Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, manžel na mně byl vždy milý, ale k sestře se přítel choval někdy až hrubě. Pár měsíců po porodu od něj nakonec odešla ![]()
Musím říct, že hormony se mnou moc necloumají a můj manžel se ke mně chová naprosto úžasně a to nejen v těhotenství.
Kolikrát jsem mu musela říkat, že nejsem nemocná, ale těhotná. Naštěstí přehnaná péče to nebyla.
Je na něm zkrátka vidět, že se na mimčo opravdu těší a je za nás obě rád.
Jakoze je na tebe protivnej, ze jsi tehotna? To teda ne..chovali jsme se k sobe stejne jako pred tim
obcas jsme na sebe trpchu protivny ted, uz s hotovym ditetem..,ale manzel je spis obcas nerudnej z prace, z unavy, nebo tak…jako na me neprijemnej neni, rozumej jako primo kvuli me osobe ![]()
Nepříjemnej rozhodně není, to spíš já, jsem přecitlivělá a v některých situacích reaguji neadekvátně. Ale taky nejsem prudérní, spíš častěji bulim a když něco náhodou přeženu, tak se pak omluvím. Manžel by mě nosil na rukách i před těhu, takže já si nemůžu stěžovat… No a teď jsem 17.tt a do toho máme chlapečka necelých 7 měsíců. A ještě staršího, sedmiletého. Takže ta únava z mladšího prďoly a do toho těhotenství neni žádnej med. Je to teda silně zatěžkávací zkouška. Ale manžel je kliďas, pomáhá seč to jde a já se taky snažím neprudit a fungovat. Máme se dobře.
Občas jo. Byl neprijemnej, žádné ohledy, že jsem těhotná. Když jsem ho nechala doma s dítětem tři dny co jsem byla v porodnici s novorozencem, tak po příjezdu domů se mi omluvil a řekl, že jsem borec, že on padá na hubu a tehotnej není.