Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Růžičko - to je super, hlavně aby byla vajíčka a co nejvíc.Budeme Ti všechny držet pěsti. ![]()
Koloušku - vítej a neboj se.Mrzí mě Tvoje situace a věř, že my všechny tady víme, čím si procházíš
Tak se drž a přeju hodně sil a štěstí! ![]()
Růžičko, tak vidíš!!!A to byly obavy že by jsi nešla na OPU…6 folíků mělo víc holek a dopadlo to dobře. Možná ještě nějaký doroste..jako mne
Určitě tam nějaká vajíčka budou a pěkný, uvidíš!
OPU se neboj to zvládneš, je to chvilka a pak si odpočineš. Budeš mít na to celý víkend ![]()
Tak hodně štěstíčka ![]()
ahoj růže, jsem tu poprvé…vlastně brouzdám po netu, protože jsem pátý den po ET a mám neschopenku…jen tě chci povzbudit -neboj se OPU, nic to není. Možná pokud je hodně vajíček, tak pak pobolívá bříško. Já měla 10 a bylo mi dobře, OPU trvalo chvilku…opravdu, toho se není nutné bát..tak držím pěsti… ![]()
Koloušku vítej ![]()
a kdy má jít na sPG, už máte konkrétní datum, nebo je to už rozjetý…jestli se můžů zeptat?A víte do jakého Caru budete chodit?
Můžeš se nás zeptat na cokoliv, zatím přeji at jde vše dobře. ![]()
děkuju moc za povzbuzení,
já se nebojím bolesti něco snesu,ale ta narkoza
já jí ještě nikdy neměla,ale každá to zvládla tak musim taky.Jinak je super že se pěkně rozrůstáme.Pěkně můžem sbírat informace. ![]()
Ahoj SALMO,děkujuuuuuuu ![]()
Trošku ti závidím,že už to máš za sebou.Ted už jen čekání vid?Držim palečky
aby bylo vše v pořádku.
Růžičko - úplně chápu Tvé pocity a obavy.Já se narkozy také strašně bojím, ale jak mi psaly holky a uklidňovaly mně, ten odběr vajíček je na tom všem opravdu to nejmenší.To víš, je to nepříjemné, hlavně když tam máš mladého hezkého sanitáře
, ale usneš raz dva a za chvíli jsi na pokoji třeba se super babama jako jsem byla já.hezky se prospíš a půjdeš odmů, pak už se budeš jen těšit na to, kolik se ujme embryjek a až Ti je vloží do bříška.Takže opravud Tvé obavy z OPU jsou zybtečné a bolesti jsou pak jen ajko při mesntruaci.
P.S.A ještě, mě když vezli zpět na pokoj, tak jsme prý dokola děkovala a říkala, jak to bylo krásné
tak opravdu nevím, co mi tam dělali
![]()
Salmo - ahojky a vítej.Je opravdu hezké, jak se tu rozrůstáme a navzájem se podporujeme.V těchto chvílích bohužel nepomůžou ani kamarádky.Kdo neví, co to je a nidky si tím neporšel, nemůže vědět, co prožíváme.Proto jsem moc ráda za tuto diskuzi.
A ty jdeš Salmo kdy na ET?
jo, narkozu má asi každá za strašák, ale je to na chvilku a nebolelo to / nejsem superžena, fakt to nic nebylo
/a po probuzení jsem slezla z „kozy“ jakoby nic a došla za doprovodu sestřičky na pokoj. První, co mne napadlo, jakto že mi nic není, nebyla vajíčka ? Ale byla a teď mám dva „spolubydlící“ v bříšku..doufám, že se jim tam zalíbí…totéž přeju i Kanárce, četla jsem, že taky hýčká dvě embryjka.. ![]()
Marketchen, jsem 5. den po ET…čekám a doufám…je to dlouhé, protože mám neschopenku ( abych nic nepodcenila) a nejsem zvyklá být doma a ještě celé dny…ale pro ty dva myšáčky i telenovelu zkousnu, jen ať se zabydlí… ![]()
Salmo, tak jsi mě předběhla s odpovědí
Tak to moc držím palečky.At se mimískové pěkně zahnízdí a opatruj se.A kdy si máš testovat?
Salmo - to jsi určitě udělala dobře.Jen odpočívej a hezky se o mimisky starej. ![]()
Marketchen, až 23.2…to je 18 dní od ET…to asi nevydržím..spíš určitě nevydržím… ![]()
Až 18 dní???Tý jo..to je dlouhá doba.Nám řekli 14-17, ale já se dočkala 10.den po ET té mrchy červené
![]()
Moc Ti přeju dvě //