1. IVF srpen 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1725
5.8.15 15:53

@Aluška82 kočko, jedno k mimi stačí, ikdyž moc dobře vím, jak je fajn pocit mít v záloze mraženku pro případ „kdyby“. Takže Ty si ten případ vůbec nepřipouštěj ju? :hug:
@kat kat jo holka, fakt exot… to jsem taky nikdy neslyšela, že by se „ztratila“ v Plzni mi Ulčová Galová řekla, že to může být z horka… tak jsem si říkala, kdo je pak blázen. Ale když se mi ted stalo vlastně to samé, že se snížila. Je to divné. Můj gyn o tom taky nikdy neslyšel :nevim: a MUDR v CAr řekl, že se to stát může. Ale že opakovaně… no nemá smyls řešit co by kdyby. V pátek bude jasno KET/hysteroskopie… jen doufám, že půjde případná hysteroskopie třebas ted v půli cyklu a ne nedej bože zase další za měsíc… z toho čekání je mi :poblion:
Naprosto chápu Tvé obavy, ono člověk vychází ze zkušeností a ty mi zrovna moc dobré nemáme. Ale věřím, že ten dlouhej protokol bude ten správnej. Zízkává se více vajuch u těch, který v krátkém měli méně. Takže kočko klíííd :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
5.8.15 15:54
@Aluška82 píše:
Děvčata, tak jsem zpátky z ET. Hned při příchodu mě čekala sprcha, že přežilo jen jedno vajíčko - blastocysta. A to jsem doufala, že zamrazíme. Nevadí, teď se modlím, aby se ten jeden bojovníček chytil. :srdce:
@JanduleD Držím palce, ať se krásně dělí. :hug:
@Vena123 To mě mrzí, je fajn, že tě hlídají a zvýšili ti léky. V pátek chci dobré zprávy od obou. :pankac:

Ty jo, tys měla třetí den pět embryí, že jo? z celkem 16 vajíček, jestli si to dobře pamatuju… tak to chápu, že jsi trochu zklamaná, že nemrazíte… Ale! ten prcek, kterého máš u sebe, má dobré šance, tak mu taky dej šanci ;) Hezké těhotnění přeju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
5.8.15 15:55

@Aluška82 :pankac: tak tak :pankac: výjde to! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
5.8.15 15:56

@Vena123 děkuju moc za podporu, jsi miláček :* Tak uvidíme, co si pro nás srpen připravil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8841
5.8.15 18:48

Holky, děkuji za podporu, dnes fakt jen odpočívám :mrgreen: s malou dnes šel ven mužík :mrgreen:
@Vena123 držím palce, ať je v pátek kontrola ok :hug:
@kat kat kdy začínáš s dlouhým protokolem? Třeba to bude opravdu lepčí než ten krátký :think: a všechny se tu dočkáme tech dvou vytoužených čárek na testu :pankac:
@kiwa a jak je tobě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
5.8.15 18:51

@JanduleD Správně :) mě je fajn, nic mě nebolí. Čekám na sobotu :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
5.8.15 18:57

@JanduleD no to doufám :) V pátek jsem dostala decapeptyl a příští čtvrtek jdu na kontrolu a snad začnu píchat Puregon..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8841
5.8.15 19:02

@kat kat tak budem držet palce, teď už to prostě musí klapnout :pankac: Můžu se zeptat, čistě ze zvědavosti, proč vám doporučili picsi? Nám ho totiž nutili ve Zlíně, no a nakonec v Olmíku ho uplně odmítli že je tam nutná dobrá pohyblivost spermií, což se u mražených spermií nepředpokládá. :nevim: vím že je to o výběru zralé spermie, která se naváže na hyaluron…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
5.8.15 19:30

@JanduleD nám PICSI nijak nenutili, chceme ho sami. Poprvé jsme měli ICSI a z 6 vajíček se podařilo jen 4 oplodnit a transfer byl už třetí den, zbytek embryí to do pátého dne nedal. Dobrá pohyblivost spermií jako předpoklad pro PICSI je podle mě hloupost, právě že čím je spermiogram horší, tím je lepší místo samotného ICSI udělat PICSI. Protože právě ty vadné, nepohyblivé, morfologicky špatné a taky nezralé spermie se ani nepohnou, když se dají do toho roztoku hyaluronu. Zatímco ty, které k němu aktivně míří, jsou vhodné k oplodnění. My máme počet spermií v řádech desítek tisíc na ml, namísto desítek milionů, pohyblivost se různí, poslední byla 9%. Nechci zvyšovat šanci na další neúspěch jen kvůli tomu, že embryolog zase vylosuje špatné spermie (které se mu na první pohled zdají ok) :roll: Raději si připlatím a budu mít maximální šanci, že nemrháme pracně vysezenými vajíčky na párování s nekvalitními spermiemi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1145
7.8.15 09:06

Dobré ráno holky. Jak se dneska máte? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
7.8.15 10:12

@Aluška82 Dobré ráno :mavam: Já ležím v posteli a odpočívám. Zítra mě čeká OPU, tak jsem si dnes udělala volnější režim, protože už jsem fakt jak balón. Co nového u tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
7.8.15 10:15

@Aluška82 Ahojky, skvěle :dance: jak ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1145
7.8.15 12:02

@Simona_Black Já taky odpočívám. A držím se jak jen to jde. Chvílemi jsem v klidečku, chvílemi brečím, normálka. :D Budu na tebe zítra myslet. Přeju krásná vajíčka. :pankac:
@kiwa Holka, ty jdeš zítra na ET? Těším se, že nebudu sama. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
7.8.15 12:05

@Aluška82 jj jdu :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1583
7.8.15 12:48

Ahoj mohu se přidat? Měla jsem OPU ve středu, 8 folikulů ale jen 3 zralá vajíčka. Dneska jsem volala na embryologii a tam mi řekli že vše vypadá dobře a že transfer až v pondělí. Ale kolik se oplodnilo jak vypadají nevěděli že u sebe nemají moji zprávu. Tak teď nevím co si z toho mám jako vzít. Ono je to v principu jedno, stejně je to teď na nich a uvidí se jak se budou vyvíjet. Myslíte že stojí za to volat znovu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.