Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Aluška82 ve stredu budu osmy a ty uz opu, snad taky budu mit brzy stimulku za sebou.
Jinak my chodime do fn olomouc;)
@Aluška82 ve stredu budu osmy a ty uz opu, snad taky budu mit brzy stimulku za sebou.
Jinak my chodime do fn olomouc;)
Tak nakonec ve středu zase kontrola, opu snad v pátek. Rostou pomalu.
Nafasovala jsem místo Gonalu Menopur. Ředí se stejně jako diphereline.
Na Olomouc jsem slyšela samou chválu, my chodíme do Eurofertilu v Ostravě.
Tak já jdu ve čtvrtek na 2. utz a v neděli na opu
a chodím do Reprofitu v Brně
Tak jsem dnes přišla z centra úplně rozladěná. chápu ze jsou dovolené ale co návštěva to jiny doktor
Holky proč kdyz napisu dlouhou zprávu ukáže se jen 3 řádky? Psala jsem dlouho zprávu a je tam jen kousek
@Aluška82 taky jdu ve středu, na kolik tě objednali?
@Janez nevím, mě to dělá z mobilu taky a navíc, když jsem na mob tak mi nejdou dávat ani smajlíci ![]()
@jůlče a jsi taky spokojená? My teda na 100% ![]()
@JanduleD Jsem objednaná na 9:15. Aspoň se ráno vyspím. Práci mám z ruky, tak jezdím do práce až po kontrolách. ![]()
@kiwa Reprofit znám. Jsi tam spokojená?
@Janez To je blbý, taky jsem to měla v minulém caru, ale tam to bylo normální, s dovolenou to nesouviselo. Odešla jsem po pár IUI kvůli vzdálenosti.
Tak to teď v práci aspoň dopíšu.. Tak furt jiný doktor, ale minule, když jsem tam byla u jedné doktorky, tak že prý dostanu 1 depotní injekci do zadku a 10-14 dní do stimulace budu mít klid a dnes když jsem dorazila, tak jsem byla u jiného pana doktora a ten zas že má lepší zkušenosti s apl. injekcí každý den. Musím říct, že se byl někde i poradit ale tak snad mají mít na všechno stejný názor a zkušenosti?!§Manžel už je na ně naštvaný, ale u nás to je s dovolenými úplně stejně, tak zatím to chápu…Tak jsem dostala 4 krabice Dipherelinu a až do 13.8. každý den píchám:( a pak teprve začnu se stimulací. To asi nepřežiju
Jinak chodíme do IVF clinic olomouc
@kiwa Tak to budeme moc držet palce:)Já se toho děsím aby vše narostlo jak má. Pořád pročítám diskuze, články. Prý 1. IVF je jak loterie. Lékaři teprve zkouší, na co člověk bude reagovat a na co ne…
@Janez Já si píchám taky diphereline 0,1 denně a myslím, že @JanduleD taky (plus Gonal, teď menopur). A musím zaťukat, že úroda se zdá být hezká. Uvidíme tu kvalitu pak, to je zas jiná…
Holky můžu se k vám přidat? Já začala stimulovat Gonalem dneska, zrovna před chvílí jsem si píchla první dávku, tak jsem zvědavá, co to se mnou udělá. První ultrazvuk mám naplánovaný na pondělí.
Ahoj ženský, koukám jak tu přes léto pěkně stimulujete a čekáte na zázrak…jako já ![]()
Já už mám za sebou druhou stimulaci a ted papkám etrofem na sliznici a cca 10.8. na KET, k ETu v červnu kvůli sliznici nedošlo.
Po stimulaci gonalem 225j jsem měla z 19 folikulů pěkných 8 vajuch, z kterých 5 vydrželo PK.
Držím palce at vajucha pěkně rostou a ráda se tu k vám přidám ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.