Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@JanduleD Ahoj, to je krásný výkon! Jak dlouho jsi stimulovala a co jsi si píchala? Pod vedením jakého lékaře? Právě jsem se připojila, abych se zeptala, zda jste si někdo nechal vložit dvě embrya a jak na toto téma probíhal rozhovor s lékařem. Zda doporučovali dvě nebo jste je přímo chtěli vy? Moc ti držím pěsti, aby se chytli ideálně obě
Připlatili jste si za to lepidlo, kterým se embrya v děloze přilepí? Nepamatuji si název a v tom vedru jsem líná to hledat
Kolikátý den kultivace proběhl transfer? Omlouvám se, snad nejsem moc zvědavá.
@MartinaCV no ja chodim do car ve FN Olomouc, tak nemam staleho dr. Dvakrat jsem mela stesti na doc. Dostala a jinak porad Vodicka. Oba super, stimulovala jsem Gonalem a mela jsem dlouhy prokol. Celkove jsem pichala 12 dni, zacinala jsem na 75jednotkach. Jinak pocet embryi se mnou resila embryolozka, my byli rozhodnuti a ona nenamitala. Jen me upozornili, ze prijdu o ctvrty pokus. Embyoglue jsme nemeli, jen icsi a pk.
@JanduleD Taky moc gratuluju k super výkonu
12 dní stimulace, to je včetně dnů, kdy se píchá Pregnyl /Ovitrelle (tedy 12 dní od začátku stimulace do OPU) anebo 12 dní podávání injekcí Gonalu a opu az 14-15.den? A zvyšovali ti pak ty dávky na kolik? A můžu se zeptat, kolik ti je let? Taky se asi moc prám, pardon, ale te|ď pojedu taky dlouhý protokol, tak abych věděla, jak to mají jiní… ![]()
@kat kat v zari mi bude 36. Jinak tech 12dni bylo ciste stimulace, nejdrive po 75 ctyri dny, pak 150 no a na posledni ctyri dny 200. Minule pondeli pregnyl 10000 streda opu a dnes et. Jinak teda u me je vse ok, ivf kvuli muzove nemoci.
@JanduleD píše:
@kat kat v zari mi bude 36. Jinak tech 12dni bylo ciste stimulace, nejdrive po 75 ctyri dny, pak 150 no a na posledni ctyri dny 200. Minule pondeli pregnyl 10000 streda opu a dnes et. Jinak teda u me je vse ok, ivf kvuli muzove nemoci.
Tak to je super
já právě si potřebuju udělat představu, jaké bych měla u dlouhého protokolu mít dávky puregonu, protože u posledního krátkého protokolu jsem začínala první 2 dny na 250 a pak 4 dny 225, celkem jen 6 dní stimulace a už byly přerostlé folikuly, tak doufám, že mi tentokrát dají nižší dávky… bylo z toho 10 folikulů a 6 vajíček… u nás je taky chyba v mužovi…
@JanduleD Já si spletla diskuzi, myslela jsem, že jsem v Gennet Letná, proto jsem se ptala na doktora, ale to nevadí
Podle čeho nastavují krátký nebo dlouhý protokol?
@MartinaCV píše:
@JanduleD Já si spletla diskuzi, myslela jsem, že jsem v Gennet Letná, proto jsem se ptala na doktora, ale to nevadíPodle čeho nastavují krátký nebo dlouhý protokol?
Ahoj, to se určuje hlavně podle hormonálního profilu ![]()
Ahojky, muzu taky k Vam?
od 17.7 Diferilin a ted uz i Merional… V patek konzultace s embryolozkou… Tak uvidim. Tipuju odber pondeli, snad dorostou.
@Horysovazena
@kiwa jsem uplne v pohode, vcera jsem dala decku cerveneho, muzik nakoupil ananasy a dnes k obedu naplanoval chili kon carne
na nastence v car bylo, ze to pomaha uhnizdeni. Jinak vcera jsem se valela, dnes uz musim pomalicku fungovat.
@JanduleD Držím palce.
Jak to, že nám v caru o víně neřekli. A já blbá jen birell. ![]()
@Horysovazena Diferelin pícháš denně?
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.