Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky holky, tak kdo se chystá už v červenci nebo v srpnu na IVF?
Kam jdete, jak se těšíte?
![]()
Ahoj v úterý jsem byli na IUI a pokud přijde ms, tak jdeme na první IVF, jezdíme do Fakultky v Olomouci, takže by to vycházelo na polovinu srpna cca. Budu mít dlouhý protokol. Jinak vše podstatné mám v podpisu ![]()
Z inseminace neutrální, ve skrytu duše věřím, že by to mohlo klapnout, ale na druhou stranu si říkám, že po tolika letech, by stačila inseminace?
Na IVF se těším. Jinak jsme zdraví oba, myslím si, že je problém v mé imunitě, ale to se potlačí léky při ivf. Těšíš se?
@Susan23 Tak budu držet palce ať už je mimi co nejdřív
. Já se těším, zítra si půjdu pro injekce ![]()
Takže máš taky dlouhý protokol? Nebo jak to máš? Taky ti budu držet palce. ![]()
@Susan23 Měla bych mít krátký protokol. Víc se dozvím zítra
ale těším se víc jak na Vánoce
děkuju
@Susan23 Snažíme se od ledna. Mám 3.stupeň endometriozy, tak nám bylo IVF doporučený.
@kiwa ahoj,tak jak vyfasovala jsi leky a mas prvni pichanec za sebou? ![]()
@Susan23 Ahojky, vyfasovala jsem Puregon
, ale zatím se nic nestalo. Čekám až dostanu MS a začnu si 2.den píchat injekce ![]()
Ahoj holky všechny moc zdravím můžu se přidat? S manželem se snažíme 3 roky a ted půl roku po lapar. stále nic tak ted v srpnu uz konečně jdeme. Stale jsme to chteli nechat přirozeně ale s moji zjištěnou endom. bychom se asi nedočkali
Ahoj holky, muzu se k vam pridat? Od stredy picham Gonal, mam dlouhy protokol. Chodime do fakultky v Olomouc a verim ze to klapne:) musi, jinak z nasi madam bude rozmazleny fracek ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.