1. KET září 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
175
4.10.15 09:04

@giginecka : ahoj, tak dneska jsem testovala. A opravdu jsem nasla na testu 2carky. Mam hroznou radost, :kytka: nemohla jsem uverit a tak jsem si pro jistotu o 2 hodky pozdeji udelala jeste jeden. Doma mam zasobu, tak jsem zkusila jinej. Kdyby jsi sla na krev? Urcite ti to taky vyjde, dneska jsem 13 den po ketu a myslim, ze 10 den by tam jeste nic nebylo. Jeste vydrz, urcite to dobre dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2306
4.10.15 09:21

@renata89 no to uz jsou pekny carky :) moc gratuluju :hug: a jak se citis? Boli te porad bricho? Ja bych mela jit na krev ve ctvrtek to budu 14 dni po ketu a ten den by mi mela zaroven dorazit ms. No ja nevim, ja mam nejakyho bobyho tucha ze u me to nevyjde :( testovat budu zitra, 11 den po. To by tam uz alespon duch mel byt videt. Kdy jdes ty na krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
4.10.15 09:25

@renata89 Renčo, super moc Ti to preju!! At jde vse jak ma!! Opatruj se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
4.10.15 09:30

@giginecka :bricho me boli porad jako pri ms ani nevim jestli to je normalni.jsem ze vseho dost nervozni.ja prave nevim kdy mam jit na krev, nikdo mi to nerekl. Jen ze ve stredu mam udelat test. myslis, ze si mam ve ctvrtek skocit na krev? Mymu chlapovi ty carky prijdou slaby, tak me trochu vystresoval. Urcite je tam taky najdes.bylo by fajn kdyby nam to vyslo nastejno. a jak se citis ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
4.10.15 09:34

@SaraBra : dekuju, mam radost ale i strach.snad uz bude jenom dobre.tobe preju hodne stesti, snad ti to vyjde co nejdriv.taky uz ses natrapila az az.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
4.10.15 09:37

@renata89 jako krev te urcite uklidni, to vis ze stat se muze vsechno, ale musis tomu verit!!! Nekdy se to stesti uz musi usmat!! :) jinak silu carky bych asi neresila, jsi na zacatku to se muze jeste vyrysovat, kazdy to ma jinak… Urcite bude vse v poradku!! :kytka: mam za tebe takovou radost!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2306
4.10.15 09:46

@renata89 neboj,rika ze se bricho boli jak se roztahuje deloha a ze je to uplne stejna bolest jako pri ms. Urcite bych sla na krev, treba hned v ten ctvrtek, alespon budes klidnejsi a tam ti i reknou co a jak dal :) no me brich obcas zaboli ale nijak vyrazne, uvidim zitra, kez bys mela pravdu a ta druha tam byla, byli by jsme v tom spolu :mrgreen: a s tou carkou bud v klidu, je pekna a i kdyby ne tak na testu az tak moc nezalezi, dulezita je krev :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
5.10.15 08:08

@giginecka : tak jak si dopadla? Myslim na tebe, dneska jsem si delala test a carka vubec nesil tak snad nezmizi.mam divnej pocit :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2306
5.10.15 10:27

@renata89 ahoj,tak u me blby, uplne bilo :( jsem z toho uplne vyrizena, vic nez jsem cekala. Testovat musis obden, kazdy den to nema smysl, zkus to zitra a uvidis ze bude silnejsi :hug: ono hcg stoupa obden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
5.10.15 12:51

@giginecka: jeste nezoufej, porad neni nic ztraceneho. Porad je nadeje, ze to vyjde. Test to ani nemusi ukazat, a preci muzes byt tehotna. Ale chapu, ze se citis hrozne, ja testnu zase zitra a uvidime snad carka zesili. Budes testovat zitra?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2306
5.10.15 13:17

@renata89 nene testovat nebudu, jestli ms nedorazi tak testnu jeste ve stredu, pro jistotu, ale uz me dost boli bricho a to bez prestani, takze myslim ze dorazi co nevidet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
5.10.15 19:57

Zdravim vsechny, chtela bych se k vam pridat.Jsem 3 dny po ET a cekam. Zavedli mi jednu peknou blastocystu.Jsem po 3 ivf a uz taky radeji prehnane nedoufam i kdyz to cekani me nici :? Giginecko chtela jsem ti napsat abys nezoufala! Zatim MS nemas a to je dobre.Bylo mi receno, ze mam testovat az 15-17 den po ET a to i v pripade, ze bych mela MS.Tzn.11 den jeste muze byt brzy :) Zatim neni nic ztraceno tak hlavu vzhuru!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
5.10.15 20:03

Renata89:koukala jsem, ze jsi psala, ze prouzky nesili..Taky jsem slysela, ze sili vzdy obden. Dokonce jsem slysela, ze Hcg ze zacatku hodne skace, proto je nektery den treba slabsi nez jiny den..Tak jeste napis jak dopadl dalsi test. Verim, ze snad dobre a mimi tam bude :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
5.10.15 20:18

Ahoj holky chci se k vam přidat jsem dnes po KET 1expandovane blastocysty.Tak Uvidime v CAR jsem byla Unica. Brno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2306
5.10.15 21:02

@Majank @Kecovka ahojte holky, tak vam obema drzim moc pesti :kytka: @Majank ty chodis do jakeho CARu? Ty jo 3 ivf, to je fakt sila, neumim si to vubec predstavit. A mrazacci nebyli nikdy? A kde je u vas problem holky, ze jste sli do ivf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.