1. IVF leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
57
5.2.10 14:59

Ahojky holky,tak já dopadla blbě,folíky nerostou.Tak mám ode dneška větší dávky,modlim se aby to zabralo.Sluníčko fakt je narkoza tak skvělá?Já mám z ní strach,jetli jí teda budu vůbec potřebovat :-( Jinak 19 fol.to je parádní,to ti závidím. :-) Mějte všechny fajn pa-pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
5.2.10 16:29

růžičko,to mě mrzí. kolikrát jsi byl předtím na UZ. vždyt museli vidět,jestli rostou či ne a dle toho plánovat OPU,ne?

věř mi,tedy ne každý snáší narkozu stejně a hlavně záleží na anesteziologovi.
ale mám za sebou 3. narokzu při odběru vajíček,jednu po ZT-čištění,jednu při gynekologické operaci,jednu při šití po porodu a jednu při laparoskopiii žlučníku a musím říct,že je úžasná.

držím palce,aby vyrostly. kolik jich tam máš a jak jsou velké?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
5.2.10 23:39

Sluníčko - moc gratuluju k tolika vajíčkům a držím palce, aby se jich uchytilo co nejvíc.
Jinka režim po ET? Tak jako obvykle.Dělám všem,co je potřeba.Jen třeba nezvedám malou a tak, teda hlavně těch prvních 5 dní jsem ji nezvedala, teď občas na postel nebo tak…ale minimálně.Ale určitě neležím.Jsem ale na sebe víc opatrná, prostě jako bych byla těhotná.Ale depka se mě drží stále :-(
Už se jistě těšíš na ET, viď? Já se taky strašně těšila.
Holky, dobrou noc všem. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sylvusa
6.2.10 10:06

Ahoj holky,konecne sem se k tomu dostala,tak uz to mam taky za sebou,vcera sem byla na odber vajicek,bylo jich jen 5,ale lepsi jak nic, :-D ani sem vic necekala,ted se marne snazim dovolat kdy pujdou zpatky do me oplodnene.arkoza byla v pohode,jen me odpoledne trochu pobolivalo v podbrisku,ale uz je to dobre. :potlesk: tak jdu zase volat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
sylvusa
6.2.10 10:14

Ahoj Stefi,ptala ses kdy jdu na dalsi IVF,tak to prave probiha,uz mam za sebou vsechy ty priserne injekce,vcera sem byla na odber vajicek,vzali mi jich jen 5,vic nebylo,a konecne sem se dovolala do laboratore,takze oplodnene,sou 3,ty zbyle dve byly asi spatne.tak snad ty 3 vydrzi do pondeli,to jdu na ET.takze tak,ty to mas asi jeste vsechno pred sebou,ze?no budu drzet palecky. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
1229
6.2.10 10:47

Zdravim vas holky!Sice nejsem zapojena ve vasi debate ale jak to tu vsechno ctu nejak mne to uklidnuje a jsem rada ze se muzu spoustu veci dozvedet.Jsem ve fazi cekani na 1az2 den ciklu abych zacla se stimulacnimy leky.Co mne ceka netusim i kdyz diky vam si predstavu aspon malinkou delam.Vsem vam moooc drzim palecky :huban: tobe SLUNICKO at se ti jich co nejvic oplodni,tobe MARKETCHEN at se zavrta a drzi, a tobe SYLVUSA at ti ET dopadne na vybornou a tesim se az se treba sejdem na diskusi o MIMI :-P .Drzte se a (omlouvam se ze jsem k vam tak vtrhla).PAPA :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sylvusa
6.2.10 11:24

Ahoj Radus,vubec se neomlouvej ze si sem tak vtrhla,to ja taky,od toho to tu ale je,no ne? :mrgreen: Ctu ze ses teprv v ocekavani Ms,takze drzim palecky,at se folikulky jen roji,a sou kvalitni,ale to je jeste dost casu,Injekce sou v poho,je to spis psychycky problem,ale to je normalni.sak uvidis.tak pa a drz se.S :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
2194
6.2.10 11:29

Krásné sobotní poledne, mám trochu strach jestli měna tu hysteroskopii vemou mám rýmu a trochu kašel. Obvoďák z toho nebyl nadšený. Jestli mi to odloží tak se to protáhně skoro o dva měsíce. dělá se to v určitou dobu po MS a tu mi musí vyvolávat.
Sue- chodíme do Olomouckého Fertimedu, zatím spokojeni. Trochu mě zráží ta rychlost, ale asi vědí co dělají. Mám jít na hysteroskopii, ale jak už jsme psala nevím zda mě vemou. Už bych to měla ráda za sebou.
Sluníčko - počet super, tak se drž, kolik si jich necháš zavést??? Je to rozhodnutí na tobě nebo na lékařích????
Růže - tak to mě mrzí, ale určitě léky zaberou a vajíčka porostou. Kdy jseš na kontrolu???
Sylvusa- v pondělí držím pěsti, necháš si zavést všechny 3????
Raduzanka - vítám tě, já se tady taky rozkoukávám a zbírám rozumy na první IVF. Tak hodně zdaru.
Všechny ostatní zdravím!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
6.2.10 11:34

Jses zlata dekuju.Ja jsem trochu psycho uz ted tak jsem zvedava jak ten muj chlapak vydrzi.Zrovna vcera mu dr.v Gennetu vysvetlovala jak to semnou bude tak chudak rek ze to snad uz horsi bejt nemuze at nestrasi tak i usmnevne chvilky se najdou :lol: .Tobe v to pondeli drzim vse co se da a doufam (a nejen v pondeli)a tesim se jak se budu dozvidat ze jsme vsichni OK :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sylvusa
6.2.10 11:37

AShoj Kryšpínko,ja sem taky byla na hysteroskopii,bylo to v pohode,ale nemela sem rymu ani nic podobneho,takze me vzali v domluveny termin.Docela sem se toho bala,ale bylo to fakt v klidu.Akorat sem potom asi tyden spinila,nevim jak je to u vas v nemocnici,ale me na to nikdo neupozornil,tak sem byla trochu vydesena,ale nez sme jeli na IVF tak to preslo.
Tos me dostala jestli si necham zavest vsechny 3.Jeste nevime,po minulych pokusech to vypada ze jo,a nebo bysme nechali 1 zmrazit.No jeste nevime,uvidime kolik jich bude dobrych v pondeli. :-) Zatim papa S.

• Citovat
  • Upravit
sylvusa
6.2.10 11:38

No muj manzel mi pichal skoro vsechny injekce,trpel mozna vic jak ja,toz chlap,oni nic nevydrzi :lol:

• Citovat
  • Upravit
1229
6.2.10 11:42

KRISPINA-Dekuji za privitani a samo palecky drzim i tobe.Kdyby se ti chtelo napis v jake si fazi a tak?Bude fajn mit nekoho na stejnem zacetku.A mas uz nejeke MIMI?Pa :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
6.2.10 11:45

SYLVUSA-To ja fakt ale ten tvuj je jeste zlaty.Muj utika jen vidi jehlu.Tak to zas odnese mamka.Zatim diky :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sylvusa
6.2.10 11:48

Ahoj,hysteroskopie je vysetreni delohy a celeh spodku takovou neco jako kamerou,strci do tebe hadicku,a zkoumaji co se tam deje,ale je to v plne narkoze.zkus se na to mrknout na netu,tam to je rozepsane docela dobre.S

• Citovat
  • Upravit
sylvusa
6.2.10 11:50

No to si nemysli,kdyz by na prvni vysetreni krve,tak se tam malem svalil,byl bledy jak stena,jeste ze sedel.A to ma dobre zily,co mam rikat ja,me ase kolikrat trefily az na po3.no hruza.S

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex