1. IVF leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1143
25.1.10 13:46

A ještě Monko moc držím palečky, aby dnes vše dobře proběhlo a embryí bylo co nejvíc, budu se těšit na zprávu od Tebe.Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
25.1.10 14:03

Monko - tak „zlom vaz,“ podle času už to máš nejspíš za sebou, a nejspíš ležíš a odpočíváš!!!Tak hlavu vzhůru, nožky nahoru a pozorně poslouchat paní embryoložku, ať nám to tady můžeš všechno poreferovat!!!!
Pak si nedávej horkou vanu, prý to není dobré, mě to nikdo neřekl, a já hned druhý den relaxovala ve vaně plné pěny :nevim: , tak ať víš alespoň ty!

Já byla jinak dnes na krev, ve středu budou výsledky, ale už si nic neslibuju. Jsem na sebe naštvaná, celou neděli jsem byla v pohodě a dnes jsem se na gyndě zase rozbrečela jako malá holka. Sama jsem nečekala, že mě to tak vezme.Přece jsem počítala s možným neúspěchem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
25.1.10 15:08

Tinko úplkně ti rozumím,minulý rok byl pro mě taky takové utrpení. A tento rok jak se přehoupl,tak je mi teď úplně jedno jak to dopadne :roll: Nevím,asi jsem už ztoho doktorování unavená.

Monko držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
25.1.10 15:43

Tinkomoc TI držím palečky, aby vše dobře dopadlo.
Všem Vám to holky strašně moc přeju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
25.1.10 16:14

Ahoj Tino, máme s partnerem stejný problém-špatný spermiogram. Na laparoskopii jsem byla, poslal mě tam můj gynekolog ještě před první návštěvou CAR. Teprve v sanatoriu jsem se dozvěděla, že jsme zbytečně ztráceli čas. Pokud má totiž partner horší spermiogram, i přes všechny testy ženské neplodnosti následuje IVF ICSI. Dosud mi nedošlo o co mému gynekologovi šlo, i obvodní lékař se podivoval proč mě na laparoskopii posílal. Takže uvaž, zda by to nebylo ve vašem případě zbytečné. Přeju hodně pozitivní energie a brzy //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
25.1.10 18:15
OliveOil píše:
Ahoj Tino, máme s partnerem stejný problém-špatný spermiogram. Na laparoskopii jsem byla, poslal mě tam můj gynekolog ještě před první návštěvou CAR. Teprve v sanatoriu jsem se dozvěděla, že jsme zbytečně ztráceli čas. Pokud má totiž partner horší spermiogram, i přes všechny testy ženské neplodnosti následuje IVF ICSI. Dosud mi nedošlo o co mému gynekologovi šlo, i obvodní lékař se podivoval proč mě na laparoskopii posílal. Takže uvaž, zda by to
nebylo ve vašem případě zbytečné. Přeju hodně
pozitivní energie a brzy //

No já právě nevím, jestli je to zbytečné nebo ne. Hodně holek kolem otěhotnělo po laparce, i když žádné srůsty neměly, prostě jim protáhli vejcovody a šlo to.Na diskusích jsem četla spousty případů, kdy holky otěhotněly normálně a to s tím, že jedna měla od dvou dr.potvrzenou sterilitu, druhá měla manžela s 1% dobrých spermošek a třetí měla manžela 12% spermií pohyb vpřed!!!
Takže to jde!!!Zázraky se dějí!!!
My teď dáme pauzu, no zase co kdyby během pauzy :nevim: …když, ale nebudu vědět, jestli jsem v pořádku i já - je to třeba ztracených 5 měsíců!Taky chci manželovi nakoupit něco dobrého na ty jeho potvůrky zdechlé…před tím nám to nikdo neporadil :think:
Ještě váhám, nevím, ve čt. se zeptám své Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
25.1.10 18:40

Zdá se, že co doktor, to jiný názor, teď jen čemu věřit. I my teď máme pauzu, zkoušíme čínskou medicinu na pročištění organismu nás obou. Chceme vyzkoušet opravdu všechny možnosti, na dítě už čekáme 4 roky a jsou to moc a moc dlouhý 4 roky. No kdyby to vyšlo a nemusela jsem na další kolo IVF, skákala bych radostí a asi by o tom vědělo celý emimino. Co zabírá na potvůrky lenivý pomalý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
25.1.10 18:45

ahoj holciny, jsem zpatky! embrosi zbyli jen dva (z peti) a ty mi dneska vratili. pry se pekne vyvijeli do stadia moruly a embryolozka mi rekla ze jim taky provedli asistovany hatching (to jsme v planu nemeli) ale pry ty moje meli hodne silny obaly, tak aby se jim z nich lip dostavalo - jo a nemuseli jsme za to nic platit, tak to jsem docela byla prijemne prekvapena. takze ted si lenosim a nebudu nic ale vubec nic delat. neschopenku jsem odmitla, doma bych se nudila, takze zitra normalne naklusu do prace. citim se skvele, tak snad to k necemu bude :-), testovat mam az 11.2. tak se pokusim na to do te doby nemyslet.
tak piste ted chvili co vy a ja dam vedet jak jsem na tom. tak hlavu vzhuru a at se dari.

Příspěvek upraven 26.01.10 v 09:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
25.1.10 19:20

Monkotak to moc držím palečky, jsem ráda, že se cítíš dobře, to je jen dobře pro mimísky.Hlavně se opatruj.Čekala jsem, až napíšeš, byla jsem moc zvědavá.Budu Ti moc držet palce.A můžu se zeptat kam jezdíte do CARu?Mě dneska čeká poslední injekce do svalu.Pregnyl ve 21hod a ve středu ráno nástup v 7hod v CARU.Bojím, bojím :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
25.1.10 20:47

Monko - vidíš, šikula :palec: !!! Teď jen ať se bobci udrží!!!Takže pohoda a klídek!!!

Market - ty jdeš taky na ET nebo na co???Já už se v tom tady ztrácím :think:

Byla jsem s kámoškou na kávičku a probrala to!Cítím se lépe a čekám na manžu až přijede z práce!

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
25.1.10 20:49

Market - už jsem si to našla je to jasný ET, takže se nic neboj vždyť to tady píšeme všechny, jen se vyspinkáš, odpočineš si a pádíš domů i s prckama :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
25.1.10 21:35

Tinko, před chvílí mi kamarádka píchla pregnyl a ve středu jdem na odběr vajíček.A pak si budeme přát, aby se vše dobře vyvíjelo a my mohli jet na ET.
Všem Vám strašně moc děkuju za podporu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
25.1.10 21:50

Ahoj holky,doufám že můžu mezy Vás.Mě je 32 let,o
mímo se snažíme asi 5 let a doufaly jsme že to
vyjde,ale nezadařilo se.Mám za sebou 1IUI a dvakrát
jsem měla cystu.Teď jsem před IVF,teda teprve začnu
píchat hormony.Vůbec nevim co mě čeká a bojim se.
Mám k tomu ještě pol.vaječníky tak jsem zvědavá jak
budu reagovat.
Mějte se fajn a držim Všem palečky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
25.1.10 21:51

Ahojky, koukam, ze se nam to tu rozjelo..:-)

Ja jsem si myslela, ze si tento nicim nedopovany cyklus pred IVF vychutnam v klidku a jen snazilkovanim, ale ted mam spis pocit, ze bych byla radsi, kdybych ho mela pod kontrolou.Jiz nekolikrat jsem mela jednodenni spineni, coz se mi stavalo po vysazeni antikoncepce pri anovulacnich cyklech, takze vubec netusim, ve ktere fazi cyklu vlastne jsem. Asi zitra navstivim gynekologa, abych se presvedcila.. :cry:
Jinak jeste k te laparoskopii, me na ni take nezenou vzhledem k spatnemu spermiogramu a planovanemu IVF a abych rekla pravdu, me se na ni take nechce, protoze nevim, jaky by to melo vlastne ted prinos.. :roll:

Monko: to je bezvadne, ze mas uz mrnousky v brisku, drzim moc pesticky, aby vse vyslo a 11.2 na Tebe cekalo vytouzene //

Marketchen: Ty uz to mas take za par, pak musis poreferovat!

Tino: naprosto Te chapu, ja jsem prvni cekani na krev (po IUI) take obrecela a to jsem si to uz zakazala nekolikrat, ale selzu pokazde.

Piki: kdy cekas MS Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
25.1.10 21:54

Holky, ještě se chci zeptat.Nevíte některá? Mám děsnou rýmu, už asi 4.den, vůbec se jí nemůžu zbavit, nebude to problém pro podání narkozy.V papírech píšou, pokud pacientka přijde třeba najezená, nemůže být podáná narkoza a odběr vajíček nelze odložit, tak punkce bude provedena bez narkozy.Vždyt to muís strašně bolet, nebo ne? Ptám se jako tydýt, ale jak jste mě už poznali, jsem veliký posera :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí