Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, moc děkuju za podporu.Zítra dám hned vědět, až dorazíme.
Jdeme už na kutě, ať jsme fit.
Tinko - kdybys viděla, jak jsem osypaná já, katastrofa.I na obličeji.Hrůza ![]()
Snad to přejde, mám nějaké masti od lékaře.A Tobě držím pěsti, at je vyrážka brzo pryč!
Tak zítra holky ahojky
Ahoj Holky
Štěpi: pošleme si přesné info do pošty ju, ať tady neofftopikujem…
![]()
Market: držim všechny palce, ať to vyjde…;)
budu se snažit, aby ses bavila dááálll nad těma mýma blbinama… ![]()
market,jdi do dvou a neboj se. Jinak Klarka je stejne stara jakl nase kacka,ale ta byla take pres ivf.
tino ja tohle mela po naplastech,jsem alergicka na nejaky druh lepidla,nemas to take z toho?
Ahoj všechny, dovoluji si předat k vám do diskuze. Je mi 32 let manžovi bude 40. Máme již jedno dítko - 4 roky, podařilo se hned druhý cyklus, ale Dr. mi pak řekl, že to bylo způsobené tím, že jsem po velmi dlouhé době vysadila HA a v těle bylo ještě dost hormonů. Když jsme chtěli druhé postup byl podobny- vysazení HA, Ms se nedostavila tak agolutin a zase těhu, ale byl to nakonec jen prázdný gestační váček a já musela v 7 tt. na revizi. Od té doby nic. Bez léků nemám MS ani OVU. Pak jsem dostala clostík většinou se po něm zadařil jeden folikl vždy na pravé straně, což není žádná sláva. Poté následoval Fertimed Olomouc, zatím vyšetření manži - celkem to jde, pohyblivost supe 60%, hustota slabší asi jen " 16 mili", což k otěhonění stačí. Jinak běžné odběry z krve a genetika, vše O.K. Dvakrát jsme zkusili IUI, ale neúspěšně. 8.2. mám jít na histeroskopii - bojím, bojím. a pokud to bude O.K. začneme se připravovat na IVF. Vše to trvá rok a půl. Jsem z toho dost vyděšená, je to všechno moc rychlé. Čekala jsem více pokusů IUI a nenapadlo mě, že dojdem až k IVF. Ještě se moc neorientuji v pojmech ICSI, dlouhý protokol… ale díky vašim příspěvkům budu na další kontrole perlit. Jediné co nemáme je imuno, musím se na to toho 8.2. zeptat. Všem držím pěsti ať se mimíska uchytí.
ahoj ruze. Take jsem byla kuracka kdysi jsem prestala kvuli ivf,kdyz mi dr popisoval,co mi to dela s vajecnikama. Půl roku po porodu jsem zase zacala a ted jsem prestala kvůli ivf uz v zari. Jsem na sebe hrda,ale ruku do ohne za sebe nedam. Je to desny boj.
Přeju všem dobré ránko…tak jaký pak máme dnes program k diskuzi ????
Dělám si srandu…chci to tu trošku odlehčit…holky všechny chceme miminka a všechny je taky mít budeme…a jestli ne…
tak čert… ![]()
Ahoj lleno,
jasně napíšem si ještě do pošty a pořádně se domluvíme! ![]()
Zuzko, škoda, že jsi tak daleko, mohly jsme si udělat dámskou jízdu!
Ale manžel je od Ostravy a jezdíme tam k jeho rodičům, tak bysme taky mohly dát kafčo, když by to klaplo… ![]()
Jinak, holky zdravím vás a přeji pěkný den!!!
A těm, co potřebují, držím palce!!!! ![]()
Ahoj Štěpi sousedko… ![]()
Můžeme klidně zorganizovat nějakou pražskou párty… ![]()
Ahojky, tak aby toho všeho nebylo málo - já dnes nafasovala antibiotika!!! Mám tuberácky kašel a zánět nosohltanu, k tomu ten osypaný zadek - no paráda!!! ![]()
lleno,
no to bysme mohly… a ťukat bysme si mohly inj. stříkačkama a lahvičkama od prášků!
a pěkně bysme se ,,namazaly,, mastičkama na ty naše vyrážky a ekzémy!
Doufám, že to nikoho nepohořšilo, je to legrace pro odlehčení! ![]()
Tino88,
tak to je mazec, tak ať se z toho rachle dostaneš a je ti dobře!!!
Jóóó, když se daří, tak se daří… ![]()
lleno, sranda musí bejt!
Jinak já bych se z toho musela už zcvoknout!
No blázinec mám kdyžtak za barákem… ![]()