Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ne. Já na mého mockrát
Hormony ![]()
Záleží, co znamená nepříjemný. Jestli si to moc bereš, to je normální. Nebo se chová objektivně hnusně. To je blbý. Buď to má důvod a nebo byl de.bil vždycky, ale neviděla jsi to ![]()
Tak bez konkrétního popisu těžko soudit. Samozřejmě, že jsme měli občas nějakou menší neshodu, on to třeba nemyslel zle, ale hormony udělali svoje. Důležitý si to umět vyříkat.
Hádali jsme se jako kdybych těhotná nebyla. Nebyla jsem nemocná, ani nesvéprávná.
Choval se normálně. Nečekala jsem extra nějaké ohledy a zároveň se snažila hormonálně neprudit.
@Blankaspl píše:
Choval se normálně. Nečekala jsem extra nějaké ohledy a zároveň se snažila hormonálně neprudit.
Taky tak.
Tak v těhotenství jsem byla citlivější a víc věcí mi vadilo než jindy ale to tak je proste.Je to jiný stav ![]()
My jsme byli v pohodě, protože jsme měli jiné starosti, než těhotenství. Manžel tenkrát měnil práci, přišlo náhlé úmrtí velmi blízké osoby, hledali jsme bydlení, pak jste ho dávali dohromady, ani jsem se nerozkoukala, rodila jsem ![]()
Kámoška vzala těhotenství jako nemoc, hodila nohy na stůl a nechala se obskakovat. To pak byl partner protivný.
Jako ženské to v těhotenství asi obecně víc hrotí, ale těžko říct, jestli je to tvůj případ ![]()
Partner vlastně nic nedělá-není nepříjemný, snaží se mi pomáhat. Ale díky hormonům je mi nepříjemný i jeho dýcháni ![]()
Takže ne-on nepříjemný není, ale já jsem na něj někdy jak harpyje ![]()
Neštěstí moje nálady umí řešit-vyklidí pole s tím, že jde se psama. Staví se do cukrárny a uspokojí mě dortíčkem. Pak jsem zase chvíli milá
![]()
Jako hádáme se asi míň než obvykle, já moc na hormony netrpím (to si užiju v šestinedělí
), a v těhotenství se mi spíš nechce nic řešit takže leccos přejdu a nevztekám se. Manžel je kliďas, chová se normálně, max se třeba častějc zeptá jestli nechci pomoct nebo jak mi je. Určitě na sebe nejsme nezvykle nepříjemný.
Já jsme náladová prakticky nebyla a ani nedělala, že těhotenství je nemoc. Takže u nás normálně jak před těhotenstvím, možná hadky i méně, protože jsme pochopili, že už nemá cenu se hádat kvůli blbostem a je čas dospět.
Jojo, jak psaly holky, spis já na nej. Ale ke konci ty hormony šly i na něho a byl protivnej rovněž ![]()
Ne. Dokonce mi připadá, že to bylo jedno z nejhezčích období našeho vztahu (jakože, i těch 10 let předtím bylo super, ale teď v těhotenství mi přišlo, že prožíváme znovu takovou tu „první“ zamilovanost. )
Ale určitě to na každého působí jinak. ![]()
Ahoj,
chci se zeptat. Byl na Vás partner někdy během těhotenstvím nepříjemný?
Je to mnou a hormonama nebo je to v něm?
Cítí se někdo stejně?