Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, nevím zda je to mormální ale já už mám menzes 13 dní je to moje první po porodu, Po šestinedělých jsem si nechala píchou jinjekční antikoncepci, může to mít na to vliv? jsem 2 měsíce po porodu. děkuji za vaše názory
Ano je..moje kamarádka měla po porodu MS i tři týdny, hodně silnou ( vložka co hodinu ), další měla dva týdny, taky silnou, pak měla týden atd…prostě než se to srovnalo do normálu - tělo je ještě plné hormonu nebo buh ví čeho, tak se musí uklidnit..já teda ještě MS neměla, beru HA, tak jsem ráda, ale děsím se teda první MS jako placení daní.. ![]()
Ja mela prvni menstruaci po porodu hroznou, nevedela jsem co se to deje, byla delsi, bolesti silene a uplne kusy ze me sly, pomalu jako pri potratu, jela jsem na pohotovost jestli je vse o. k.A bylo ![]()
Zavolala bych na gyndu. Já měla po porodu taky injekci a měla jsem to slabě dva dny. ![]()
Taky jsem měla injekční Sayanu, krvácela jsem v kuse dva měsíce.. ![]()
@lussi 15 píše:
Holky, nestrašte…malá měla v pondělí 7týdnů a MS nikde
to je snad dobře ne? já ji po porodu ještě neměla a jsem štastná jak blecha.. ![]()
Ahoj, já měla po porodu první menses(pul roku po nem)16 dní a to šíleně silný. Šla jsem s tím na gyndu a tam mě ihned v ten den poslal na kyretáž. Prý jsem měla hodně narostlou sliznici a samo by to neodešlo. Byla jsem po té chudokrevná a musela brát železo. Takže být tebou, volala bych dr.
@lussi 15 píše:
Gábííí, ještě, že už je to OK
OK to už naštěstí je. Malé jsou už dva roky, ale tak do jejího roku, jsem fakt měla pořád nějaký problém, ještě že mám tak chápavého muže.))
Moje první poporodní menses nastalo hned 2 měsíce po něm a trvalo 14 dní. První týden jsem nemohla jít ani k nám na poštu protože nestíhal žádný tampón ani vložka ![]()
Chci se zeptat jak je to s první menstruací…??? po jaké době příde první menstruace když nekojím… děkuji za odpovědi jsem dva měsíce po porodu