Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Janez no asi jsme tu jen my dve, treba se nekdo prida. Susan23 je tehulka po iui
uvidime… Ty uz cekas na stimulku, nebo v jake jsi fazi?
Ahoj děvčata, můžu se k vám přidat? Vyzkoušeli jsme neúspěšně IUI a teď stimuluju na 1. IVF Dipherelinem 0,1 mg a Gonalem. Do toho mám zvýšený prolaktin, takže zobu i Medocriptine a endometriózu mám 2mm. Naposledy říkal pan doktor, že se klubou 4 vajíčka. No, zítra jdu na další kontrolu, jsem zvědavá a natěšená. ![]()
@kiwa dekuju za privitani;)
@Aluška82 taky mam dlouhy protokol s dipherelinem a stimulku gonalem. Kolik jednotek pichas? Ja prvni ctyri dny 75 a ted po 150. Na prvni utz jdu ve stredu.
@JanduleD Píchám si od začátku 150. Kolikátý den na Gonalu ve středu budeš? ![]()
@Aluška82 ve stredu si rano nic pichat nemam, asi az podle kontroly, jinak to teda bude osmy den. Jsem zvedava, jaka bude uroda. Ty uz stimulujes kolik dnu? By me zajimalo, kdy se asi dela opu, v prumeru po kolika dnech stimulky.
Ahoj holky dnes jsem to teprve dostals tak hned zítra musím na utz a injekci na zastavení produkce estrogenů. mela jsem jít původně na krátký protokol ale dle utz mam velké ložisko endometr.na vaječníku tak musím na dlouhý..zitra holky nápisu co dál
Tak to já jdu dnes na první ultrazvuk a nejpozději snad v neděli na odběr vajíček ![]()
Holky nevíte některá kdyz ten zákrok vyjde na neděli tak se připlácí? Kdesi zas na diskuzi jsem četla ze o víkendech je to za příplatek ale to mi přijde divné..
@JanduleD Osmý den podle mě budou vidět.
Já jsem dneska devátý. To jsme docela sladěné…
Uvidím, co řekne doktor, minule říkal, že vidí OPU na středu. To bych byla 11. den.
@Janez @kiwa Držím palce. ![]()
Ahoj holky, smím se přidat? čekám na ms mám dlouhý protokol a může to vypuknout..snažíme se 3 roky po LPS nález ložiska endometriozy(jako by to byl nějaký hit)průchodnost chabá pod tlakem oboustraná..1× IUI bez efektu
@Aluška82 ve stredu budu osmy a ty uz opu, snad taky budu mit brzy stimulku za sebou.
Jinak my chodime do fn olomouc;)
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.