Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dobré ranko!!!
Růži, Kanárko - tak co Ult.?????
Kanárka - děkuji za odpověď, jestli tomu rozumím, tak mi průchodnost udělají, ale asi nemají moc možností něco napravit, takže pokud tam něco najdou hajda znovu pod narkózu. Bojim, bojim. Ale když vidím jak jste statečné tak jdu do toho. Já byla v loni na revizi - potrat 7tt. Narkóza taky krátká, zato ta psychika byla na nule, takže předpokládám, že to zvládnu i tentokrát. Před obědem letím na předoperač. vyšetření.
Marketchen, Monka - co mimísci??? Jak vám je???? Kdy budete testovat nebo rovnou kontrola v CARU???, ještě v tom nejsem zběhlá.
Krásný den
Nazdárek všem, tak jsem právě domluvila s gennetem a příští pondělí jdu na první ultrazvuk v tomhle cyklu…tak jsem teda moc zvědavá, jestli konečně ta ovulka přijde nebo neee… ![]()
už mě nebaví ty informace ve stylu, tak tentokrát nic…když už je to 3× zasebou oficiálně potvrzený, padá na člověka poněkud panika…
Počítám, že tentokrát už si nechám napsat ty injekce, kterých se táááák bojím, páč jinak se toho možná ani nedočkám.
Jinak jak se všechny máte…koho co tento týden čeká??? ať si mám co zapsat do deníčku a vim, koho se na co ptát ??? ![]()
ahoj lleno a holky,
no vidím, že se fakt nenudíte a každá máme hodně za sebou, ale i před sebou!
Tak, holky všem pevné nervíky a moc moc moc štěstíčka! ![]()
lleno, no mě čeká teď v sobotu (21DC) první injekce do břicha a pak zase 21 dní čekat na další injekce, páč mám dlouhý protokol!
No a možná mě čeká tento týden i kafčo se skorosousedkou!
![]()
Štěpi:
Zrovna jsem si říkala, že tě musím někde uhnat…
co hned zítra???
zdravim, holky, vcera jsem se nestihala ozvat, ale kdyz u me se ted nic nedeje… testovat mam az 11.2., takze az za tyden, citim se dobre, trochu boli brisko, jinak nic. obcas zapominam, ze bych na sebe mela byt vic opatrna a tolik se nehonit. mozna je ale lepsi se necim zamestnat a tolik nad temi embryjky nepremyslet… stan se co ma
. navic jedu pristi tyden na cely tyden na hory a lyzovat teda opravdu nesmim (zkousela jsem to na pana doktora, alespon pritakani jedno dopoledne, ale ten sel radsi jeste manzelovi na chodbu pripomenout, ze sport v zadnem pripade!, pry ani chodit do kopce, co tam tak budu delat? mate tip na nejakou dobrou knizku? musim se zasobit. necetla jste nektera „previtem snadno a rychle“ od bretta simona? pry to ma byt legrace, vydalo to nakl. argo.
Ahoj holky,tak budu píchat dál ,na KO jdu zas až v pátek.Doktor říkal že uplně super to není,ale dobry že jo
Jestli jsem dobře slyšela,tak v levo droné fol. a v pravo 11 z toho 1 pěknej.Snad ještě dorostou,už mam těch žihadel pokrk.A co ty Kanárko?
Ahoj Holky, moc Vás zdravím.Jak se cítíte?
Monko, Ty se máš, na hory.To Ti to aspoň rychleji uteče do toho 11.2.
Holky, všem moc držím palce, aby folíky rostly a hlavně aby byla kvalitní vajíčka.
A už se těším na další čekatelky po ET ![]()
Ahoj kočky,
dnes jsem měla docela nabito…ráno na EKG a krev, atd. pak k obědu injekce a odpol. UZ.
UZ mi dopadl dobře, první vajčník- tam je dominantní folík, který se dere do popředí a za ním pár menších(4- prý by měli dorůst), a na druhým vaječníku byla mudr. nadšená, jich mám 8 prý krásných
Ale zda budou uvnitř kvalitní vajíčka to so dovíme až potom… ![]()
dnes večer píchám poslední Gonal, ráno ještě Centrotide na zbrždění a pak večer mám 1 injekci Vitrelle. Zítra jedu ukončit předoperační a pak se budu válet doma. Asi mi nebude prý nejlíp..V pátek ráno jdu na OPU, jsem 3 na řadě.
Dnes musíme manžílka zbavit starých spermiček, aby měl novou nálož na pátek ![]()
bolí mne hlava, trochu slabo, ale já to mám z toho léku na imunitu…a taky už cítím vaječníky, hlavně ten s tím maxi folíkem. Jo mám hubu plnou bedarů, na které nikdy netrpím, takže vypadám jak pubertačka.. ![]()
Market a všem ostatním díky že jste na mne myslely, folíky tedy narostly.. ![]()
Moni na těch horách bud vážně moooc opatrná, když už musíš jet, odpočívej a bacha at nespadneš i ta procházka je nebezpečná, já bych nejela, ale když už jedeš tak opravdu se nech odvést až tam ,žádný dlouhý chození, čerstvý vzduch ti prospěje a mimískum taky, ale jen se chvíli kochej a šup zase dovnitř na čajík…jo a at tě manžel přidržuje až budeš se kochat at nežuchneš!!!
přibal sluneční brýle
Moni jak vysoké máš dávky na tu imunitu, myslím ty kortikoidy, snížili ti to alespon trochu po vložení embryjek?sledují to nějak, myslím krev atd?
Prosím šetři se.ju
Růžičko- gratuluji k folíkům:) a pěkně pokračuj, určitě dorostou!!!trpělivost ![]()
Krišpi jasně že to vyšetření zmákneš, pak už budeš zase o krok dál k mimisku!!! ![]()
Lleno hodně štěstí s ovulkou!Už to vypadá nadějně a hlavně že se něco řeší!!!Kdyby došlo na injekce, tak neboj my tě podpoříme ![]()
ahoj holky,tak koukam,ze nas tu bude vice ve stejne fazi.
Ja mela dnes 2.uz,sliznicd je super,foliku moc neni,cca5-10. Zitra pregnyl,v patek rano odber.
Téda Holky to jo, takže dvě jdete v pátek na OPU, to budu moc držet palce.A třetí na řadě jsem byla taky..vlastně poslední
Bože, to byly nervy, ale teď to jsou mnohem větší.
Jina beďary jsem měla taky a hrozně.To všechno ty hormony.
Holky, tak ať se cítíte co nejlíp, dobře „píchejte“ a v pátek na Vás budu moc myslet.
Krásnou dobrou noc.Markéta ![]()
market,diky. A jak to zvladas? Ja se na to cekani netesim,vzdycky to byl pro me des.
Sluníčko - nic moc.Je to fakt síla.Nejraději bych si udělala test hned zítra, ale muísm vydržet
Holky, já bych Vám tak moc přála,aby to bylo Vaše poseldní IVF.Abychom si všechny mohly napsat, že máme dvě //!
Hlavně se mi teď pěkně nalily prsa a bolí mě.Ale prý je to hormonama
Pokaždé když jdu na WC, modlím se, abych to nedostala…hrabe mi.Ale zítra začínám plánovat KLárky oslavu 3.narozenin, tak snad přijdu na jiné myšlenky.Jsou to děsné nervy!
Sluníčko tak to je supr že jdeš taky na OPU v pátek. Musíme to zmáknout a hllavně at jsou ty naše folíky plný a vajíčka kvalitní ![]()
Market dík za podporu a přeji co nejmín nervíků při čekání. Ta oslava přišla v pravý čas, potřebuješ se zabavit a budeš myslet ted na to první dětatko
tím se těm novým bude u tebe moc líbit a už se nepustí ![]()
Pořád muchlej Klárku to vyplavuje hormony štěstí a radosti a mimísci se budou zavrtávat víc a víc.
já když se povede embyjko tak pak budu po transferu chodit muchlovat mimi mé kamarádky ![]()
sluníčko - džím ti moc palečky na páteční OPU!
Ani nevíš, jak ti závidím a všem holkám, co to mají za sebou! Já už chci takyyyyyy!!!!!
No, já musím čekat do března…, ach jooo! Pak písni, jak to probíhalo! ![]()