Byl na vás partner nepříjemný během těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.8.21 15:27

Občas jo. Byl neprijemnej, žádné ohledy, že jsem těhotná. Když jsem ho nechala doma s dítětem tři dny co jsem byla v porodnici s novorozencem, tak po příjezdu domů se mi omluvil a řekl, že jsem borec, že on padá na hubu a tehotnej není.

• Citovat
  • Upravit
951
19.8.21 17:03

Ahoj, manžel na mně byl vždy milý, ale k sestře se přítel choval někdy až hrubě. Pár měsíců po porodu od něj nakonec odešla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1910
19.8.21 18:11

Musím říct, že hormony se mnou moc necloumají a můj manžel se ke mně chová naprosto úžasně a to nejen v těhotenství.
Kolikrát jsem mu musela říkat, že nejsem nemocná, ale těhotná. Naštěstí přehnaná péče to nebyla. :D Je na něm zkrátka vidět, že se na mimčo opravdu těší a je za nás obě rád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
19.8.21 18:24

Jakoze je na tebe protivnej, ze jsi tehotna? To teda ne..chovali jsme se k sobe stejne jako pred tim :nevim: obcas jsme na sebe trpchu protivny ted, uz s hotovym ditetem..,ale manzel je spis obcas nerudnej z prace, z unavy, nebo tak…jako na me neprijemnej neni, rozumej jako primo kvuli me osobe :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
19.8.21 22:25

Nepříjemnej rozhodně není, to spíš já, jsem přecitlivělá a v některých situacích reaguji neadekvátně. Ale taky nejsem prudérní, spíš častěji bulim a když něco náhodou přeženu, tak se pak omluvím. Manžel by mě nosil na rukách i před těhu, takže já si nemůžu stěžovat… No a teď jsem 17.tt a do toho máme chlapečka necelých 7 měsíců. A ještě staršího, sedmiletého. Takže ta únava z mladšího prďoly a do toho těhotenství neni žádnej med. Je to teda silně zatěžkávací zkouška. Ale manžel je kliďas, pomáhá seč to jde a já se taky snažím neprudit a fungovat. Máme se dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí