Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Britin Ahojky. No chci říct, že se cítím dost podobně. Letos mi bude 39…mám dva kluky 14 a 13..s novým partnerem to nešlo. Pár potratu a psycho z toho…Tak jsem se na to vyprdla…a teď už jsem neplánovala jako mimino?? Dopr…nemůžu říct, že se těším… Snad to přijde?? Jsem 10tt… A jak tohle řeknu klukům??? Se po
… Jako chvilkama se těším, nevím. Pořád mám pocit, že se to poděla. Takže do genetiky neřeším…
No holky je mi 42,s druhým manželem řekli před svatbou, jestli nepodaří otěhotnět tak to nechám jak to je, a to mi bylo 39,mam dceru 15,z prvního manželství, a teď mám kluka 2 roky a 4 mecisnou dcerku tak ze krásný páreček tož užíváme, mam co delat ještě nestihla zhubnout z klukem jak otěhotněla z dcerkou
,taky jsem byla v šoku a teď to je moje krásné miminka
,i když je to někdy boj, malý ted půjde do školky doufám že bude trochu lip.dase to zvládnout trochu trpělivost a už to každý měsíc lip a líp ![]()
Ahoj holky, moc děkuju za reakce.
Babunak, přesně, taky nedokážu říct, že se těším, pořád doufám, že se to zlomí. Jsem strašně špatná z toho, že to takto cítím. Strašně se bojím, že to bude nemilované dítě. Myslím si, že to nedopustím. Co když se budu muset přemáhat ![]()
@Britin víš co, já si prostě myslím že tohle všechno přijde s rostoucím bříškem… Já třeba vůbec nemám pocit že bych byla těhotná… Kdybych teda pořád nezvracela a nekrvácela když nemám… Ale jinak vlastně těhotný pocit vůbec nemám.. nemám potřebu cokoli vybírat nebo brouzdat na netu.. Já doufám, že u mě se to zlomí až budu po tom prvním screeningu vědět, že je to v pořádku…
Já doufám, že to chce jen čas. Jinak budu muset do Bohnic, protože se zblázním, že nemám ráda své druhé dítě 🙈 🙈 😆
Ahoj ja mam 9ti leteho syna a pred 2mesici se mi narodila dcera ![]()
rikam si ze to je jak kdybych mela dva jedinacky
az holce bude tolik kolik ted synovi tak on uz bude dospelej
jinak si jeste porad mlada tak nad cim premyslet, dite je radost ![]()
Zdravím,
omluva za anonym rodina neví stále že nás bude víc
zatím v 7 měsíci nic nepoznali
jsem na tom stejně dceři bude 9 let a čekáme mimi popravdě jsme chtěli druhé ale zadařilo se necelý rok po operaci cysty na vaječníku, navíc v období zkoušek kdy jsem potřebovala co nejvíce energie
školu jsem úspěšně dokončila. Mensi problém nastal v oznámení dceři která to brala jako zradu a dost plakala a myslela si že ji chceme odstrčit. Vyresila jsem to tím že chodí na ultrazvuky semnou
nechala jsem jí vybrat jméno a celkově hladí bříško a maximálně se už těší. Chce to v klidu vysvětlit že se nic nezmění jen že nás bude doma víc ale že láska k dítěti bude pořád stejná
její názor se změnil po těch ultrazvucich tak doporučuji ![]()
@Britin píše:
Holky, jak jste oznámily prvnímu dítku, že bude mít sourozence? Moje holčička je strašně hodná a citlivá. Mám trochu strach, aby si nemyslela, že už jí třeba nebudeme mít tolik rádi, když čekáme druhé. Jak vůbec prvorození reagovali?
Musíme ji to samozřejmě tak podat, že to tak není, že pro nás bude pořád naše úžasná holčička, ale chtěli jsme pro ni sourozence.
A neměli jste strach, že nebudete umět lásku k oboum dětem správně rozdělit?
Já vím, jsem hrozný řešitel.Děkuju za vaše názory a postřehy.
Ahoj, otěhotněla jsem, když už jsem tomu ani nevěřila. Po čtyřicítce a syn už osm, a to jsem chtěla děti, cobnejblíže k sobě ![]()
Syn si nejdříve myslel, ze si děláme srandu s miminkem, říkal, ze už jsem stará
, pak se teda moc netěšil, ze když už nemůže byt jedinacek, tak aspoň brachu…. Trochu ho to začalo bavit, až v břichu kopala, to ho zajímalo. A teď Má segru a má ji strašně rad od prvního dne
A já jsem ho zase začala více objimat a ňuňat
(Ještě se nechá) Ta laska je tam přesně napůl, vůbec třeba nechápu, ze někdo muže mít jedno dítě raději. Ale já jsem tak nějak věděla, ze to nebude problém