem bych do toho nešla určitě (a některé společnosti ve 3.trimestru už ani nedovolují létat). Ale myslím, že si to lépe užijete všichni spolu třeba za rok, opravdu nikdy nevíš, co se semele…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19986
28.6.21 14:19

Tohle těhotenství je peklo od začátku a ted bych od 32tt nedala ani cestu autem na druhou stranu republiky jak mi to dělá zle a letadlo vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27765
28.6.21 14:20

Do letadla tě asi nepustí, jinak asi bych si zjistila kde je nejblížší porodnice a gynekolog kdby se něco dělo a umět se domluvit v nemocnici kdyby byl průšvih
jen ze zvědavosti jaké výhody aby jsi čekala jako těhotná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
28.6.21 14:26

Výhody nebudeš mít žádný protože te do letadla nepustí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
28.6.21 14:26

Já třeba jela ve 33tt autem do Berlína na prodloužený víkend a už jsem myslela, že to nedám. Ta jízda autem byla nekonečná. Nemohla jsem ani sedět, ani ležet. Měla jsem už regulerní počínajicí kontrakce/poslíčky. Z procházek po Berlíně bylo ploužení a vysedávání, s čímž jsme ale počítali. Už bych každopádně autem někam dál v takhle pokročilým stadiu nejela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
28.6.21 14:28

Stoji ti to za to…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
28.6.21 14:32

Jinak si myslím, že se do letadla pouští, ale na vlastní riziko, ne :think: Nebo jak to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
28.6.21 14:53

Ja jsem byla nejak 31tt v Italii, ale autem. Byli jsme teda ale na horach ( turistika, v lete ). Dlouha cesta a sezeni v aute mi nijak nevadilo ani chozeni po kopcich. Dovolena to byla super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
28.6.21 14:56
@zudina píše:
Výhody nebudeš mít žádný protože te do letadla nepustí.

ale prosim te… nejdriv si to over nez zacnes placat nesmysly.. treba smartwings, ktery prevapravujou temer vsechny cesky koupaky, te vezmou na palubu do 34tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
28.6.21 15:00
@ka2ka píše:
Do letadla tě asi nepustí, jinak asi bych si zjistila kde je nejblížší porodnice a gynekolog kdby se něco dělo a umět se domluvit v nemocnici kdyby byl průšvih
jen ze zvědavosti jaké výhody aby jsi čekala jako těhotná?

Ty výhody mě taky zajímaj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
28.6.21 15:16
@Euforia píše:
ale prosim te… nejdriv si to over nez zacnes placat nesmysly.. treba smartwings, ktery prevapravujou temer vsechny cesky koupaky, te vezmou na palubu do 34tt

Ja mám informace ze ve třetím trimestru už neprepravujou. Jestli jo tak tím lip pro zakladatelku, ovšem výhody žádný mít nebude, natož u smartwings :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
28.6.21 15:19

Já jsem v obou těhotenství ve 30tt ráda že dojedu tady do horní dolní k rybníku :mrgreen: :mrgreen: ale nejela bych ani kdybych se obecně cítila dobře, už se vidim jak v Řecku řešim nějaký komplikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí