1. IVF leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3115
29.1.10 15:35

Tak Markét držim cecky palce co mám u všech nohou a rukou co mám… :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
29.1.10 15:38

Markét: až budeš trošku zase zregenerovaná jo, písni, jak to probíhalo…ať jsme poučený… :wink: kuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
29.1.10 15:48

IIeno - ještě jsem stále tu :wink: Probíhalo to dobře, je to jako gynekologické vyšetření, nic nebolí,a je to rychlé.Paní embryoložka přinese takovou jako dlouhou zkumavčičku s embryjkem , který se vloží do dělohy a pak se ještě pod mikroskopem podívá, zda embryjko nezůsatlo ve zkumavce.Je to moc zvláštní pocit.
Ještě jsme před tím probírali, zda jedno nebo dvě a zda chcem zamrazit.
A opravud V8m holky řeknu, je těžké na to nemyslet…pořád si hladím břicho a nemyslím na nic jiného, než na to, že se mi v břiše něco děje a moc si přeju za 17 dní ty //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
29.1.10 15:53

Tinko88 - Přeju TI brzké uzdraveníé a vyrážka ať je brzo fuč.Jak já měla osypanýá obličej, ale prášky a mast zabraly naštěstí rychle.Už jen pár fleků, ale můžu TI říct, že jsem se s tím úplně styděla mezi lidi :-(
A nevím, zda to bylo hormonama.Nebo rekace na citrusy, docela dost jsem jich jedla…jsem si myslela, jak budu fit díky vitamínu C…a prd, z nosu jako z kohoutku a na obličeji ekzém, jsem si akorát přihoršila :cry: Ale uiž je to lepší, mnohem lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
29.1.10 16:29

Marketchen děkuji za tvou milou reakci na můj dlouhý příspěvek, máš pravdu člověk je toho plný a rád si popovídá..(spíš vykecá)..
Tak už je embryjko u tebe v bříšku! to je pěkný dáreček před víkendem..pěkně odpočívej a relaxuj at se pěkně zavrtá!

*Ahoj holky *, jsem moc ráda, že jste mne vzaly mezi sebe. My jedeme zítra do Gennetu, mám jít na první UZ jak jde stimulace..Popravdě zatím nemám pocit že by na mne ty léky nějak zabíraly, necítím nic..ani mne nebolí břicho, jen hlava a je mi občas trochu slabo a mám těžké nohy, ale to je z toho léku co beru na imunitní reakci, to píšou v návodu..
Nebo na reakci ze stimulace je ještě brzy? Píchám si od úterý, dnes to bude 4tý den.
Bral jste někdo Gonal a jak jste se po něm cítily?

Dám vědět jak to šlo a vzpomeňte trochu na mne at máme taky nějaká zralá vajíčka k oplození..

Krásný víkend všem a děvčátkům s embryjky pěkné a úspěšné zahnizďování!! Je to skvělý vidět výsledky!!Rok 2010 bude úspěšný, je to rok Tygra a naše miminka budou tak silná a zdravá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
29.1.10 16:36

Kanárka - Ahojky, tak to budu zítra moc držet palečky a těšit se na zprávu.
Mě při stimulaci nebylo vůbec nic, břicho mě nebolelo, na občasně jako zamotání hlavy jsem se cítila dobře.Až na poslední injekci"Pregnyl", to se břicho trochu nafouklo a vaječníky jsem cítila.

A máš krátký nebo dlouhý protokol?Já měla krátký protokol, píchala jsem si od pondělí do pondělí.
To Tě možná příští týden taky čeká odběr vajíček, viď?? Moc, moc držíme palce.Papa :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
29.1.10 16:58

Marketko, takže můj průběh tedy vypadá normálně, už jsem měla obavu, když nic necítím, že asi mé tělo na stimulaci moc nereaguje..takže to uvidím zítra jak reaguje… :lol:

mám protokol s antagonisty GnRh. (taky krátký. Beru Gonal od úterý a mám ho píchat ještě do úterý, a ted po prvním UZ se uvidí jestli k tomu již začnu píchat i Cetroide. 2 UZ mám mít příští úterý či středa a hned na to čtvrtek čí pátek OPU. Takže je to taky rychlovka..ale nechci nic zakřiknout, ještě nevíme stav mých vajíček…

Děkuji moc za povzbuzení a už odpočívej. Myslet na to budeš pořád, že se něco děje, protože ono se to opravdu děje!!! Bašti listovku a poslouchej relaxační hudbu ať jsi v pohodě a ono se mimi zahnízdí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
29.1.10 17:11

Monka jsi v pořádku? Jak se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
29.1.10 17:51

Ahoj holky, tak já statečně ležím a kurýruju se!!! Strašně se mi motá hlava a chvilkama mi je na zvracení - nikdy před tím jsem to nezažila!Chudák tělíčko je asi tak zanesené, že už neví jak má na to všechno reagovat :-? !!!

Market - vidíš to, žádná hrůza to není, teď hezky klídek a ať se zadaří!!!

Jak píšete o dlouhém či krátkém protokolu, já ani nevím jaký jsem měla.
Celý měsíc jsem si do břicha píchala Dipherelin, no a k tomu mi později přibyl Puregon(11 dní), potom ještě Menopur(5 dnů) a jako třešnička na dortu koňská dávka Pregnylu to bylo 5 dní před ET. Je to normální??? Mě se zdá, že jsem toho všeho měla proti vám daleko více!

Monko a Market - pícháte si teď taky ten Agolutin??? Ten jsem měla až do testování! No a při poslední dávce jsem se tak osypala!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
29.1.10 17:59

Kanárku - zítra budu na tebe myslet, je to ale rychlovka,snad bude vajíček dost, ale hlavně ať jsou kvalitní!!!
Já osobně jich moc neměla - „jen“ 9, ale stejně v základní ceně IVF je metodou ICSI oplodněno jen 8 vajíček, takže holky co byly při punkci se mnou na pokoji i když měly jedna 25 a druhá 15, použito bylo stejně jen 8 :-) !!! Takže tady to není o kvantitě, ale o kvalitě!!!!

Jo a břicho jsem cítila teda pěkně, chodila jsem jako důchodkyně :-D , ale to bylo až těsně před punkcí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
29.1.10 18:28

Ahoj Tinko, máš pravdu tvé tělíčko toho už asi má opravdu dost, je to prostě záhul co si budeme povídat. Podle mne jsi měla dlouhý protokol. Vždy záleží na horm profilu, a podle toho to Mudr. naservíruje každé z nás indivindi…máš pravdu u mne je to fofr, musím ještě stihnout předoperační vyšetření..ale uvidíme zítra co mi poví pan doktor..
Do jakého centra chodíš ty? Já do Gennetu. ICSI platíme 7tisíc, je to 10 oocytů (pokud budou) a nad 10 vajíček se platí ještě 2000 extra.

Ale je to asi všude podobný. Budu ráda hlavně aby tam nějaká byla kvalitní aby se mohly oplodnit. Máš pravdu kvalita je důležitá!!!Takže moc děkuji za tvou milou podporu a dám vědět jaké budu mít zprávičky co a jak. Pořádně se kurýruj , v rámci možností a ještě jednou díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
29.1.10 18:41

Kanárka - .....vůbec není zač, vždyť proro jsou zde tyhle stránky. U nás v rodině to nikdo neví, takže já se vypovídám - vypíšu alespoň tady :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
29.1.10 19:11

Tinko, to toho máš opravud hodně.Já píchala jen ten týden Fostimon a 2× do břicvha Oragalutran a dva dyne před OPU Pregnyl
Ted něco jako čípky Crinone do testování, a pokud bude //, tak dobrat celé balení.
Držím palce, ať je Ti líp.Ty hormony opravdu tělu nepřidají :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
29.1.10 19:15

Teda holky…vy mě normálně DĚSÍTE…já se bojim těch injekcí jak čert kříže a když vidim kolik toho je, tak je mi na :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :roll: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
29.1.10 19:24

Market - takže teď si už nepícháš nic, je to tak??? Teda jak to tak čtu, mě si pěkně vychutnali :evil: , no ale ty holky co byly na punkci se mnou, ty injekce do zadku vyfásly taky, to jsem viděla!

llena- nic se neboj, jak vidíš každý to má jinak.Já se injekcí taky bála a ve finále jsem píchala i tři denně do břicha, pak do zadku už to musl píchat manža. Byl z toho na máry, ale taky to zvládnul 8-)
Pro mimi uděláš asi opravdu všechno :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital