1. IVF leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1143
9.2.10 21:35

Holky, jste tday všechny ták úžasné. :kytka: :srdce: je super mít si s kým pokecat.Všechny, i když třeba dobré kamarádky jsou teď k prdu, když vůbec neví, o čem je řeč :-( Dnska mě přepadla hodně veliká depka. :-( ale jak píšete, musím se držet, už kvůli naší malé. ˇUspěšnost KET není opravud nějak vysoká, ale moje nejlepší kamarádka právě otěhotněla po KET a má úplně stejně starého klučinu jako je naše Klárka.Takže naději určitě neztrácíme.
Holky, díky moc všem.
Já Vám z celého :srdce: přeju, aby jste měly hodně sil, klidný průběh stimulace, spoustu kvalitních vajíček a na testíku dvě krásné tlusté //.
Přikládám fotečku naší Klárky, aby jste viděly, že i zázraky se dějí.Přestože jsme se o mimí snažily dlouho a doktoři nám nedávali téměř žádné šance na přirozené otěhotnění, stalo se.Když jsme se asi po 2 letech snažení objednali do CARu..už jsme tam nejeli.Otěhotněli jsme a teď máem doma 3-leté sluníčko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
9.2.10 21:37

KANARKA-Teda zlaticko tak se moc moc moc drz :kytka: a preju same dobre zpravy :huban:SUPER :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
9.2.10 21:42

Raduzanko díky moc :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
9.2.10 21:43

A Kanárko - to vše,c o jsi dnes zažila, to jsou prostě dobrá znamení :kytka: Tak moc k Tobě chtělo i to druhé embryjko, tak hodně se snažilo se uchytit, aby mohlo k Tobě do bříška, to by bylo aby to teď vzdalo.Moc Ti to přeju a budu moc a moc držet palce.
To je Tvé první IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
9.2.10 21:44

Market, Klárka je fakt :andel: !!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
9.2.10 21:47

Market ty máš opravdu doma zázrak :-D tak nesmutni my ostatní na ten svuj teprv čekáme a přeju ti další zázraky se přece dějí viz tvá foto :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
9.2.10 21:47

Kanárko a Ty budeš mít takové andílky dva :andel: :andel: Teď to čekání, viď? Holky, já to úplně prožívám s Vámi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
9.2.10 21:50

Marketko díky moc za krásné povzbuzení :hug: Jo jo to jemoje první IVF..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229

MARKET-Krasna smudlinka a ty kukadla(to ma po tobe) :?:,jo jo kdyz se dari tak se dari :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308

Marketko díky moc za krásné povzbuzení :hug: Jo jo to jemoje první IVF..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
9.2.10 21:51

Já vím holky.Asi to pro mne je malinko snažší nebo spíš by mělo být, když dítko mám.Ale i tak to není jednoduché.Moc mě to trápí, jsem veliká cíťa.
Chtěla jsem Vám právě tou fotečkou Klárky ukázat, že zázraky se dějí, i když Vám doktoři řeknou, že to Nepůjde.Ne vždy to tak musí být!A Klárka je tím důkazem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
9.2.10 21:51

se mi to poslalo 2X tak divně..sorry :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
9.2.10 21:57

Kanárko - to je ok…a hlavně, to je další znamení…dnes všechno 2× :-) V tom něco bude.
Kéž bychom si už psaly v jiné diskuzi a tam si posílaly fotečky z UZ :-(
Jak jsem už někde četla.vyjmou kvalitní vajíčko, oplodní kvalitní spermiíí, pak Vám tvrdí, jak je embryjo dobré a vloží ho přímo do peřinky…co by ti mimískové ještě chtěli?! :-( Vždyt už se jen zavrtat a chrupkat :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
9.2.10 22:02

:-D Marétko to je teda pravda samá znamení…budu ráda když vyjde alespon to jedno :kytka:

tak tak základ jim dáme a pak už nám nezbývá než jen čekat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
9.2.10 22:03

Kanárko, hlava bolet může, mně se i trochu motala a byla jsem dost unavená, ale tak strašně jsem se těšila a zároven bála na testování, že jsem to ani nevnímala.
Jinak já měla 13DC OPU v pondělí, 5dní kultivaci a ET v sobotu, v úterý jsem měla hooooooooodně slabounkou čárku na mamatestu, ve středu taky slabounkou, ve čtvrtek jsem byla na krvi a Hcg jen 8, ořvala jsem to, no ale v pátek bylo Hcg 24, takže rostlo, takýe 9DPO jsem měla slabou čárku a Hcg hoooodně nízké, takže to holky nevzávejte ani když bude nízké Hcg.
Jinak já znám tady z emimi celkem dost holčin co se povedl KET, tak proč ne Vám, hm?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex