10+6tt a celodenní bolest v pravém podbřišku

Anonymní
15.6.19 18:51

10+6tt a celodenní bolest v pravém podbřišku

Jsem dnes 10+6tt a ráno mě začal pobolivat podbřišek na pravé straně, nejprve sem tam a teď celé odpoledne uz bolest trvá bez přestání. Neni to ostrá bolest, spíše tupá. A neni to píchání, které znám při roztahování vazů. Včera jsem byla v poradně a vše v naprostém pořádku.
Holky, co mám dělat? Jet na pohotovost nebo vyckat do zítřka?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Pandulka
15.6.19 19:05

Já osobně bych nejela. Měla jsem takhle v tom prvním trimestru různé bolesti břicha. Dr mi řekla, že blbé jsou silné křeče, to k ní mám zajít. Já si dala navíc pravidlo, že někam pojedu až když to nepřestane ani do druhého dne. Vždy to do druhého dne přešlo.

• Citovat
  • Upravit
147
15.6.19 19:08

V první trimestru jsou tyhle bolesti normální, také jsem to měla. Pokaždé mě překvapila nová bolest 😀 Důležité je, že nemáš silné křeče ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
15.6.19 19:37

Jsem taky v prvním trimestru a bolí mě břicho pořád, jen pokaždé jinak a jinde. Úplně jsem na tyhle slasti zapomněla. :roll: byla bych v klidu a nikam nejezdila, jen v případě že by to bylo horší nebo ta bolest ani zitra/pondělí neustoupila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
15.6.19 20:32

Taky jsem to na začátku měla, teď jsem v 15tt a už tyhle bolesti nemám, ale do nějakého 11tt mě bolelo břicho nonstop :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.19 20:36

Holky tak ja nakonec jela a byla za blba..vse ok. Dr. byl ale moc fajn, klobouk dolů před nima, kdzyz tam maji před sebou hysterky jako jsem já :mrgreen: je to pro mě ponaučení!
Ale bolí pořád, snad už bude zitra fajn…

• Citovat
  • Upravit
4841
15.6.19 21:45

Za uklidnění to určitě stálo :hug: Mě to taky ve středu nedalo a i když mám bolesti už od úplneho začátku těhotenství, raději jsem si na kontrolu zajela, protože v úterý teď ve 32tt mě bral spodek celkem fest. Má dr. tam nebyla a náhrada ze mě právě div neudělala hysterku :cert: A to jsem jela na mimořádnou kontrolu prvně. Když jsem ji div neuprosila, aby udělala vnitřní ultrazvuk, tak čuměla blboňa, že se mi za deset dní zkrátil čípek ze 3cm na 2cm :zed: Takže šup se žádankou do nemocnice, kapačky, kortikoidy a malou se snažit co nejdéle dopéct. Takže jet raději stokrát zbytečně, než něco zanedbat :hug:

Jinak v začátku těhotenství je za mě taky bolest v podbřišku normální :kytka: Mimčo si holt nějaký prostor nárokuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí