Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já jsem byla na prvním IVF v dubnu. Dopadlo to špatně. Na stimulaci jsem reagovala špatně - udělalo se mi jen jedno vajíčko!!! Takže to po 10 dnech ukončili a čekali jsme na srpen. Příští pondělí jdu na ultrazvuk před MS a rozjedeme to s dlouhým protokolem podruhé. STRAŠNĚ SE BOJÍM. asi se zblázním
@Aluška82
tak snad to jsou jen a jen dobré známky těhu
mě ten podbříšek bere každý večer
… no už abys testovala
jsem na tebe zvědavá ![]()
@Aluška82 crinone jsem měla 3 transfery u 1 IVF a řekla bych, že takovéé ty pocity jsou stejný jako ted u utrogestanu. Unava a tak je z toho
![]()
@Vena123 To mě mrzí. Budu na tebe myslet, ať to dobře dopadne. Už doktoři aspoň ví, co se děje? ![]()
@kiwa píše:
@Aluška82![]()
![]()
tak snad to jsou jen a jen dobré známky těhu
![]()
![]()
mě ten podbříšek bere každý večer
… no už abys testovala
![]()
jsem na tebe zvědavá
Co jsem se dočetla o příznacích, je radši je moc nesledovat. Někdo má ukázkové a není těhotný, někdo nemá žádné a je. Počkám na test.
Který den máš v plánu testovat? ![]()
@Vena123 já se lekla, že jsem zaspala tvůj ket! To bych si neodpustila
neboj, dřív nebo později ten KET přece být musí… Proč tě trochu nenastimulujou?
Holky, mám dotaz. Před 10 dny jsem píchla decapeptyl depot a včera čekala menses, ale přišlo jen špinění a to pokračuje i dnes. Fakt mírné… Normálně mívám menses nejsilnější první dva dny a pak to ustupuje a teď už druhý den jen špinění. Je to normální? A souvisí to s tím decapeptylem? Měly jste to u dlouhého protokolu některá? ![]()
@Aluška82 Jasný no, ono když se něco člověk moc přeje tak si hodně i vsugeruje… testovat budu nejdřív 17. ![]()
Ahoj holky dlouho jsem tu nebyla tak teď hledím, že už to máte za sebou!☺Ja pořad jen picham diphereline a už se mi to zda nekonečné!… Naštěstí zítra jdu na kontrolní Utz a snad už od středy bych měla začít stimulovat. Holky jak často se chodí na kontroly?!chtěla bych jet k naším do Čech tak jestli mám vůbec něco plánovat…☺Jinak gratuluji k úrodám☺
@Janez píše:
Ahoj holky dlouho jsem tu nebyla tak teď hledím, že už to máte za sebou!☺Ja pořad jen picham diphereline a už se mi to zda nekonečné!… Naštěstí zítra jdu na kontrolní Utz a snad už od středy bych měla začít stimulovat. Holky jak často se chodí na kontroly?!chtěla bych jet k naším do Čech tak jestli mám vůbec něco plánovat…☺Jinak gratuluji k úrodám☺
Ahoj, každý CAR to má trochu jinak, ale obvykle se jde na první UTZ cca 5. den od začátku stimulace a pak až do OPU cca obden…
Když to v dubnu nevyšlo, zavřela jsem všechny diskuse a ignorovala to. teď mě tedy čeká v pondělí ultrazvuk před menstruačním cyklem. budete tak hodné a řeknete mi, co mě přesně čeká? když jsem si teď sjížděla internet, tak z toho mám pocit, že pokud to někomu vyjde, je to vlastně malý zázrak! (opravuji: velký)
@Janez já si nepíchám nic? člověk poslouchá doktory a dělá, co se mu řekne.
@DasaLa tak já píšu zprávu jak hrom a napíše se jen buď v klidu!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.