1. IVF leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
57
8.2.10 21:43

Hlavně aby ses toho zbavila co nejdřív,tak pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
8.2.10 22:02

ahoj holky,tak já se připravuji na středečční transfer tím,že řeším můj moudrák.
dnes jsem šla dobrovolně,již bez bolestí k zubaři,bála jsem se,že by se to mohlo zhoršit až budu po ET.
zubařka mě opíchala pusu a odstranovala dásen elektrikou. kdo nezažil,neví. smrad neskutečný a když to přišlo k sobě,tak děsivá bolest. jsem na ibalginu,ale jsem ráda,že to mám za sebou,během zítra se to jistě zlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2194
8.2.10 22:02

Krásný večer dámy!!!!
Kanárka - moc tě zdravím a nestačím se divit co vše může nastat když chce ženská dítě. Držím pěsti ať jsi co nejdříve O.K. a středa je tvůj šťastný den.
Sylva - gratuluju k ET a pěkně je hýčkej!!!
Holky - co mě tady děsíte umělým přechodem, o tom jsem ještě neslyšela. To už jsem si myslela že tuším do čehu jdu, asi ne??? To dělají u každé????
Eva, Jindriška - vítám a doufám, že se zde dlouho neohřejete a rychle skočíte do diskuze těhotenství, kojení, období vzdoru, puberta… :mavam:
Dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2194
8.2.10 22:05

Sluníčko - honem to zaspi a kloktej šalvěj. Ještě , že jsi tam šla teď, po ET by jsi nemohla ani ibalgin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
8.2.10 22:31

Ahoj Krišpí děkujeme za uvítání a hlavně za rady a podporu tu potřebujeme ale vřechny protože kdo to nezažil nepochopí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
8.2.10 22:32

Díky moc Krišpi a dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
8.2.10 22:35

Dobrou všem a těm co už chrní hezké ráno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
8.2.10 22:35

Sluníčko ahojky, je dobře že jsi si to s tím zubem vyřešila ještě před ET. Protože to ted vyjde… a nebudeš mít na to čas :wink: :kytka:

Tak at máš happy day ve středu…

Já jdu bud sředa nebo čtvrtek…tedy já doufám že se nám do středy něco udrží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
8.2.10 22:37

pa Růžičko a díky, dobrou :mavam:

dobrou vám všem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
9.2.10 10:40

Sluníčko - jsi šikulka, že sis zařídila toho zubaře :kytka: Teď už se budeš soustředit jen a jen na miminko.Zítra na Tebe budu myslet a držet palce, aby vajíček bylo co nejvíc a hlavně, aby byla kvalitní.
Já už jsem celkem v pohodě, včera mi to bylo strašně líto, ale mám skvělého muže a krásnou dceru, kteří mě drží nad vodou.Ale nevdzáváme to a budeme zkoušet dál!!
Všem holky držím moc palečky.Opatrujte se. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
9.2.10 10:57

A všem přeji krásné a pohodové odpoledne.U nás pěkně sněží!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
9.2.10 11:45

Preji hezke dopoledne,za chvili sice uz odpoledne,ale to neva.
Evi,ja sem nic takoveho nemela,myslim tim ten umely prechod,me strasili ze to muzu mit potom.Ale asi to tak musis mit.Kazda z nas ma opravdu jiny problem a jinou lecbu.zatim pa S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
9.2.10 11:48

Slunicko,jak kdybys toho nemela malo,tak jeste problemy se zubem,no lituju te,ale snad mas to nejhorsi za sebou,ten ET je v poho.me akorat vcera vecer pobolivalo brisko,ale uz je to dobre.tak se drz.pa S. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
9.2.10 11:49

Kanarko,tak co,uz to mas za sebou?jak si dopadla? :potlesk: S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
9.2.10 12:20

Holky, moc taky myslím na Monku.Zítra je její den.Asi na horách nemá přístup na net :-( , aby nám dla vědět.
Já jsem dnes zavolala do CARu a sestra mě objednala na příští pátek 19.2.anio nevím, jak KET probíhá, asi se zas něco zobe nebo píchá?!Nevím.Ale už ted se obávám toho dlouhého čekání :-( na výsledek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí