1. IVF srpen 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35
10.8.15 09:49

Já jsem byla na prvním IVF v dubnu. Dopadlo to špatně. Na stimulaci jsem reagovala špatně - udělalo se mi jen jedno vajíčko!!! Takže to po 10 dnech ukončili a čekali jsme na srpen. Příští pondělí jdu na ultrazvuk před MS a rozjedeme to s dlouhým protokolem podruhé. STRAŠNĚ SE BOJÍM. asi se zblázním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
10.8.15 09:52

@Aluška82 :potlesk: :potlesk: :potlesk: tak snad to jsou jen a jen dobré známky těhu :dance: :dance: :dance: mě ten podbříšek bere každý večer :nevim:… no už abys testovala :dance: :dance: jsem na tebe zvědavá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1725

@Aluška82 crinone jsem měla 3 transfery u 1 IVF a řekla bych, že takovéé ty pocity jsou stejný jako ted u utrogestanu. Unava a tak je z toho :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734

@DasaLa Neboj :) bude to dobrý, hlavně se nenervuj! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1145
10.8.15 09:54

@Vena123 To mě mrzí. Budu na tebe myslet, ať to dobře dopadne. Už doktoři aspoň ví, co se děje? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
10.8.15 09:58

Nenervovat…se řekne :_((((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1145
10.8.15 10:01
@DasaLa Vítej a neboj. Dlouhý protokol mívá dobrou odezvu…:)
@kiwa píše:
@Aluška82 :potlesk: :potlesk: :potlesk: tak snad to jsou jen a jen dobré známky těhu :dance: :dance: :dance: mě ten podbříšek bere každý večer :nevim:… no už abys testovala :dance: :dance: jsem na tebe zvědavá :)

Co jsem se dočetla o příznacích, je radši je moc nesledovat. Někdo má ukázkové a není těhotný, někdo nemá žádné a je. Počkám na test. :dance: Který den máš v plánu testovat? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
10.8.15 10:03

@Vena123 já se lekla, že jsem zaspala tvůj ket! To bych si neodpustila :jazyk: neboj, dřív nebo později ten KET přece být musí… Proč tě trochu nenastimulujou?

Holky, mám dotaz. Před 10 dny jsem píchla decapeptyl depot a včera čekala menses, ale přišlo jen špinění a to pokračuje i dnes. Fakt mírné… Normálně mívám menses nejsilnější první dva dny a pak to ustupuje a teď už druhý den jen špinění. Je to normální? A souvisí to s tím decapeptylem? Měly jste to u dlouhého protokolu některá? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
10.8.15 10:05

@Aluška82 Jasný no, ono když se něco člověk moc přeje tak si hodně i vsugeruje… testovat budu nejdřív 17. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4581
10.8.15 10:12

Ahoj holky dlouho jsem tu nebyla tak teď hledím, že už to máte za sebou!☺Ja pořad jen picham diphereline a už se mi to zda nekonečné!… Naštěstí zítra jdu na kontrolní Utz a snad už od středy bych měla začít stimulovat. Holky jak často se chodí na kontroly?!chtěla bych jet k naším do Čech tak jestli mám vůbec něco plánovat…☺Jinak gratuluji k úrodám☺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
10.8.15 10:17
@Janez píše:
Ahoj holky dlouho jsem tu nebyla tak teď hledím, že už to máte za sebou!☺Ja pořad jen picham diphereline a už se mi to zda nekonečné!… Naštěstí zítra jdu na kontrolní Utz a snad už od středy bych měla začít stimulovat. Holky jak často se chodí na kontroly?!chtěla bych jet k naším do Čech tak jestli mám vůbec něco plánovat…☺Jinak gratuluji k úrodám☺

Ahoj, každý CAR to má trochu jinak, ale obvykle se jde na první UTZ cca 5. den od začátku stimulace a pak až do OPU cca obden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
10.8.15 10:26

Když to v dubnu nevyšlo, zavřela jsem všechny diskuse a ignorovala to. teď mě tedy čeká v pondělí ultrazvuk před menstruačním cyklem. budete tak hodné a řeknete mi, co mě přesně čeká? když jsem si teď sjížděla internet, tak z toho mám pocit, že pokud to někomu vyjde, je to vlastně malý zázrak! (opravuji: velký)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
10.8.15 10:27

@Janez já si nepíchám nic? člověk poslouchá doktory a dělá, co se mu řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4581
10.8.15 10:37

@DasaLa ahoj buď v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4581
10.8.15 10:38

@DasaLa tak já píšu zprávu jak hrom a napíše se jen buď v klidu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.