Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já myslím, že v tomhle stadiu už se létat nesmí, nebo minimalne se to nedoporučuje. Autem bych klidně jela.
Letadlem bych do toho nešla určitě (a některé společnosti ve 3.trimestru už ani nedovolují létat). Ale myslím, že si to lépe užijete všichni spolu třeba za rok, opravdu nikdy nevíš, co se semele…
Tohle těhotenství je peklo od začátku a ted bych od 32tt nedala ani cestu autem na druhou stranu republiky jak mi to dělá zle a letadlo vůbec
Do letadla tě asi nepustí, jinak asi bych si zjistila kde je nejblížší porodnice a gynekolog kdby se něco dělo a umět se domluvit v nemocnici kdyby byl průšvih
jen ze zvědavosti jaké výhody aby jsi čekala jako těhotná?
Já třeba jela ve 33tt autem do Berlína na prodloužený víkend a už jsem myslela, že to nedám. Ta jízda autem byla nekonečná. Nemohla jsem ani sedět, ani ležet. Měla jsem už regulerní počínajicí kontrakce/poslíčky. Z procházek po Berlíně bylo ploužení a vysedávání, s čímž jsme ale počítali. Už bych každopádně autem někam dál v takhle pokročilým stadiu nejela.
Jinak si myslím, že se do letadla pouští, ale na vlastní riziko, ne
Nebo jak to je?
Ja jsem byla nejak 31tt v Italii, ale autem. Byli jsme teda ale na horach ( turistika, v lete ). Dlouha cesta a sezeni v aute mi nijak nevadilo ani chozeni po kopcich. Dovolena to byla super
@zudina píše:
Výhody nebudeš mít žádný protože te do letadla nepustí.
ale prosim te… nejdriv si to over nez zacnes placat nesmysly.. treba smartwings, ktery prevapravujou temer vsechny cesky koupaky, te vezmou na palubu do 34tt
@ka2ka píše:
Do letadla tě asi nepustí, jinak asi bych si zjistila kde je nejblížší porodnice a gynekolog kdby se něco dělo a umět se domluvit v nemocnici kdyby byl průšvih
jen ze zvědavosti jaké výhody aby jsi čekala jako těhotná?
Ty výhody mě taky zajímaj ![]()
@Euforia píše:
ale prosim te… nejdriv si to over nez zacnes placat nesmysly.. treba smartwings, ktery prevapravujou temer vsechny cesky koupaky, te vezmou na palubu do 34tt
Ja mám informace ze ve třetím trimestru už neprepravujou. Jestli jo tak tím lip pro zakladatelku, ovšem výhody žádný mít nebude, natož u smartwings ![]()
Já jsem v obou těhotenství ve 30tt ráda že dojedu tady do horní dolní k rybníku
ale nejela bych ani kdybych se obecně cítila dobře, už se vidim jak v Řecku řešim nějaký komplikace.
Hezký den, mamči zajímá mě čistě ze zvědavosti jestli jste některá byla na dovolené v zahraničí (Itálie, Řecko, Chorvatsko) prostě EU. V těhu. Zajímá mě od 30tt. Minulé trhu jsem byla ve 24tt v Dominikáně a pohoda. Teď bychom chtěli v červenci třeba do Řecka nebo Itálie kvůli synovi (3roky). Cestovní pojištění neřeším jsem pojištěna po celé EU díky pojištění v Německu. Jen mě zajímá jak jste snášeli např, let v pokročilém stádiu, jestliže jste měli nějaké výhody a tak a taky jak jste si dovolenou užili ☺️️