Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Caty díky za vyčerpávající sdělení
moc povzbudivé, já se taky přistihla že nevnímám že mne bolí hlava a břicho, takže to je ještě dobrý
to kdybych nemohla prý vstát tak je už blbý..ale takto to vydržím ikdy by čert na koze jezdil
…
mne dělali OPU v pátek dopool a ET dnes asi kolem 15h takže mám kultivaci 4 nebo 5dní? Asi 4,5 ne? ![]()
tak to už síla, posílala jsem ti jen 1 kytičku!!ale tím nechco řící že si 2 nezasloužíš…zase m to tam skočilo ![]()
Tak to už nebudu Kanárko komentovat
Holky, jdu na kutě.Hezky se vychrupkejte a hlaďte bříška ![]()
Dobré ráno Holky, tak jak se daří?jak se cítíte?Přeji Vám všem krásný den.U nás opět pěkně sněží.
… s tou tekutinou v břiše jsem to měla až po embryotransferu, na nemocnici nedošlo, i když manžel mě chtěl každou chvíli odvážet. Pokud by se ale začalo špatně dýchat, tak se musí okamžitě k lékaři, raději nic nepodcenit. Jinak jsem to vyležela a propila (cca 6 litrů za den). A je fakt, že po 10 dnech po embryotransferu jsem si ze zvědavosti udělala test a byl pozitivní prakticky hned. Nicméně jsem nevěřicí tomáš, tak jsem to nebrala tak vážně, to až po 14 dnech. Jinak už je mi fajn, jen jsem si nechala neschopenku, byť se příšerně nudím, ale v práci mám dost natvrdlou kolegyni a to bych psychicky nezvládla.
Markétko- hezké dopoledne, u nás zatím nesněží, ale asi brzy bude. Mě už nic nebolí, jen trochu špiním a jsem už moc netrpělivá co mi Dr. v pondělí řekne, doufám, že co nejdříve se začneme připravovat k IVF.
Heda - velká gratulace, je lepší po IVF zůstat doma, hlavně klídek. Cesta k miminku byla trnitá, ale úspěšná tak ať si to nepokazíš.
S tím hyper syndromem jsem si myslela, že jen straší, ale jak vidím tak je to reálné.
Kanárko - co ty, jaká byla první noc s emryjkama v bříšku???? Už aby se tam šotolili co? Musíš také hodně pít???nějaká kontrola zda to už ustupuje???
Koukám, že Štěpi a a Ilena se u té domluvené kávička pěkně zakecali, že se ani neozývají.
sue - nějak mi uniklo v jaké jsi fázi????
Sluníčko - držím pěsti, jestli se nepletu tak je tvůj velký den. Pak dej vědět.
Všem ostatním také přeji pohodovou středu, já trčím v práci do 17.30. pa
Dobré skoro poledne vám všem ![]()
Marketko tady nesněží, ale je oblačno, bez sluníčka…dnes budu zalezlá v pelechu ![]()
Heduš tak mne je už líp..nechci to zakřiknout, čurat lítám každou chvíli alebolesti ustupují ![]()
na ten močák jsem nasadil vyzkoušenou brusinku uroval manosa - 4-5 pastelek (tj maximum) denně a zabírá to. Urologický čaj jsme raději nezkoušela, jedna dívenka psala že si jich pár dala a v 6.týdnu přišla o mimi, takže nechci riskovat zahnízdění, je to kontraindikační…
po OPU jsem začla brát Utragestan , ale po ET mámt o zavádět do pochvy, večer to šlo..ale ted dopoledne po zavedení potřebuji zase na wc..takže to je fakt na ho…a hlavně zavést hluboko do pochvy a nedají k tomu ani aplikátor, takže na tuto léčbu jsem zvědavá..
asi proto dávájí rovnou 2-0-2 nebot s epočítá se ztátou.. ![]()
Krišpi to je dobře že tě už nic nebolí, není nad to když bolest ustupuje, to známe… ![]()
jo jo musím pít, ale nejsem zvyklá na tolik litrů…naštěstí si ředím jablečný neo hruškový moštík s vodou aje to bašta ![]()
na kontrolu v pondělí, pokud sepřitíží tak mám naklusat..a pokud uplně tragický tak do emocnice, a doporučili mi Bulovku, prý už to tam mají dost zmáknutý, a mají s tím OHSS dost zkušeností ![]()
pevně budu věřit a doufat že jejich služby nebudu muset využít…
jo jo dnes je velký den Sluníčka!!
Sluníčko myslíme na tebe!!!!hodně štěstí ![]()
a zítra myslím testuje Monka,tak na ni budeme myslet..jsem si jistá že se o ni mažel stará na horách vzorně a nic ji nedovolí
![]()
takže bude v pořádku.
jo jo to čekání,,ale mám už program na celý týden a tak mi to to uteče…nejlepší je na to nemyset přeci ..
![]()
Také myslím na Sluníčko a moc držím palečky.Tak i Monce.Holky, držte se všechny. ![]()
Ahoj holky,tak dnes mě potěšili,mám 6 folíků a v pátek jdu na OPU.Mám strach ,snad to zvládnu ![]()
Kanárko,to je dobře že už je ti líp.Jen tak dál.
Všem držím palečky ať se vše daří tak jak má ![]()
hezký den pa
Ahoj holky, zdravím všechny. Na této diskuzi jsem poprvé, před chvíli jsem se zaregistrovala.
Uvedu Vás do mého problému. Od ledna 2009 se snažíme o mimi. V létě mi dr. řekl, že mám zvětšené vaječníky, což mě dost vyděsilo. Ale nechtěl to zatím řešit, tak jsem přešla k jinému
Ten mě zase uklidnil, že to nemusí být problém. Nasadil mi Utrogestan, ještě musím dodat, že mám nepravidelnou menstruaci. Začala jsem jezdit na ultrazvuky a bylo zjištěno, že nemám ovulaci. Nasadil mi Clostelbegyt, nejprve jednu tabletu, pak dávku zvýšil a nic, vůbec jsem na ně nereagovala
takže nám navrhl IVF. Nejprve má jít manžel na spermiogram a podle toho se uvidí, co dál. Jsem z toho celkem vykolejená a nervózní ![]()