1. IVF leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3115
29.1.10 10:37

štěpi:
tak vo tom žádná jako… :lol:
My se rozhodli, že letos koupíme byt a přítel je takovej celej laxní k ničemu se moc nevyjadřuje a to je fakt na blázinec..do toho to mimi, to je vůbec pro něj katastrofa, páč ničemu nerozumí… :lol: a tohle všechno dohromady a ještě když k tomu přidám práci…se vlastně divim, že nejsme úplně už sousedky… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
29.1.10 10:51

lleno, vím o čem mluvíš… já jsem taky dost vytížená…hlavně doma - domácnost,2 dospělé děti, které ještě nemakají a tak pořád natahujou ruku pro peníze, manžel, 2 pejsci… no, manžel je teda zlatíčko, pomáhá mi, ale on je polda ( URNA ) a tak je vždy 4 dny v práci v kuse, jako že není vůbec doma, a 4 dny má volno, a takhle pořád dokola, takže jsem skoro na všechno sama… No ale zvládáme to… :-) Manžel chce mimi moc a hrozně se vyptává, co to IVF obnáší a je mi fakt oporou! :huban: Není to prostě žádný jouda! :lol: No my máme byt koupený a jako taky jsem to vlastně vyběhávala já a pak i rekontrukci a to byl fakt masakr… již nikdy více!!! :zed: Tak ti přeji fakt pevné nervy! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
29.1.10 10:54

štěpi:
vypadá to, že máme čím dál víc témat k probrání… :lol: :lol: :lol: to abychom možná odjely někam na soustředění… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
29.1.10 11:30

lleno,
tak že bych zamluvila nějakou hospodu na 2 dny??? :lol: Jo jo, není nad to, se pořádně někomu vypovídat, že??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
29.1.10 11:49

štěpi:
No nevim na 2 dny…bych už za 2 hodiny ležela pod stolem… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
29.1.10 12:16

ahojte holčiny víte hodně mě zajíma finanční tíha tohoto zákroku myslím tím IVF, mohla bych vás poprosit o nějaké info k tomuto? díky. ps vím že je to různé ale alespn neco díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
29.1.10 12:39

Ahoj Ohio,
U každé to může být jinak… já bych se mrkla na nějaký ceník CARu… Já jsem si předběžně odsouhlasila s Dr. snad vše co jde, pro větší úspěšnost IVF. Kromě asist. hatchingu, ten mi připadá zbytečný, mám ICSI, prodlouženou kultivaci, zamražení, lepší léky na stimulaci a zatím mi to vychází něco kolem 15 tis., že budu doplácet. Je jasné, že ve finále to může být úplně jiná částka, ale s tímto tak nějak počítám +/-.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
29.1.10 12:46

lleno,
no tak to jsem zvědavá na to naše ,,rande,, v kolik se dostaneme domu… když toho musíme tolik probrat! :lol: No, tak uvidíme… ale už se těšim… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
29.1.10 13:04

štěpi:
No já už taky začínám být hodně natěšená… radši doma řeknu, že přijdu spíš dýl, než později… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
29.1.10 13:36

lleno,
to já kdybych řekla manžovi, že přijdu dýl, tak mě přetrhne… musím říkat později, páč je to moravák, jak poleno!!! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
29.1.10 14:02

štěpi:
to znááám…mám kamaráda ze Zlína…a taky s tim furt otravuje a opravuje…ale já se nedáááám… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
29.1.10 14:17

lleno,
jj,jen se nedej!!! No tak se nám pracovní doba pěkně krátí, a zvlášť když si můžeš chatovat :lol: , a za chvilku hurá domu! :wink: Doma nemám pc, tak se tu sejdeme zase v pondělí v plné parádě!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
29.1.10 14:19

štěpi:
No já PC mám, ale jedeme na víkend „na venkov“ tzn. k přítelovým rodičům a tam sice PC je, ale furt na něm někdo „přítel“ hraje nějaký blbiny… :lol: :lol: :lol: no a nebo nejni čas, takže já nejspíš nejdříve v neděli večer… :lol:
Já dneska končím ve tři, takže už to mám fakt za pááár… :lol:
Pěkný víkend všem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
29.1.10 14:39

lleno,
jééé, ty se máš! :-o Já až do 16.30h. :-? Tak si pěkně užij víkend a v pondělí… :mavam:

Holky, taky se mějte a opatrujte se! Krásný víkend! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
29.1.10 15:34

ET

Ahoj Holky, zdravím Vás :kytka: Právě jsme přijeli z CARu U Apolináře, hned jsem usedla k PC, abych V8m mohla napsat zprávičku.
Tak mám u sebe jedno embryjko.Teď už musíme doufat, aby se mu u mě líbilo.
Jeden mrazáček máme jistý a dva se ještě budou kultivovat, zda půjdou taky do mrazáčku se dozvíme v pondělí.
Teď si půjdu chvíli odpočinout, jsem z toho taková celá nějaká přešlá.
Všem krásné odpoledne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital