Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Růžičko - folíky určitě dorostou. ty vyšší dávky tomu pomůžou, zkus si dávat i vitamin E, to vaječníky milují
Každá reagujeme na léčbu jinak a tvé tělo potřebuje třeba jen víc času a silnější dávku. Doktoři jsou s dávkami optarný, aby nebyl hyperstimulační syndrom to by se pak musela léčba zastavit úplně. Takže už vidí jak reaguješ a ty léky by t měly dohnat. Bude to dobré a určitě nějaké folíky dorostou ![]()
Raduzanko tak tom áš podobný jako já, to máš krátký protokol. Už víš názvy léků?Měla by jsi to mít napsaný v léčebným plánu, co ti dají po konsultaci do ruky.
První injekce sepíchá na stimulaci aby narostlo co nejcíce foléků, a později se k tomu přidává další injekce na udržení, aby nedošlo k ovulce ještě před OPU.
Ahoj Děvčata ještě je dobré dát si udělat imunologicke vyšetření.Dělají je v Praze Podolí,zjistí vám tam jestli vaše tělo nevytváří protilátky na embryjko nebo spemie.Všechno se dá léčit tabletama.Tak jen tolik ahojky
KANARCE-Tak z papiru vyctu toto,ZAKLADNI MEDIKACE.GONAL-F(IU)(TOTAL 1572IU)pod tim je 225IU/DEN a pod tim 187,5 IU DEN a pak CETROTIDE 0,25MG/DEN.Vse od druheho az do devateho dne cyklu.Tak a vtom aby se
vyznal.Omlouvam se ale jinak to napsat neumim.A dekuju za odpovedi jsi hodna
.
Raduzanko tak to máš léky jako já
Já měla jen ty nižší dávky od začátku do konce gonal 187.5 pak od 6-tého dne po ultrazvuku začalo se Cetrotide na zbrždění ovu, a poslední den ti dají píchnout injekci která vyvolá ovulaci před OPU.
ty budeš tedy píchat gonal i cetrotide zřejmě od začátku, ale to ti vysvětlí sestra podle tvého rozpisu. Máš krátky protokol s antagonisty GnRh.Až tam pojedeš raději se na vše zeptej a na instruktáž jak píchat pero i injekci. To ti ale ukážou. Ničeho se neboj, všechny to museli poprvé absolovat a dobrý. Pak už se zajedeš
![]()
nemáš vůbec zač, od toho tu jsme ![]()
Kanarko diky
.Preju ti v pondeli a i nadale stesticko a drzim palecky a rad se zas navratim az si nebudu vedet rady ale cist si vas budu nadale je to fakt super a clovek neni sam.Tak HUJE.HUJE at ukazem jek se prebaluje
.Zatim pa ![]()
KANARKA-Urcite se ozvu budu moooc zvedava jak ti stesticko preje
.pa
.Jdu vancit to moje chlupate mimino
ahoj sylvušo ,já budu brat harmony asi od 26 unora,tak doufám ,že nějake budou ,asi tolik co slunočko né, ale nějaké doufám jo.Držím palečky ať tvoji mišanci rostou a pak napiš jak pokračuješ.Ja se jen hrozím toho jak budu snašet ty hormony .Měli jste holky nějaké problémy u toho?Sluníčko tobě taky držím palečky ať mišanci ve skumavce rostou ![]()
Štefi, všechny to snášíme podle mne dobře(ty hormony), ale např já beru i jiné léky, které mi způsobovaly bolest hlavy, únava, občas pocit na zvracetí apod. Ale samotné hormony v rozumných dávkách by měly být v pohodě. Možná ke konci tě může bolet trochu hlava, a asi i bříško, ale mne např břicho nebolelo skoro vůbec..takže se neboj spíš to budeš zvládat v pohodě a bez nějakých velkých příznaků..
jo a bylo i pár bedarů ![]()
jaký máš předepsaný hormony?
ahoj Kanárko ,diky za informace ,to se už těším ,že budu vypadat ,jak muj 17 letý syn samá vyrážka
ale co bych pro miminko neudělala .jak zase budu mít nějaké informace tak dám vědět .až budu vědět co si budu píchat tak dám vědět .tak že holky držte se a hlavně vydržať ![]()
Ahoj Holky, tak jak se máte? a jak se cítíte? Holky, já nic moc.Já pořád bulím jak želva
, i dnes když jsem KLárce nesla dort se svíčkama a zpívala „hodně štěstí, zdraví…“tak jsem odzpívala dvě slova a bulela..no ostuda
Kéž by to bylo těhotenství, ale spíš se obávám, že to jsou ty hormony, které beru, neboť mě bolí břicho jak před menstruací
Jsem z toho holky špatná, moc jsem se těšila, že to vyjde.Ale pořád vě mně kapka naděje je, nevzdávám to.
Dobrou noc! ![]()
ahoj holky,prave jsme dorazili od tchanu,slavili jsme manzelovo narozeniny. Bricho je zase lepsi,ale stale citlive.
Market,prestan se nervovat,bolesti na ms je skvele znameni,vetsinou jsou to bolesti,jak se vse prokrvuje a deloha roste.