1. IVF leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
139
9.2.10 16:27

Slunicko,ty uz des take na 3 pokus?pises kolik te to stalo pred tolika lety.my sme na to sli hned jak to slo.S. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
9.2.10 16:38

Holciny zlaty a plati se to vzdy hotove hned nebo to jde treba poslat na ucet :think:.Diky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
9.2.10 16:49

Raduzanko,my sme leky platili hned a hotove,a zbytek sme mohli platit kartou v den transferu,ale kdyz to vyjde na vikend tak je lepsi mit hotovost.Ale to ma kazdy CAR jine.my jezdili do Zlina.S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
9.2.10 16:52

Raduzanko,my sme leky platili hned a hotove,a zbytek sme mohli platit kartou v den transferu,ale kdyz to vyjde na vikend tak je lepsi mit hotovost.Ale to ma kazdy CAR jine.my jezdili do Zlina.S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
9.2.10 16:56

Dekoju SYLVUS,takze chapu dobre ze az si pujdu pro ty stimulacni leky -rakli mi ze stoji 4000kc tak sebou.Doufam ze mne nicim jinym neprekvapi.Dekuju moc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2191
9.2.10 18:13

holky to je k nastvani :cert: :cert: :cert: ted jsem vam tady napsala takovy dlouhy dopisek a on se mi vymazal :nevim: :pocitac:
no a ted nevim co vsechno jsem psala
tak jen k tem cenam. my platili 1200,–(ISCI, PK, AH) + doplatek na lekach 2500,– ale ted tam zdrazovali na 1500,– + leky, nastesti jsme se jeste vesli do ty stary ceny.
a to jsem se chtela zeptat. nekdo a nevim kdo tady psal, ze se plati jen za nejaky urcity pocet oplozenych vajicek, ale my kdyz jsme se bavili o cene, tak vubec mi nerikal kolik oplodni vajicek, jsem myslela ze co to pujde. to samy za zmrazeni, HEDA 5000,–, ale nam rekli 1500,– a to taky nemluvil o poctu, tak to mam chapat ze 1500,– za jedno?
slunicko to by jsi mohla vedet ty, protoze my dve bysme mely mit stejny nebo hodne podobny ceny kdyz jsme u ivf institutu.
Raduzanko, nam rekli ze za leky budeme platit na kontrole pred prvnim pichani 19.2.KO a 20.2. zaciname. A zbytek pri odebirani vajicek.
HEDO A KANARKO, jak je to s tou tekutinou v brise? myslela jsem, ze kdyz se tohle objevi, ze se potom ivf nemuze delat. mluvil o tom doktor, jmenuje se to nejaky syndrom vajecniku, ze se delaji porad vajicka i kdyz uz nemaji. asi se ptam jako hlupak, ale moc se v tom nevyznam. jak casty to je jev? doktor rikal, ze by se tu u me mohlo stat, protoze jsem mlada, tak je asi vetsi riziko, nebo nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
9.2.10 18:30

sue -* moc Ti jako všem tady držím palce.Není to žádná legrace, nejhorší je to čekání na ty dvě //.Já je bohužel nenašla :-( Vám to holky moc moc přeju!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
9.2.10 18:34

Market KET může být v přirozeném cyklu, pakliže nemáš problém s nízkou slizní, já ho budu mít v přiorzeném cyklu, ale někde dávají i tak nějaké prášky, hodně záleží na lékaři a pakliže je problém se sliznicí berou se léky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
9.2.10 19:19

hezký večer všem konečně jsem v klidu doma. To mi teda dáváte s těma injekcema a nafouklej pupek snad se vejdu do kalhot a bylo vám některé po injekcích nějak zle nebo se to dá? Jinak já tam jdu v to pondělí pro injekce a nesu 3000 v hotovosti a ten celkovej rozpočet je celkem kolem 15000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
9.2.10 19:37

Eve - vůbec neboj, mě nějak zle nebylo, spíš je to všechno horší na psychiku, jinak mě nic nebolelo.

Jidnřiško, já jsem sama zvědavá,co se bude dál dít.Když ale všude čtu, že KET už není tak úspěšné jako ET, tak z toho mám hrůzu :-( Moc se bojím, že to nevyjde.POkud to nevyjde, do dalšího IVF zatím nepůjdeme, budu muset do práce :-( A tak jsem si přála aby KLárka měla už brášku :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
9.2.10 19:45

Market chápu tě, Simča se mě naposledy dnes ptala, kdy bude mít sestřičku nebo brášku a v tom nejlepším případě by chtěla oboje. S úspěšností ketu je to fakt bída, já vím jen o jedné holčině co otěhotněla po ketu ze snažilek z car a to je už víc jak rok a od té doby nikdo tam po ketu neotěhotněl, ale jak se říká naděje je vždycky a třeba právě tobě to výjde, takže snaž se být v klidu, stejně to žádným způsobem neovlivníš a nervy ničemu nepomůžou, spíš naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
9.2.10 19:47

Děkuju Market já jsem psycho už ted ale co jsem vás našla a mám přehled co mě asi tak čeká je mi líp a hlavně ta podpora je užasná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
9.2.10 19:48

ROMCA22-Tak to je stejne mi taky 19-20.2 a nesem 4000kc.O tom dalsim jsme prave vubec nemluvili tak dekuju za info,hned si to jdu napsat at nezapomenu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
9.2.10 19:51

Raduz já dostala uplnej ceník s cenama a doktorka mi zaškrtala co nám doporučuje tak je to kolem těch 15000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
9.2.10 19:57

EVE77-No vidis to ja mam taky nejakrj papir je tam napr cena za AH,PK atd ale jen mi nebylo jasny ze to je dany ja myslela ze to je jen kdyz bude potreba.A dekuju,pokazdy se najde neco vcem litam :zed: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí