Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
KRISPINKO ja se pridavam a drzim palecky.Budes urcite O.K a zas o kus dal.Drz se
.
Kryspi,do obeda budes urcite doma,ja sem po tom lezela asi hodku a pul,a pak huraaa domu,my jezdime do Zlina a sou tam na nas moc hodni.Mozna te bude trochu bolet brisko ale to se da vydrzet.hodne stesti
.pa S.
Kanarko,tu PK urcite nebudu mit,presne nevim proc,oninam to uz vysvetlovali,ale vis jak to je.Spoustu informaci a clovek si vsechno nepamatuje.I kdyz sem na netu cetla ze to je lepsi,ale asi jen v nekterych pripadech.
pa S.
No nic,dem na zdravotni prochazku,sice tam snezi,ale aspon prijdem na jine myslenky at to cekani rychleji ubehne.Ahoj Sylvusa
![]()
Ahoj Holky, díky moc za podporu.Testovat můžu až 17.2.To je strašná doba a tak někdy bych to měla dostat.Proto mě zarážejí ty menstruační bolesti už teď.Ono to může být ještě těma hormonama možná.No uvidíme, jak to všechno dopadne.
OPU se holky nebojte, nebolí to, krásně se vyspinkáte a za chvíli jdete domů a ET je jako gyn.vyš.
Všem moc držím palce.
MONKO-den testu se blíží, moc Ti držím palce.Papa
Ahoj holky,Markét to čekání je nekonečný vid?Ale uvidíš že to dobře dopadne,držim ti moc palečky.S tou bolestí se netrap,určitě je to znamení že se mimísci zavrtávají ![]()
Kanárko,jo jez bílkoviny a hodně ,maso,tvaroh,mlíko atd.mě to taky v nemocnici doporučili dá se s tim ten hyperstym.hodně zmírnit.Já to do sebe láduju preventivně už ted.Zítra jdu zas na sono,uplně jsem vynervovaná jestly už ty fol.narostli ![]()
Ahoooooj Monko,copak je s tebou?Už si tady dlouho nebyla.
Snad jsem tě nepřehlídla.Jseš v pořádku?
Růžičko, díky za rady!
Ty jsi měla ten hyperstim syndrom? A jak jsi to poznala, příznaky? kromě bolesti břicha…a co ti na to dávali? šla jsi i přesto na ET?
holky já myslím, že Monka je asi na těch horách, ne?
Monko pokud máš přístup k internetu, tak se opatruj a hodně štěstíčka při testování ![]()
JJ, Monka je určitě na horách.MOc na ní myslím.Její testovací den se blíží, je to 11.2..
No jo vlastně ,Monkasi užívá na horách.Ta se má.
Kanárko,já ho neměla,ale preventivně mě na to upozornili.Jinak bys to asi určitě poznala četla jsem o tom.bolelo by tě břicho,zvracení průjem.Jsou toho syndromu asi 3 stupně,tohle jsou příznaky na 1.Láduj do sebe preventivně bílkoviny a uvidíš co ti řekne doktor.Tak pa ![]()
Ahojky Sue, asi jsem se nevyjádřila dost přesně, tady je to podrobněji
ten sprej je na zbrždění ovulky, to, a dali ti ho již vdechovat, protože zřejmě tvůj HP vykazuje vyšší hodnoty hormonu co spouští ovulku a tak zvolili u tebe tento protokol
ale více meně jsem ti to napsala před tím podobně
jen tě nechci mást ![]()
Ke stimulaci vaječníku se používají léky, které se zatím téměř vždy aplikují ve formě injekcí. Ke stimulaci vaječníku se používá kombinace dvou typů léků. První z nich stimuluje růst vajíček ve vaječnících. Druhý lék tlumí funkci podvěsku mozkového, aby nedošlo k jejich předčasnému uvolnění z vaječníku (ovulaci). Ten lze podávat ve formě nosního spreje. Ostatní léky se podávají jako injekce do svalu nebo do podkoží.
tak pa pa
![]()