1. a 2. Screnning změna pohlaví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7712
28.6.21 22:05

Nam dam primar rekl: pravdepodobne, berte to s velkou rezervou (dvojcatka)…ale trefil se :) u dcery nam to poprve rekl ve 20tt a to uz dost na jistotu.

Odhaduji dle sklonu pohlavniho hrbolku, takze je to fakt odhad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
28.6.21 23:02

Nám to sice sedělo, ale po 1.screeningu jsem to opravdu nebrala směrodatně. Je to jen odhad podle sklonu pohlavního hrbolku…
Lidí, který to na druhém nesedělo, bude určitě hodně ;). A kolikrát se můžou seknout i na tom druhém a dalších, jsou i lidi, co byli u porodu fakt překvapení 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
2.7.21 13:20

Zdravim, me se ted stalo to, ze cele tehotenstvi tvrdili holcicka a ted v 34tt jsem se jen tak zeptala, zda opravdu bude, tak najednou, ze tam je vidět pytlik a ze to bude kluk. Takže můžu měnit celou vybavicku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
2.7.21 13:22

@Sardelka To samé se stalo ted me.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
3.7.21 13:24

Moment já myslela, že pohlaví na screeningu neurčují z utz, ale z genu miminka z krve matky-tak jako genetické onemocnění. Čeká mě 1. screening a myslela jsem, že po něm to bude už tutovka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
3.7.21 13:58

@mandle-v-cokolade ne určuje se podle polohy pohlavního pahorku na utz a během toho prvního screeningu je to spíš odhad, na 100% to vědět urcite nebudeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
3.7.21 15:29
@mandle-v-cokolade píše:
Moment já myslela, že pohlaví na screeningu neurčují z utz, ale z genu miminka z krve matky-tak jako genetické onemocnění. Čeká mě 1. screening a myslela jsem, že po něm to bude už tutovka

Tak bud si muzes zaplatit geneticky test navic z krve a nebo mas jistotu az po porodu :mrgreen: urcuje se podle sklonu pohlavniho hrbolku (12tt) - to je vetsinou hodne hruby odhad, a pozdeji (dalsi velke utz) uz byva pohlavi videt pekne, pokud se miminko natoci dobre (20tt), ale 100% jistotu nemas nikdy, az po tom porodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5664
3.7.21 16:14

Nám na 1. screeningu dr. řekl, že to je na 60-70 % chlapeček, na 2. screeningu to pak potvrdil, ale kamarádce řekli na 1. kluka a na 2. už to byla holčička :D :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6682
3.7.21 19:30
@mandle-v-cokolade píše:

To je jen v případě, že člověku vyjde špatně ten první screening, tak jde buď na odběr plodové vody, choriových klků, nebo si místo toho zaplatí ten speciální test z krve (Panorama), který stojí bambilion (ale není tam riziko potratu). A ze všech těhle metod už podle mě pohlaví 100 % vědět je. Za normálních okolností, z běžného odběru na 1. screening, ale ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí