Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Aluška82 Zatím ano, sedl mi víc než Helios ![]()
@Janez Děkuji
tak ono to poprvé je takovej los… ale podle ultrazvuku je vše jak má být..uvidím ve čtvrtek… Hlavně, aby tam bylo alespon jedno životaschopný embryo
ideálně 2 ![]()
Holky, ještě včera večer jsem kamarádkám říkala, jak nic necítím a dneska už mě teda začal podbřišek bolet. Jestli za to nemůže film Bez kalhot XXL. Musím přiznat, že mě trošku rozhicoval. ![]()
@Simona_Black Gonal se dobře píchá a já ho i dobře snášela. A určitě i hezky zabere. ![]()
@Vena123 19 folíků? Že se to do nás vleze…
No narazila jsem na diskuzi, kde měla holka 28.
Nazdarek kocky, dnes jsem mela nejak napilno tak jsem se tu dostala az ted.
K tomu protokolu, ja taky picham gonal jen bez dipherelinu. Ten mi pichli 2dc, pak asi dva tydny pauza a pak ten gonal. Ten jsem mela 4 dny jen 75 jednotek, tri dny 150 a zitra se uvidi.
A pekne se tu rozrustame, to se nam tu bude pekne tehulit;)
@JanduleD Já začala s Gonalem dnes, píchám 225 první dva dny a pak 150 a v pondělí jdu na ultrazvuk, tak jsem zvědavá, kolik jich tam bude ![]()
@Aluška82 Píchá se skvěle, jen mi tedy moc nešlo držet to tlačítko, to musím ještě vychytat. Jinak mě teda odpoledne začal dost píchat v pravém vaječníku, ale naštěstí to přestalo, tak mě to docela překvapilo, že to zabírá až takhle rychle
@Aluška82 taky mě 2 dny před OPU už tak píchalo v břiše, každý dosed jsem cítila a to ještě 4 dny po OPU, pak to teprve ustupovalo. Nechápu, jak to vydrží holky s 30 vejci ![]()
Holky, tak jsem po kontrole, mam sest 10mm vajuch ale moc vysoko ulozeny vajecnik, tak jich pry muze byt vic. Gonal mam 200jednotek a utz v patek.
Dnešní kontrola dopadla dobře, folíky jsou akorát, tak v pátek OPU. Dostala jsem domů Ovitrelle a zítra už nepíchám nic. Začínám být dosti nervózní.
@Vena123 Taky opatrně dosedám, jak kdybych seděla na vajčkách. ![]()
@JanduleD Beztak jsou fakt další ještě schované. Budem tu těhulit jedna báseň, trhnem rekord na emiminu. ![]()
@Simona_Black Časem to budeš zvládat poslepu. ![]()
@Aluška82 No to doufám, dneska mi s tím pomohl manžel, já píchla, on zmáčnul, ale bolelo to víc, než kdybych to dělala sama
Jinak v pátek na tebe budu moc myslet a dej pak vědět, kolik se jich oplodnilo ![]()
Ahoj holky moc gratuluju k úrodě. Moc vám to přeju a závidím ze už to budete mít za sebou.ja teprv dneska 3.pichanec a musím říct ze by ze me nikdy narkoman být nemohl
@Janez Já dneska druhej, tak to jsi o den napřed
Za mě zatím pohoda, jen mě teda strašně bolí hlava
Ahoj holky, taky bych se přidala, sice mám už stimulaci i odběr za sebou a embrya zamražená, ale čekám, kolik jich projde PGS a když bude na zítřejší kontrole všechno v pořádku, na KET bych měla jít koncem srpna.
Ahoj holky v ivf jsem nováček a zatím mi doktor vůbec neřekl žádný režim během stimulace, pokud nějaký je…Řekli vám nějaké informace? Cvičení, třeba alkohol( jsme zvaní na svatbu),narozky atd…Nemluvě o sexu..Bojím se aby ty vejce nebyly potom nějaké hloupé
@Janez
Hloupé vejce. My jsme měli sex s ochranou, nepila jsem tvrdý, jen pivo a víno přiměřeně. Cvičit se nemá, má být klidovej režim, žádný velký otřesy.
@Netaneta
Tak to je fakt smůla. Jednou za život neco vyhraju(cvičení na měsíc. Srpen zdarmo ve všech centrech v ol)a myslím že to asi vůbec neužiju
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.