1. IVF leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
308
29.1.10 22:30

Jo jo, mne řekli, maximálně rozdíl tak 15min, ale jinak ve stejnou dobu..

myslím , že ty špíčky máme asi všechny :-D :potlesk:

A díky Bohu za ně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
29.1.10 22:32

Teď koukám, že už jsme povídálka..to se jako automaticky mění?..ještě včera jsem byla nováček..tak asi uberu nebo tady budu vyhlášená drbna..ale já se pak nedám zastavit..jsem nějaká nevykecaná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
29.1.10 22:36

Monka to péro si píchám já..jeto pěkně mastný!!Ale chtěla jsem něco šetrnýho, jsem rozmazlená a mudr mi to i doporučila kvůli mému horm profilu..Holt budu trochu víc šetřit…ale je fakt že ceny se trochu všude liší ,ale ve finále prostě každá něco zacvakáme…hlavně aby to bylo s výsledkem!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
30.1.10 14:46

:mavam: Ahoj holky,já chodim do MOTOLA a za GONAL,ješte gel a jeden lék jsem platila2500,– a ke gonalu mam i pero,normální injekci bych do sebe nevrazila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
30.1.10 19:59

Ahoj Holky, zdravím Vás.Jak se máte?
Monko - co mimísci? Jak se cítíš?Mně nějak pobolívává v podbřišku a jsem taková citlivější, ale manžel je mi oporou, sanžím se být opatrná.

Jinak, já už si nic nepíchám, ale na noc si zavádím takový gel Crinone, když otěhotním, tak celé balení.

Moc Vám holky držím palečky.A přeji krásný večer a hlavně pohodu. :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
30.1.10 20:26

Teda Market to ti závidím! Já si píchala ten Agolutin až do testování 8-o a bolel jako blázen!!! Fakt jsem měla těch injekcí snad nejvíc z vás všech - to je mazec :jazyk: !!!
Jinak břicho je snad dobré znamení :palec: - to se určitě prcek uhnizďuje :-D .
Já dostala včera „to oné..“ :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
30.1.10 20:40

Tinko - ahojky.No je to zvláštní, ale já opravdu tolik asi nepíchám :nevim: Teda injekce :lol:
Píchala jsem si všeho všudy ten týden a teď ten gel.
No kéž by to bylo opravdu dobré znamení.

Moc mě mrzí, že jsi to dostala :-( A Vy to teď zkoušíte přirozeně, nebo jak to vlastně máš??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
30.1.10 22:41

Market poslala jsem ti SZ!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2194
31.1.10 11:22

Ahojky, byli jsme na plese tak snad to napíšu bez chybek.
Tina- co teď, budete zkoušet přirozeně a kdy další IVF???? Za jak dlouho po IVF se může testovat???? Vždy jsem si myslela, že po IFV je žena více hlídaná, že chodí po tomto zákroku na ULT. a že dokáží lékaři určit z krve těhu dříve naž z testů, to čekání mi připadá strašně dlouhé, pokud je to až po 14 dnech.
Marketchen - děkuji za odborý výklad,U nás je potíž ve mě. Samo tělo nic, jen po clostíku vždy jeden folikl a to nic moc velký a jen na pravé straně, předpokládám, že na té histeroskopii něco najdou na levém vaječníku nebo vejcovodu.
Je zvláštní jak se liší druhy léků a zároveň i jejich ceny. Je tady některá z vás z Fertimedu Olomouc???
Já mám zdravku, takže injekce do břicha a nohy zvládnu ty ostatní musí zvládnout někdo jiný, ale můj chlap to určitě nebude. Špeků až moc, takže v tomto nevidím problém.
Sakra já už chci mít po té histeroskopii ať vím na čem jsem. Poslední rok pořád čekáme na nějaké výsledky a to jsem tak netrpělivá povaha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
31.1.10 12:24

ahoj Moniko, sama mam prirozenou cestou 3deticky, absolvovala jsem kdysi davno Ivf 2× a zaver je takovy ze pokud zena neni psychicky a fyzicky pripravena, tak…ma otazka zni, zkousite i jeine metody nez jen lekarske???cvicen, masaze, bylinky atd…mohu pomoct mam podpurnou skupinu pro tyto zeny a uz je ze 24 mezi nama 6tehulek…marie hellmuthova Hellmuthova@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
790
31.1.10 14:34

Ahoj Marunko,jsem rada že se Vám podařilo otěhotnět přirozenou cestou.Já mám za sebou 3 IVF bez upěchu a čeka mně ještě KET snad uspěšný.Ale ještě předtím chci vyzkoušet Kineziologii.Zabyvájí se psychikou,snad mi to pomuže a konečně se dočkáme vytouženého mimi.Ono ta psychika si dělá hodně :zed: Psala jsi že máš nějakou skupinu?Tam pravidelně docházíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
31.1.10 15:18

ahoj svadlenko, kineziologie a vse ostatni patri do meho oboru, muzeme si o tom popovidat vic, muzete mi napr napsat na hellmuthova@email.cz, schazime se jednou za dva mesice a pracujeme po telefonu atd…rada vam poradim, pomuzu marie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
31.1.10 20:38

Monko - ahojky, tak ja se cítíš?Je vše v pořádku?Já dorbý, sem tam mě píchne, ale nic hrozného.Jen na mimísko neustále myslím a mylsím, že těch 14 dní bude nekonečných :-(
Krásný večer všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
31.1.10 20:50

Ahoj Market,držim ti palečky,to čekání je asi hrozný.Buď v klídku a odpočívej. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
31.1.10 21:51

Růžičko - děkuju.Ano, to čekání je hrozný :cry: A co Ty? Jak jsi na tom teď? Ještě stimuluješ? Už jsi byla na nějakém UZ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí