1. IVF leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sylvusa
6.2.10 11:56
sylvusa píše:
AhojSuee,hysteroskopie je vysetreni delohy a celeh spodku takovou neco jako kamerou,strci do tebe hadicku,a zkoumaji co se tam deje,ale je to v plne narkoze.zkus se na to mrknout na netu,tam to je rozepsane docela dobre.S
  • Citovat
  • Upravit
1229
6.2.10 12:01

SYLVUSA-No jo ja rikam porad co by jsme delali kdyby nas nepodporili zejo :zed: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sylvusa
6.2.10 12:35

No me to doporucili v CARu.S

• Citovat
  • Upravit
139
6.2.10 12:51

No Sue,me to navrhli protoze mam za sebou uz 2 neuspesna IVF,tak jestli neni problem jeste nekde uvnitr.Ale potvrdilo se ze je vsechno OK.Proc to nevyslo,nikdo nevi,pry asi vekem,kdyby ty vajicka byly mladsi,byly by aj silnejsi a treba se neco chytlo,ale 36 je dost,i kdyz rodi aj starsi,ale kazda zena to ma jine. :think: S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
6.2.10 12:57

Sue,cetla sem,ze si strikas nejaky sprey do nosu,co to je?nic takoveho sem nemela,jen sem si pichala injekce.S :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
6.2.10 13:18

Ahojky holčiny :mavam: Přeji krásné sobotní odpoledne :kytka:

tak jsem zpátky. Už jsem měla napsáno vám všem odpovědi..zase román..a on se přerušil internet tak se mi to vymazalo :-? Možná pro vás lepší, nemusíte číst romány :-D Ale postupně to dám zase dohromady…

Včera jsem byla jak šípková Růženka..Vše šlo moc dobře, bez komplikací. Původně jsem měla 15 folíků, a vzali mi jich 10 těch nejvyzralejších, z toho bylo 8 kvalitních vajíček. Dnes jsem si tam volala a máme oplodněno 7. V pondělí mi zavolají jak se to vyvíjí a zda již v PO ET nebo ještě PK. To se musíme domluvit.

Mne bolleo břicho včera a dostala jsem tíšící lék v kelímku, a když jsme přijeli domů, zhtla jsem zbytek čočky a hned jsem vytuhla na gauči u tv. Vlastě jsem prospala celý den. Jen jsem se vzbudila asi 2× na wc. Večer už to bolelo mín, dnes je to již v pohodě jen to cítítm při nějakém pohybu. Ale ještě se nechám opečovávát manžílkem, je to moc příjemný…

Nasadili mi Utrogestan 2-0-2 a zase pokračovat s tím Pentomerem do ET… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
6.2.10 13:23

Kanarko,vidim ze si mela uplne jiny prubeh nez ja,me bolelo brisko jen trosku a byla sem uplne v poho,a nasadili mi Crinone-takovy gel a musim si ho davat od nedele kazdy vecer pred spanim.Ale hlavneze sme v poradku.S

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2194
6.2.10 13:47

Sylvusa - Dr. říkala, že budu asi špinit, musím pak dodržet šestinedělí, nebo nějaká jiná omezení???? Na to jsem se nezeptala. ty jsi měla hysteroskopii těsně před IVF???
Sue - o tomto vyšetření mluvil primář hned při vstupní pohovoru, protože je jasně u mě nějaký problém, sama nemám MS ani OVU a po stimulaci clostilbegtem většinou jen jeden malý folikl napravo. Levá strana trucuje, tak asi už sami ví co bude následovat. Napřed jsem zkusili IUI, ale neúspěšně a Dr. už při tom říkla, že ten folikl je malý a sliznice nízká, že mi musí toto vyšetření provést. Jen se modlím aby tam nebylo něco závažného. Pak už mkuvila jen o IVF, takže asi ani nepočítají s tím že by jsme znovu zkoušeli IUI. ještě se sní chi domluvit na vyšetření imuna - to nám nedělali a říkám si že před IVF by to bylo lepší.
Raduzuzka- mám 4 letého prcka, přirozenou cestou, byl to naprostý zázrak, protože už tenkrát jsem nebyla O.K.
Kanárka - zdravím a držím pěsti, máš neschopenku nebo šupajdíš do práce???? Jak to vlastně funguje bývá po OPU a ET neschopenka????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
6.2.10 13:47

KANARKO-Zdravim a mam dotaz-Co je to PK jak pises?A pak jeste nekoho kolik je tech injekci je mozny ze mi to vychazi na 12* :?: Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
6.2.10 13:55

ahoj holky,tak mi ted kačka spinká a já mám chvilku na psaní.
dopoledne mi volali,jak jsou na tom ty naše vajíčka.
tak z 19ti se jich oplodnilo 14. tak ET platí ve středu ve 12hod.
nechám si zavést 2 nebo 3,záleží jak se to vyvine a jak budou kvalitní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
6.2.10 13:57

Ahoj Raduzanko, vítej a přeji ti úspěšný start se stimulací. PK je prodloužená kultivace embrijí ještě před zavedením do dělohy.

12 injekcí je možný. Jaký máš protokol? A máš jednu denně? nebo později 2 denně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
6.2.10 13:59

Krispinko-imuno je fajn vedet.Mne dr poslala hned snad na vsechno co je mozny vcetne laparky kde mne vzaly oba vejcovody.Mnelo by byt vse v poho az na imunu neco malo bylo a dostala jsem k tem vsem jaste nejake prasky PENTOMER,KTARY SE UZIVAJ AZ NEZ SE ZJISTI GRAVIDITA :-P .Tak uvidime.K tvemu zazraku gratuluju a dalsi bude urcite nasledovat.Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
6.2.10 14:06

Sluníčko gratuluji k tolika vajíčkům i embryjkům:)Mne říkal doktor embriolog že standart je vložit 2. Kdyby ti vyšli tři asi by dělali redukci, ne?
Mne řekl že v pondělí se uvídí, zda jsou 4 a více dobře se vyvíjející, že nechá PK. Pokud budou jen 3 a méně se dobře vyvíjejících tak mi je vloží již asi v pondělí, a to jen 2 a 1 by zmrazili. Ale asi všude postupují jinak…Taky i z jednoho vajíčka mohou být dvojčátka takže při uchycení 2 a 1 z toho budou dvě, prý dělají také redukci..je to docela krutý..ale zase prý kvůli riziku. Taky jsme přemýšlely zda 1 či 2. manžel říkal když by se 1 neujalo tak to druhé má šanci..takže zatím jsme pro 2 ,ale riziko u dvoučátek je větší, takže v pondělí budeme moudřejší.

Sylvi 3 oplodnněá vajíčka je dobrý výsledek!!Mne emriolog říkal, žei ženy měly 10, 8 vajíček azd, ale ani jedno se jim neoplodnilo..což musí být asi krutý..takže v pondělí přeji hodně štěstíčka a samé dobré zprávy. Tak tfuj fuj at se nám všem pěkně vyvíjí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
6.2.10 14:08

Krišpi kdy že máš to vyšetření, už po neděli?Pokud máš rýmu ta trvá tak týden, ale můžeš to zlepšit mořskou vodou nebo vincentkou ve spreji, mám to vyzkoušené.Na kešel cibulový odvar, do toho hodně medu a citronu a budeš fit. Nebo alespon jitrocelový čaj, nebo sirup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
6.2.10 14:12

Ahoj KANARKO-zacla bych tim ze pokud vse pujde jak ma tak zacinam az 19.2.Takze jako tupec nevim ani co je dl.nebo kr protokol a ty injekce beru podle papiru od dr ze vsera.Mam to tam asi takto,1-2den jdu pro st.leky od 2dne do 5 mam po jedne a od 6do 9 po dvou POMOC :roll:,mezitim jeden UT a tesne po druhy UT.Rozumis tomu?Ja asi budu prvni nechapacenko.Nebo je mozny ze na zacatku se toho zda moc a neni to tak,.pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí