Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Vydrz devce, ja mela v nedeli jasne pozitivni digi clearblue + 1-2 tydny , takze huraaa (jsem po Et), vcera spineni, dnes krev, a test uz ukazuje minus jen s obrysem +. Krev vcera 12,3… Takze smula. Dr poslala dalsi leky, jenom lezet, zitra zase krev.
Tim te nechci odradit, preju at je to u tebe lepsi kocko, muze se jednat o nidaci proto to spineni, vyckej a dokud nebudu des krvacet tak klido testuj
budu ti prat stesti ![]()
@Payus děkuju, uz v to ale moc nedoufam, ja se te mrchy snad nikdy nezbavim, to špinění predem je neskutečně ubíjející ![]()
Každopádně tobe ted preju moc štěstí. Pred x lety jsem po IVF otehotnela a 9.den po ET jsem měla hodnotu hcg 36 (zavadeli dvoudenni embryo, da-li se tomu tak říct) a ted uz to embryo chodí do 4.tridy…drzim ti moc palce!!!!
@Anonymní píše:
Jsem 12.den po IUI, už ale začínám špinit (špiním vždy cca týden před MS) a poslední dva dny tyto TT, já tam ty druhé čárky vidím, ale jsou extra slabé. Od ovitrellu jsem 13.den.
Jde o testy dr.Maxe, dělají duchy?
Ahoj, já jsem přesně 14. dní po IUI a ted už třetí den špiním (ale jinak než při ms) a dnes ráno duch na testu (fakt viditelný, na tvém skoro nic nevidím), takže vydrž, třeba se chytlo ![]()
Holky obema drzim pesti
at to klapne!! Tfuj tfuu tfuj
a napiste vysledky at se muzu zaradovat s vami ![]()
za 4 dny to mám dostat, pokud fakt nedostanu, tak jdu příští týden na kontrolu do CARu.
@milktea tak jak jsi dopadla? Já jsem 12dc po iui a test snehobily, beru Gynprodyl. Mám Teda občas přes den křeč v podbřišku ale nic co by se nedalo vydržet, a jen nárazově.
@Payus @Moňula604 první IUI skončila ZT, druhá se nepovedla a teď 3. IUI se zatím drží, beru Utrogestan 400mg (Gynprodyl neměli, tak mi dali víc Utrogestanu). První test jsem dělala už 11 DPO a byla slabá čárka, bolel mě podbřišek. Dr mi brala krev asi 14 DPO a měla jsem 175hcg. Ale i tak nevíš, kdy přesně dojde k oplodnění u IUI, takže šance ještě je.
@milktea Ja uz jsem 16+2tt. IUI mi nevysla ani jedna mela jsem 4. Jinak Ti ze srdce gratuluju
utros jsem brala do 12tt 2-2-2.
@milktea @Payus držím vám palce ať to vyjde. Dnes 13dpiui a nic, zítra 14 udělám ráno tt a volám do caru co dál
@Moňula604 tak je možné, že to nevyšlo, ale nevzdávej to
Pokud máte dobré spermio a u tebe taky vše v pořádku, to by v tom byl čert, aby se nechytlo. A pokud tě netlačí čas (vyšší věk), tak bych zkoušela IUI, někomu vyšlo až na 4. pokud ![]()
@milktea ivf a abych byla presna tak az prvni ket, certstvy transfer nevysel. Jinak jsem chtela rict, ze spermio i zena muze byt ok a presto muze byt spatna kvalita embryjek..to se proste stava. A taky proste nemusi trefit ovulku, na to jsem se primo ptala a muze se stat, ze iui probehne az po, nebo vam delaji utz pred iui? Me teda v iscare nedelali
…drzim pace at se vam zadari obema.Vite svou hodnotu AMH? Dulezite vedet…je to zasoba vajcek…
Jsem 12.den po IUI, už ale začínám špinit (špiním vždy cca týden před MS) a poslední dva dny tyto TT, já tam ty druhé čárky vidím, ale jsou extra slabé. Od ovitrellu jsem 13.den.
Jde o testy dr.Maxe, dělají duchy?