1. IVF srpen 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8841
27.7.15 13:25

@Aluška82 ve stredu budu osmy a ty uz opu, snad taky budu mit brzy stimulku za sebou.
Jinak my chodime do fn olomouc;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8841
27.7.15 13:28

@Aluška82 ve stredu budu osmy a ty uz opu, snad taky budu mit brzy stimulku za sebou.
Jinak my chodime do fn olomouc;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1145
27.7.15 14:23

Tak nakonec ve středu zase kontrola, opu snad v pátek. Rostou pomalu. :) Nafasovala jsem místo Gonalu Menopur. Ředí se stejně jako diphereline.
Na Olomouc jsem slyšela samou chválu, my chodíme do Eurofertilu v Ostravě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
27.7.15 14:40

Taky chodím do fn olomouc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
27.7.15 17:09

Tak já jdu ve čtvrtek na 2. utz a v neděli na opu :dance: a chodím do Reprofitu v Brně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4581
27.7.15 17:13

ahoj holky

Tak jsem dnes přišla z centra úplně rozladěná. chápu ze jsou dovolené ale co návštěva to jiny doktor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4581
27.7.15 17:18

Holky proč kdyz napisu dlouhou zprávu ukáže se jen 3 řádky? Psala jsem dlouho zprávu a je tam jen kousek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
27.7.15 17:40

@Janez Nepsala jsi z telefonu? Mě to dělá Iphone…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8841
27.7.15 18:43

@Aluška82 taky jdu ve středu, na kolik tě objednali?
@Janez nevím, mě to dělá z mobilu taky a navíc, když jsem na mob tak mi nejdou dávat ani smajlíci :cert:
@jůlče a jsi taky spokojená? My teda na 100% :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1145
27.7.15 22:50

@JanduleD Jsem objednaná na 9:15. Aspoň se ráno vyspím. Práci mám z ruky, tak jezdím do práce až po kontrolách. :)
@kiwa Reprofit znám. Jsi tam spokojená?
@Janez To je blbý, taky jsem to měla v minulém caru, ale tam to bylo normální, s dovolenou to nesouviselo. Odešla jsem po pár IUI kvůli vzdálenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4581
27.7.15 22:59

Tak to teď v práci aspoň dopíšu.. Tak furt jiný doktor, ale minule, když jsem tam byla u jedné doktorky, tak že prý dostanu 1 depotní injekci do zadku a 10-14 dní do stimulace budu mít klid a dnes když jsem dorazila, tak jsem byla u jiného pana doktora a ten zas že má lepší zkušenosti s apl. injekcí každý den. Musím říct, že se byl někde i poradit ale tak snad mají mít na všechno stejný názor a zkušenosti?!§Manžel už je na ně naštvaný, ale u nás to je s dovolenými úplně stejně, tak zatím to chápu…Tak jsem dostala 4 krabice Dipherelinu a až do 13.8. každý den píchám:( a pak teprve začnu se stimulací. To asi nepřežiju :zed: :) Jinak chodíme do IVF clinic olomouc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4581
28.7.15 00:18

@kiwa Tak to budeme moc držet palce:)Já se toho děsím aby vše narostlo jak má. Pořád pročítám diskuze, články. Prý 1. IVF je jak loterie. Lékaři teprve zkouší, na co člověk bude reagovat a na co ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1145
28.7.15 06:59

@Janez Já si píchám taky diphereline 0,1 denně a myslím, že @JanduleD taky (plus Gonal, teď menopur). A musím zaťukat, že úroda se zdá být hezká. Uvidíme tu kvalitu pak, to je zas jiná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
28.7.15 08:38

Holky můžu se k vám přidat? Já začala stimulovat Gonalem dneska, zrovna před chvílí jsem si píchla první dávku, tak jsem zvědavá, co to se mnou udělá. První ultrazvuk mám naplánovaný na pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1725
28.7.15 08:56

Ahoj ženský, koukám jak tu přes léto pěkně stimulujete a čekáte na zázrak…jako já :*
Já už mám za sebou druhou stimulaci a ted papkám etrofem na sliznici a cca 10.8. na KET, k ETu v červnu kvůli sliznici nedošlo.
Po stimulaci gonalem 225j jsem měla z 19 folikulů pěkných 8 vajuch, z kterých 5 vydrželo PK.
Držím palce at vajucha pěkně rostou a ráda se tu k vám přidám :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.