1. IVF leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3115
3.2.10 09:16

Holky teda vy jste se rozjely… :lol:
Tak na vás tedy myslím na všechny a držim palce…budu je muset pustit teda večer, až budu sedět se Štěpi na „čaji“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
3.2.10 09:17

kanárko - gratuluji k folíkům a taktéž držím palečky k OPU! :kytka: Už se těším holky na vaše testování!!! :potlesk: Tak pevné nervy a opatrujte se!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
3.2.10 09:22

ahoj lleno - no už se těším na ten ,,čaj" :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
3.2.10 10:11

štěpi:
Ahoj…já taky… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
3.2.10 10:38

Ahoj holky :-D

Štěpi já půjdu taky v březnu na IVF,tak budem čekat spolu :huban:

Holky držím vám pěsti,ať máte // pořádné tlustice :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
3.2.10 10:47

piki88 - no tak to abysme si popřály pevné nervy a ať to vše zvládneme, jako holky tady! :wink: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
3.2.10 10:51

Markét,také máš 3letou dceru?
Také z IVF?

Štěpi,já takhle hudrovala v listopadu,že na to jdu až v únoru a jak rychle to uteklo. Ty to máš za měsíc,to uteče ani to nestačíš postřehnout.

Kanárko,jsem ráda,že na tom budeme časově stejně. Máš potom PK?

To čekání,kdo nezažil neví o čem mluvím,ale je to opravdu to nejhorší z celého procesu,fakt se toho děsím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
3.2.10 10:52

Piki a Štěpi,koukám,že v březnu budete také parťačky. Ve dvou se to lépe táhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
3.2.10 11:18

Štěpi tak to si můžem popřát :lol: Jsem ráda,že na to nebudu sama :mrgreen:

Sluníčko máš pravdu aspoň se budeme doplňovat :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
3.2.10 11:21

A kdepak je Kryšpí???

Market kdy si máš dělat test? Kolikátý den si po ET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2194
3.2.10 12:00

Ahojky!!
Kanárko, sluníčko - v pátek držím pěsti.
Jen jste mě pěkně dostali, že se na to tak dlouho čeká. Já myslela, že teď to vyšetření (a pokud bude vše O.K., tak hned další cyklus příprava na IVF a samotné IVF. Takhle to vypadá u nás až na léto ne??? Na co se tam tak dlouho čeká???? Já sama OVU ani MS nemám, takže žádný potlačení přirozeného cyklu není potřeba. Ach jo.
Monko - na horách bacha, jen hltej sluníčko a čerstvý vzduch.
Marketchen - kdy máš testovat???? je to na palici co???Trpělivost bývá odměněna růžemi tak to bude i v tém případě, minimálně jedním poupátkem.
Jinak já se dnes doklouzala k DR, mám za sebou odběry a EKG.
 Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2194
3.2.10 12:02

Ahoj Piki, jsem tady, jen toho mám hodně v práci tak až teď na Vás koukám. V pondělí jdu do Fertimedu na to vyšetření, už to chci mít za sebou a hlavně už se chci připravovat na IVF, začíná mi z toho hrabat. Ty jdeš v březnu do fakultky na IVF????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
3.2.10 12:30

sluníčko - no já jsem totiž hrozný nedočkavec, ve všem…rozčiluju se ve frontách, v autě v kolonách…apod., ale tohle čekání mě fakt ubíjí… :zed: :evil: :mrgreen: Nechci se vidět, až budu po ETu a čekat na testování… :mrgreen: Ale jooo, snad to zvládnu… :wink:
piki88 - no tak to se budeme stresovat pak společně… :mrgreen: :lol: Na kdy ti cca vychází ET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
3.2.10 12:38

Krišpí - no je to běh na dlouhou trať, konzultace v CARu, výsledky vyšetření, schvalování léků pojišťovnou, stimulace… a čas běží… a pak možná, v případě neúspěchu další kolotoč! Je to fakt na bednu! :zed: Tak si připrav pořádnou dávku trpělivosti a pevné nervy! Můžeš to mít ale taky rychlejší, záleží na DR. v CARu… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2194
3.2.10 12:50

Štěpi - no vyšetření máme za sebou tolik, že neutším co by je mohlo ještě zajímat. Jediné co nemáme je imuno, na to chci v pondělí zeptat. Nechce se mi jít do IVF bez tohoto vyšetření. Máme krev, spermigram, genetiku…S těma pojišťovnama mě to pěkně ště, platí čím dál tím méně a ještě musí něco schvalovat. Přece stačí když vypíšou co lze hradit a pak je to na uvážení Dr. co z toho doporučí. Ach jo. já mám metalku a dr. říkal, že něco nehradí, ale už přesně nevím co, tak uvidíme.
Holky jak já bych si přála aby v pondělí našli nějakou maličkost tu ihned odstranili a vše šlo přirozeně, ale to bych toho chtěla asi moc, co???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí