1. IVF leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
213
3.2.10 13:15

Krišpí - tak třeba se ti to splní… :kytka: Já už se vlastně připravuji na IVF od prosince 09 a vidíš, ET mi vychází na březen…a to jsem já v pořádku, akorát manža horší spermio, vše jak má být, zatím, a stejně to trvá…! :roll: Je fakt, že kvůli pojišťovně jsem propásla jeden cyklus… To je na tom to blbé, že 1 cyklus = 1 oplodnění :-? Proto je to celá věčnost, než se dočkáme vytouženého mimi… :roll: Ale určitě se dočkáme!!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
3.2.10 13:42

Kryšpí tak to držím pěstičky,ať ti to vyšetření dobře dopadne. Jo na jaké vůbec jdete? Jinak já měla jít už tento měsíc na IVF,ale neposlali mi ty výsledky z imuna a navíc jsem teď nemocná.

Štěpi já ještě nevím,kdy mi vyjde ET. Mám „asi“ krátký protokol a stimulku budu začínat až od 3DC, takže počítám tak od 12. do 15.3. A ty? Jak tobě to vycází?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
3.2.10 13:53

Kryšpí mě můj gindař taky říkal,že nemám chodit k metalce,že s ní má špatnou zkušenost a můj přítel taky. Prý je dobrá ministerstvo vnitra. Jo a pokud jde o Imuno,tak to řešte na začátku - ušetříte si tak rok pokusů. Jsou tam i dlouhé čekací doby min. měsíc a další měsíc chodí výsledky. To jsme tak dopadli my a proto jsme na IVF nešli teď v únoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
3.2.10 14:10

piki88 - no já mám dlouhý protokol, takže teď v sobotu (21DC) jdu na první injekci do břicha a po dalších 21 dnech si začínám píchat sama cca 10 dní. Pak OPU a ET. Takže jsem to tak nějak počítala na 13. 3. +/-. Tak uvidíme… ale už se moc těším a mám i strach… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
3.2.10 14:25

štěpi:
Koukám, že máme další společnou vlastnost a tou je netrpělivost… :lol: bezva.
Jinak holky s tou Metal pojišťovnou jsem taky slyšela hrozný zkazky, že mají hrozně málo pojištěnců a tím pádem doktoři nemají ten správný stimul s touto pojišťovnou sepisovat smlouvy… :cry:
Co se týká toho čekání…holky nechte si mně jako…to se zbláznim, než se něco stane… :roll: 8-o 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
3.2.10 14:47

lleno - no to jsem zvědavá, na čem se ještě shodnem a co budeme mít společného??? :lol: :lol: :lol: No dneska ti povykládám, co tě všechno čeká a na co všechno musíš čekat ty… a pak můžeš jet se mnou, rovnou do Bohnic!!! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2194
3.2.10 15:32

Doktor při příjmu do Caru říkal, že mají smlouvu z metalkou jen jakési vyšetření nebo úkon neplatí. Když jsme se ptali zda přejít jinam, říkal, že to není potřeba. Štěpi- proč máš dlouhý protokol, když jsi O.K.????
Piki - jdu na hysteroskopii, mám pocit že tam něco najdou, jelikož i po clostilbegytu mám vždy jej jeden folikl na pravé straně a né moc velký. Asi mám i nižší sliznici a clostík mi ji ještě snižuje, Takže další stimulace tímto lékem nemá cenu. Mám pocitm,že ta levá strana není vpořádku. Hlavně ať to není nic většího na klasickou opraci se mi nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
3.2.10 15:41

Krišpí - ten dlouhý protokol mi naordinoval můj Dr. v CARu a ani jsem se ho neptala proč… zkrátka jsem to brala jako, že ví co dělá… jinak já mám teda pravý vejcovod neprůchodný, ale snad to s tím protokolem nesouvisí… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
3.2.10 17:09

Kryšpí já si myslím,že to bude v poho. Byla jsem na tom stejně,že mi nefungoval taky levý vaječník a měla jsem anovuláky. Ale pak jsem zkusila bylinky a masáže a stal se zázrak a najenou začal fungovat. Čaj (Canchalagua) jsem pila 3× denně a na masáži jsem byla 2× - zatím. Posílám odkazna ten čaj:
 http://www.oroverde.cz/?…

Štěpi tak to budem na tom asi stejně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
3.2.10 17:24

Ahoj Holky, tak co je tady nového? Jak se cítíte? Holky, v pátek to bduete mít za sebou, jistě budete mít pár kvalitních vajíček a pak už budte čekat s námi :-) jen je to holky fakt děs :cry: Dnes je mi vůbec nějak bíédně, asi hormony, jsem děsně na měkko, chce se mi brečet a tak :-? Prostě taková depka, ještě, že děláme dorty, alespo'n tu amkovičku nějak zabavím.
Jinak Klýárku máme přirozeně a doktoři říkají, že je veliký zázrak, manžel má opravud hodně španý SPG, kolikrtá na mě koukali, jako bych byla „u souseda“.Ale vidíte, zázraky se dějí.Tenkrát jsme už byli objednáni do CARu a 4 dny před konzultací jsem zjistila, že jsem těhotná.Ale teď už to dva roky nejde, prý ani já už na to nejsem zrovna nejlíp :-(
Krásný podvečer Vám všem.
Jdu patlat krémy. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
3.2.10 17:33

Ahoj holky,

dnes jsem dokončila předoperační vyšetření a poslední injekci Cetrotide, večer mne čeká Vitrelle.

Není mi dnes od rána moc dobře, vlastně už včera večer nic moc, ale dnes je mi dost slabo, ráno na zvracení a chce se mi spát. Zítra budu doma a čerpat sílu na pátek :-)

Market kolik jsi měla při OPU vajíček smím li se zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
3.2.10 20:29

Ahoj holky, teeeeda vás se tady vyrojilo :palec: !!!!
Znovu s vámi prožívám můj průběh mého IVF, jen doufám, že váš dopadne podstatně lépe :-? .
My si teď dáváme pauzu, a já přemýšlím o lapárce :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
3.2.10 20:30

Market a Monko - myslím na vás!!!!A držím pěsti i na nohách :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sylvusa
3.2.10 20:33

Nazdarek vsechny holky,uz mam za sebou 2 ivf,ted se chystame na 3.Vpatek jdu uz na odber vajicek,pred chvili sem si pichla ovitrel,konecne posledni injekce.tak snad to na po3 vyjde. :dance: :potlesk: S.

• Citovat
  • Upravit
sylvusa
3.2.10 21:03

Tak jo,napisu trochu neco o sobe.Jmenuji se Sylva,je mi uz 36 let,s manzilkem se pokousime o mimi uz asi 2 roky,mam sice 2 deti,ale z predchoziho manzelstvi.Vloni jsem podstoupila 2IVF,ale neuspesne.ted cekame na 3,v patek jdu na odber vajicek.Asi to nebude zadna slava,minule byly jen 3 a nakonec dobre jen 1,takze budem radi za kazde.No uvidime jak to dopadne.Jezdime do Zlina,ma nekdo zkusenosti s lecbou prave tam?dik a s pozdravem S.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex