12 200 kč a stravenky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Neděláš u nás? Základ máme stejný a 100 Kč stravenky. Na vyplatnici pak dělá celková suma součet základní mzdy hodinové,plus příplatky za smennost a osobní a výkonnostní prémie a minus za podíl na stravenkach.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nechci být až moc zvědavá ale prozradíš, kam jdeš pracovat za tuto častku ? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@andelka83 ty taky delas za hodinovou mzdu 12000? to dela jen za tyden skoro pul milionu. to je super!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nozu ne,za základ 11400 v čistém. Psala jen jen jak se třeba počítají mzdy a ty stravenky v tom. Vypíchnout část a dělat se blbej umíš dobře. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@andelka83 píše:
Neděláš u nás? Základ máme stejný a 100 Kč stravenky. Na vyplatnici pak dělá celková suma součet základní mzdy hodinové,plus příplatky za smennost a osobní a výkonnostní prémie a minus za podíl na stravenkach.
Kdyby se jednalo o Ostravu, tipnu si firmu
. Byla jsem tam a spokojená. Zakladatelko klidně do sz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Victoria1988 jasně, že pracuje. Navíc nevíš, jestli má 160 hod měsíčně nebo 120 nebo míň. Já za tuto částku pracovala na 6 hodin denně… nemusela jsem vydělávat, jen jsem potřebovala být zaměstnaná
Bylo to teda v čistém už
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za to dělá většina žen v malých cizích firmách, montovnách, šicím průmyslu. Většinou je to jedna směna. Stačí si pročíst stránky ÚP a nabídky. Taková je realita. A dělá se za to světě div se i v kancelářích ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@krajta jedná
už tam nejsem,chystám se na mateřskou,po lidech se mi stýská,ale s těmi penězi to snad nemyslí vážně, a nouze o lidi pořád a strašná fluktuace. Čím to asi bude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Victoria1988 jo, pracuje.
Já teda na plný úvazek a na směny. Česká firma, poměrně velká,ale v odvětví,kde se snaží zákazníci získat maximum za minimum, služby.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A když jsou lidé co nemůžou žít u rodicu nebo nechtějí na sílu s někým chodit aby se sestehovali,tak třeba nájem 1kk 1+1 je 9,10 měsíčně,tak jak vyziji?
- Citovat
- Upravit
@atominnka a když není?
U nás třeba fakt platy vtipné,ale jinde by zas byla nevhodná pracovní doba,nebo by člověk měl problém s dojížděním ( finanční, časový)..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@atominnka píše:
@Victoria1988 tak si najdou lepší prácí?
Asi tě zklamu
, ale ne v každém městě je práce jen na ranní za dobrý plat. V obchodech a fabrikach taky musí být zaměstnanci. A každému se nechce do Prahy, jsou lidé kteří se nemůžou/nechtějí odstěhovat, a v ČR existují i menší města a vesnice, kde žijí lidé a jsou rádi že někde dojížději do práce. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@krajta nezklameš, já vcelku přehled o pracovních nabídkách a platech mám. Ale děkuji za shrnutí. I tak si ale myslím, že lepší práce se najít dá, ale je to něco za něco, vlastí zkušenost
@andelka83 tak pak jedině přivýdělek - jeden čas jsem to tak taky praktikovala-
- načítám...
- Citovat
- Zmínit