1. IVF srpen 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4734
28.7.15 09:12

@Aluška82 Zatím ano, sedl mi víc než Helios :)
@Janez Děkuji :) tak ono to poprvé je takovej los… ale podle ultrazvuku je vše jak má být..uvidím ve čtvrtek… Hlavně, aby tam bylo alespon jedno životaschopný embryo :) ideálně 2 :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1145
28.7.15 15:42

Holky, ještě včera večer jsem kamarádkám říkala, jak nic necítím a dneska už mě teda začal podbřišek bolet. Jestli za to nemůže film Bez kalhot XXL. Musím přiznat, že mě trošku rozhicoval. :D
@Simona_Black Gonal se dobře píchá a já ho i dobře snášela. A určitě i hezky zabere. :)
@Vena123 19 folíků? Že se to do nás vleze… :) No narazila jsem na diskuzi, kde měla holka 28.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8841
28.7.15 21:18

Nazdarek kocky, dnes jsem mela nejak napilno tak jsem se tu dostala az ted.
K tomu protokolu, ja taky picham gonal jen bez dipherelinu. Ten mi pichli 2dc, pak asi dva tydny pauza a pak ten gonal. Ten jsem mela 4 dny jen 75 jednotek, tri dny 150 a zitra se uvidi.
A pekne se tu rozrustame, to se nam tu bude pekne tehulit;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
28.7.15 21:42

@JanduleD Já začala s Gonalem dnes, píchám 225 první dva dny a pak 150 a v pondělí jdu na ultrazvuk, tak jsem zvědavá, kolik jich tam bude :-)))
@Aluška82 Píchá se skvěle, jen mi tedy moc nešlo držet to tlačítko, to musím ještě vychytat. Jinak mě teda odpoledne začal dost píchat v pravém vaječníku, ale naštěstí to přestalo, tak mě to docela překvapilo, že to zabírá až takhle rychle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1725
29.7.15 09:54

@Aluška82 taky mě 2 dny před OPU už tak píchalo v břiše, každý dosed jsem cítila a to ještě 4 dny po OPU, pak to teprve ustupovalo. Nechápu, jak to vydrží holky s 30 vejci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8841
29.7.15 10:16

Holky, tak jsem po kontrole, mam sest 10mm vajuch ale moc vysoko ulozeny vajecnik, tak jich pry muze byt vic. Gonal mam 200jednotek a utz v patek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1145
29.7.15 14:23

Dnešní kontrola dopadla dobře, folíky jsou akorát, tak v pátek OPU. Dostala jsem domů Ovitrelle a zítra už nepíchám nic. Začínám být dosti nervózní.
@Vena123 Taky opatrně dosedám, jak kdybych seděla na vajčkách. :D
@JanduleD Beztak jsou fakt další ještě schované. Budem tu těhulit jedna báseň, trhnem rekord na emiminu. :)
@Simona_Black Časem to budeš zvládat poslepu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
29.7.15 14:49

@Aluška82 No to doufám, dneska mi s tím pomohl manžel, já píchla, on zmáčnul, ale bolelo to víc, než kdybych to dělala sama :lol: Jinak v pátek na tebe budu moc myslet a dej pak vědět, kolik se jich oplodnilo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4581
29.7.15 16:24

Ahoj holky moc gratuluju k úrodě. Moc vám to přeju a závidím ze už to budete mít za sebou.ja teprv dneska 3.pichanec a musím říct ze by ze me nikdy narkoman být nemohl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
29.7.15 16:30

@Janez Já dneska druhej, tak to jsi o den napřed :-) Za mě zatím pohoda, jen mě teda strašně bolí hlava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4581
29.7.15 18:53

@Simona_Black ja sem po 2 nočních a totálně nepoužitelná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
30.7.15 16:10

Ahoj holky, taky bych se přidala, sice mám už stimulaci i odběr za sebou a embrya zamražená, ale čekám, kolik jich projde PGS a když bude na zítřejší kontrole všechno v pořádku, na KET bych měla jít koncem srpna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4581
30.7.15 21:26

Ahoj holky v ivf jsem nováček a zatím mi doktor vůbec neřekl žádný režim během stimulace, pokud nějaký je…Řekli vám nějaké informace? Cvičení, třeba alkohol( jsme zvaní na svatbu),narozky atd…Nemluvě o sexu..Bojím se aby ty vejce nebyly potom nějaké hloupé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
30.7.15 21:37

@Janez :DDDD Hloupé vejce. My jsme měli sex s ochranou, nepila jsem tvrdý, jen pivo a víno přiměřeně. Cvičit se nemá, má být klidovej režim, žádný velký otřesy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4581
30.7.15 22:02

@Netaneta
Tak to je fakt smůla. Jednou za život neco vyhraju(cvičení na měsíc. Srpen zdarmo ve všech centrech v ol)a myslím že to asi vůbec neužiju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.