Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Raduzanko tak to máme opravdu skoro stejně no pokusim se tě informovat snad to obě zmáknem. A ty si už doma? Nebo chodíš do práce?
No chodila sem pri kazde kontrole,od zacatku pichani asi po 3-4 dnech,apak dycky ultrazvuk.nevim jak to chodi jinde,ale my jezdime do Zlina.A tam to tak je.
Tez si myslim,ze se mimisci hnizdi,mela jsem to stejne a 14 den // ! Takze hlavne klid,ja jsem hodne spala,dost mi to pomahalo… Ted jeste 23.2 jdu na testy,tak snad to bude dobre. Holky,drzte se! Myslim na Vas! A drzim pesticky Pa
Cetla sem Evi,ze si ted v prechodu,nevim jak to je,ale to muzes jit na IVF?nevim kolik ti je,ale me zase hrozili ze se muzu do prechodu dostat tema hormonama.v 36 letech,dost blby,ale zatim je to v poho.tak pa S.
eva77-Diky za kazdou informaci budu rada
.Jinak ja jsem doma uz druhy mesic jelikoz mne poslali(jsem si malem spletla pismenko no fuj po.....)no na operaci s vajecnikama a museli oba pryc a rovnou mi vzali slepak a jeste myom a cele to bylo v zanetu takze uz jsem to tak nechala a pecivaluju doma
.
eve77-Ja totiz ani navim jak to ty holciny s praci delaji.Kazdou chvilku na UZ nebo kontrolu,ja taky budu mozna srabik a bat se o kazdej spatnej krok no ale to jsem cela ja
. ![]()
Jejda Raduzanko tak to nezávidím takových zákroku. Tak to chápu že jsi doma. Já byla v nemocnici poprvé v říjnu a doufám že stačilo brrr
Sylvus já jsem jen v umělém přechodu už 3 měsíc chodila jsem každý měsíc na injekci je to příprava k tomu vy jste to nikdo neměl?
Eve, já to nememěla ale některým holčinám to ordinují a úspěšně! ![]()
Ahoj Eve já taky byla v umělém přechodu,ale jen 14 dní.Každý to má asi jinak ![]()
Kanárko a jak je tobě?Asi žádná sláva viď s tim OHSS.Taky se bojim,že se mě to projeví.Taky máš ty pol.vaječníky?
No tak to jsem teda vyhrála já 3 měsíce návaly no snad to bude mít ten správnej učinek
eve77-Jasne ze bude
.Vsichni to dame a pak zalozime jinou diskuzi
.Zatim musime trosku bojovat
.Drz se a urcite si pisnem.Dobrou ![]()
Ahoj Růžičko, právě že nemám PO vaječníky, prostě mne na lečbu zareagovaly…a ještě se nezastavily ![]()
jinak to jde, dneš už jsme i chodila po nákupech…myslím lékarna atd.
Alezítra bdu zas eležet, mnese to zhorší vždy k večeru a to nevím proč, dopoledne břicho bylo již splasklé a měkké…a večer zase nafouklý , bolestivý a tvrdší…
ale o malinko lepší. Zítra budu zase dělat oblíbený sport gaučink a ono se tosnad do středy nějka vstřebá…dík za optání! ![]()
neboj projevit se ti to nemusí…ted na to nemysli