Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, jste tday všechny ták úžasné.
je super mít si s kým pokecat.Všechny, i když třeba dobré kamarádky jsou teď k prdu, když vůbec neví, o čem je řeč
Dnska mě přepadla hodně veliká depka.
ale jak píšete, musím se držet, už kvůli naší malé. ˇUspěšnost KET není opravud nějak vysoká, ale moje nejlepší kamarádka právě otěhotněla po KET a má úplně stejně starého klučinu jako je naše Klárka.Takže naději určitě neztrácíme.
Holky, díky moc všem.
Já Vám z celého
přeju, aby jste měly hodně sil, klidný průběh stimulace, spoustu kvalitních vajíček a na testíku dvě krásné tlusté //.
Přikládám fotečku naší Klárky, aby jste viděly, že i zázraky se dějí.Přestože jsme se o mimí snažily dlouho a doktoři nám nedávali téměř žádné šance na přirozené otěhotnění, stalo se.Když jsme se asi po 2 letech snažení objednali do CARu..už jsme tam nejeli.Otěhotněli jsme a teď máem doma 3-leté sluníčko ![]()
KANARKA-Teda zlaticko tak se moc moc moc drz
a preju same dobre zpravy
SUPER ![]()
A Kanárko - to vše,c o jsi dnes zažila, to jsou prostě dobrá znamení
Tak moc k Tobě chtělo i to druhé embryjko, tak hodně se snažilo se uchytit, aby mohlo k Tobě do bříška, to by bylo aby to teď vzdalo.Moc Ti to přeju a budu moc a moc držet palce.
To je Tvé první IVF?
Market ty máš opravdu doma zázrak
tak nesmutni my ostatní na ten svuj teprv čekáme a přeju ti další zázraky se přece dějí viz tvá foto ![]()
Kanárko a Ty budeš mít takové andílky dva
Teď to čekání, viď? Holky, já to úplně prožívám s Vámi ![]()
Marketko díky moc za krásné povzbuzení
Jo jo to jemoje první IVF..
MARKET-Krasna smudlinka a ty kukadla(to ma po tobe)
,jo jo kdyz se dari tak se dari ![]()
Marketko díky moc za krásné povzbuzení
Jo jo to jemoje první IVF..
Já vím holky.Asi to pro mne je malinko snažší nebo spíš by mělo být, když dítko mám.Ale i tak to není jednoduché.Moc mě to trápí, jsem veliká cíťa.
Chtěla jsem Vám právě tou fotečkou Klárky ukázat, že zázraky se dějí, i když Vám doktoři řeknou, že to Nepůjde.Ne vždy to tak musí být!A Klárka je tím důkazem ![]()
Kanárko - to je ok…a hlavně, to je další znamení…dnes všechno 2×
V tom něco bude.
Kéž bychom si už psaly v jiné diskuzi a tam si posílaly fotečky z UZ ![]()
Jak jsem už někde četla.vyjmou kvalitní vajíčko, oplodní kvalitní spermiíí, pak Vám tvrdí, jak je embryjo dobré a vloží ho přímo do peřinky…co by ti mimískové ještě chtěli?!
Vždyt už se jen zavrtat a chrupkat ![]()
Marétko to je teda pravda samá znamení…budu ráda když vyjde alespon to jedno ![]()
tak tak základ jim dáme a pak už nám nezbývá než jen čekat…
Kanárko, hlava bolet může, mně se i trochu motala a byla jsem dost unavená, ale tak strašně jsem se těšila a zároven bála na testování, že jsem to ani nevnímala.
Jinak já měla 13DC OPU v pondělí, 5dní kultivaci a ET v sobotu, v úterý jsem měla hooooooooodně slabounkou čárku na mamatestu, ve středu taky slabounkou, ve čtvrtek jsem byla na krvi a Hcg jen 8, ořvala jsem to, no ale v pátek bylo Hcg 24, takže rostlo, takýe 9DPO jsem měla slabou čárku a Hcg hoooodně nízké, takže to holky nevzávejte ani když bude nízké Hcg.
Jinak já znám tady z emimi celkem dost holčin co se povedl KET, tak proč ne Vám, hm?