1. dcera z IVF, 2. těhotenství dnes pozitivní test přirozeně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
456
14.9.15 14:32

@ixule brala jsi pri tom prirozenem tehotenstvi nejake leky, jako po IVF? Ja po IVF zavadela tablety utrogestan a brala anopyrin. Ted nevim, jestli to bude potreba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.9.15 14:39
@Lorink píše:
Ahoj holky, chci se presvedcit, ze se mi to nezda. Prvni dcera se nam narodila v roce 2013, po 1. pokusu IVF. Kdyz byl dceri rok, zacali jsme se snazit o druhe ditko, ale opet se nedarilo. Meli jsme dva mrazacky, neuchytily se. 2. cyklus IVF neuspesny a zadny mrazacci. Nyni jsem cekala na ms a mela zacit s 3. cyklem, jenze mrska cervena uz 4 dny meskala. Udelala jsem si rano test a vykouklo na me //. Nemuzu tomu porad uverit po tech x letech neuspechu. Mate nektera podobne zkusenosti?

jo, nám se zázrak povedl po 8letech. není to nic tak neobvyklého ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
14.9.15 15:21

@martina.se tak to je skvele :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
14.9.15 15:24
@Lorink píše:
@ixule brala jsi pri tom prirozenem tehotenstvi nejake leky, jako po IVF? Ja po IVF zavadela tablety utrogestan a brala anopyrin. Ted nevim, jestli to bude potreba.

ne, po IVF jsem měla 12 týdnů utrogestan a fraxiparin, u druhého jsem neměla nic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
16.9.15 12:54

Ahoj holky, tak jsem vcera byla na krvi - hcg 456, pristi tyden ultrazvuk, tak mi drzte :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
16.9.15 13:38

@Lorink nádhera :palec: teda ale není na UTZ trochu brzy? můj dr před 8 týdnem nebere, prý tam nic není a maminky jsou pak zklamané a zbytečně stresují :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
17.9.15 15:03
@ixule píše:
@Lorink nádhera :palec: teda ale není na UTZ trochu brzy? můj dr před 8 týdnem nebere, prý tam nic není a maminky jsou pak zklamané a zbytečně stresují :)

Ja jsem to napsala spatne, na utz jdu az 29.9. Snad naposled do caru!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
17.9.15 18:55

@Lorink fajn, ono je to fakt lepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie