1. IVF leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
308
6.2.10 14:13

Růžičko - folíky určitě dorostou. ty vyšší dávky tomu pomůžou, zkus si dávat i vitamin E, to vaječníky milují :-) Každá reagujeme na léčbu jinak a tvé tělo potřebuje třeba jen víc času a silnější dávku. Doktoři jsou s dávkami optarný, aby nebyl hyperstimulační syndrom to by se pak musela léčba zastavit úplně. Takže už vidí jak reaguješ a ty léky by t měly dohnat. Bude to dobré a určitě nějaké folíky dorostou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
6.2.10 14:14

Raduzanko tak tom áš podobný jako já, to máš krátký protokol. Už víš názvy léků?Měla by jsi to mít napsaný v léčebným plánu, co ti dají po konsultaci do ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
6.2.10 14:16

První injekce sepíchá na stimulaci aby narostlo co nejcíce foléků, a později se k tomu přidává další injekce na udržení, aby nedošlo k ovulce ještě před OPU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
790
6.2.10 14:20

Ahoj Děvčata ještě je dobré dát si udělat imunologicke vyšetření.Dělají je v Praze Podolí,zjistí vám tam jestli vaše tělo nevytváří protilátky na embryjko nebo spemie.Všechno se dá léčit tabletama.Tak jen tolik ahojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
6.2.10 14:26

KANARCE-Tak z papiru vyctu toto,ZAKLADNI MEDIKACE.GONAL-F(IU)(TOTAL 1572IU)pod tim je 225IU/DEN a pod tim 187,5 IU DEN a pak CETROTIDE 0,25MG/DEN.Vse od druheho az do devateho dne cyklu.Tak a vtom aby se :cert: vyznal.Omlouvam se ale jinak to napsat neumim.A dekuju za odpovedi jsi hodna :mavam: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
6.2.10 14:37

Raduzanko tak to máš léky jako já :-) Já měla jen ty nižší dávky od začátku do konce gonal 187.5 pak od 6-tého dne po ultrazvuku začalo se Cetrotide na zbrždění ovu, a poslední den ti dají píchnout injekci která vyvolá ovulaci před OPU.

ty budeš tedy píchat gonal i cetrotide zřejmě od začátku, ale to ti vysvětlí sestra podle tvého rozpisu. Máš krátky protokol s antagonisty GnRh.Až tam pojedeš raději se na vše zeptej a na instruktáž jak píchat pero i injekci. To ti ale ukážou. Ničeho se neboj, všechny to museli poprvé absolovat a dobrý. Pak už se zajedeš :-) :wink:

nemáš vůbec zač, od toho tu jsme :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
6.2.10 14:50

Kanarko diky :palec: .Preju ti v pondeli a i nadale stesticko a drzim palecky a rad se zas navratim az si nebudu vedet rady ale cist si vas budu nadale je to fakt super a clovek neni sam.Tak HUJE.HUJE at ukazem jek se prebaluje :potlesk: .Zatim pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
6.2.10 14:56

Zatím pa Raduzanko a ozvi se. Pěkný víkend. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
6.2.10 14:59

Krišpi mám neschopenku, do práce zatím nemusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
6.2.10 15:00

KANARKA-Urcite se ozvu budu moooc zvedava jak ti stesticko preje :kytka: .pa :mavam:.Jdu vancit to moje chlupate mimino

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
štefi OV
6.2.10 17:57

ahoj sylvušo ,já budu brat harmony asi od 26 unora,tak doufám ,že nějake budou ,asi tolik co slunočko né, ale nějaké doufám jo.Držím palečky ať tvoji mišanci rostou a pak napiš jak pokračuješ.Ja se jen hrozím toho jak budu snašet ty hormony .Měli jste holky nějaké problémy u toho?Sluníčko tobě taky držím palečky ať mišanci ve skumavce rostou :-)

• Citovat
  • Upravit
308
6.2.10 18:32

Štefi, všechny to snášíme podle mne dobře(ty hormony), ale např já beru i jiné léky, které mi způsobovaly bolest hlavy, únava, občas pocit na zvracetí apod. Ale samotné hormony v rozumných dávkách by měly být v pohodě. Možná ke konci tě může bolet trochu hlava, a asi i bříško, ale mne např břicho nebolelo skoro vůbec..takže se neboj spíš to budeš zvládat v pohodě a bez nějakých velkých příznaků.. :wink: jo a bylo i pár bedarů :lol:

jaký máš předepsaný hormony?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
štefi OV
6.2.10 19:06

ahoj Kanárko ,diky za informace ,to se už těším ,že budu vypadat ,jak muj 17 letý syn samá vyrážka :lol: ale co bych pro miminko neudělala .jak zase budu mít nějaké informace tak dám vědět .až budu vědět co si budu píchat tak dám vědět .tak že holky držte se a hlavně vydržať :lol:

• Citovat
  • Upravit
1143
6.2.10 23:21

Ahoj Holky, tak jak se máte? a jak se cítíte? Holky, já nic moc.Já pořád bulím jak želva :-( , i dnes když jsem KLárce nesla dort se svíčkama a zpívala „hodně štěstí, zdraví…“tak jsem odzpívala dvě slova a bulela..no ostuda :cry: Kéž by to bylo těhotenství, ale spíš se obávám, že to jsou ty hormony, které beru, neboť mě bolí břicho jak před menstruací :-( Jsem z toho holky špatná, moc jsem se těšila, že to vyjde.Ale pořád vě mně kapka naděje je, nevzdávám to.
Dobrou noc! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
6.2.10 23:39

ahoj holky,prave jsme dorazili od tchanu,slavili jsme manzelovo narozeniny. Bricho je zase lepsi,ale stale citlive.
Market,prestan se nervovat,bolesti na ms je skvele znameni,vetsinou jsou to bolesti,jak se vse prokrvuje a deloha roste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí