12. den po IUI a TT pozitivní?

Anonymní
19.2.19 14:17

12. den po IUI a TT pozitivní?

Jsem 12.den po IUI, už ale začínám špinit (špiním vždy cca týden před MS) a poslední dva dny tyto TT, já tam ty druhé čárky vidím, ale jsou extra slabé. Od ovitrellu jsem 13.den.
Jde o testy dr.Maxe, dělají duchy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4381
19.2.19 14:22

Vydrz devce, ja mela v nedeli jasne pozitivni digi clearblue + 1-2 tydny , takze huraaa (jsem po Et), vcera spineni, dnes krev, a test uz ukazuje minus jen s obrysem +. Krev vcera 12,3… Takze smula. Dr poslala dalsi leky, jenom lezet, zitra zase krev.
Tim te nechci odradit, preju at je to u tebe lepsi kocko, muze se jednat o nidaci proto to spineni, vyckej a dokud nebudu des krvacet tak klido testuj :andel: budu ti prat stesti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.19 14:31

@Payus děkuju, uz v to ale moc nedoufam, ja se te mrchy snad nikdy nezbavim, to špinění predem je neskutečně ubíjející :(
Každopádně tobe ted preju moc štěstí. Pred x lety jsem po IVF otehotnela a 9.den po ET jsem měla hodnotu hcg 36 (zavadeli dvoudenni embryo, da-li se tomu tak říct) a ted uz to embryo chodí do 4.tridy…drzim ti moc palce!!!!

• Citovat
  • Upravit
847
19.2.19 14:45
@Anonymní píše:
Jsem 12.den po IUI, už ale začínám špinit (špiním vždy cca týden před MS) a poslední dva dny tyto TT, já tam ty druhé čárky vidím, ale jsou extra slabé. Od ovitrellu jsem 13.den.
Jde o testy dr.Maxe, dělají duchy?

Ahoj, já jsem přesně 14. dní po IUI a ted už třetí den špiním (ale jinak než při ms) a dnes ráno duch na testu (fakt viditelný, na tvém skoro nic nevidím), takže vydrž, třeba se chytlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.19 14:58

@milktea a půjdeš na krev?

• Citovat
  • Upravit
4381
19.2.19 16:20

Holky obema drzim pesti :) :) :) at to klapne!! Tfuj tfuu tfuj :kytka: :kytka: :kytka: a napiste vysledky at se muzu zaradovat s vami :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
19.2.19 16:21

za 4 dny to mám dostat, pokud fakt nedostanu, tak jdu příští týden na kontrolu do CARu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
6.7.19 21:41

@milktea tak jak jsi dopadla? Já jsem 12dc po iui a test snehobily, beru Gynprodyl. Mám Teda občas přes den křeč v podbřišku ale nic co by se nedalo vydržet, a jen nárazově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
7.7.19 14:52

@Payus @Moňula604 první IUI skončila ZT, druhá se nepovedla a teď 3. IUI se zatím drží, beru Utrogestan 400mg (Gynprodyl neměli, tak mi dali víc Utrogestanu). První test jsem dělala už 11 DPO a byla slabá čárka, bolel mě podbřišek. Dr mi brala krev asi 14 DPO a měla jsem 175hcg. Ale i tak nevíš, kdy přesně dojde k oplodnění u IUI, takže šance ještě je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
7.7.19 15:09

@milktea Ja uz jsem 16+2tt. IUI mi nevysla ani jedna mela jsem 4. Jinak Ti ze srdce gratuluju :srdce: utros jsem brala do 12tt 2-2-2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
7.7.19 22:03

@milktea @Payus držím vám palce ať to vyjde. Dnes 13dpiui a nic, zítra 14 udělám ráno tt a volám do caru co dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
7.7.19 22:13

@Moňula604 termin porodu mam 23.12 takze supr vanoce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
8.7.19 10:04

@Payus jéé :) to bude dáreček :) a tak jsi přirozeně nebo IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
8.7.19 10:07

@Moňula604 tak je možné, že to nevyšlo, ale nevzdávej to :) Pokud máte dobré spermio a u tebe taky vše v pořádku, to by v tom byl čert, aby se nechytlo. A pokud tě netlačí čas (vyšší věk), tak bych zkoušela IUI, někomu vyšlo až na 4. pokud :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
8.7.19 13:56

@milktea ivf a abych byla presna tak az prvni ket, certstvy transfer nevysel. Jinak jsem chtela rict, ze spermio i zena muze byt ok a presto muze byt spatna kvalita embryjek..to se proste stava. A taky proste nemusi trefit ovulku, na to jsem se primo ptala a muze se stat, ze iui probehne az po, nebo vam delaji utz pred iui? Me teda v iscare nedelali :nevim:…drzim pace at se vam zadari obema.Vite svou hodnotu AMH? Dulezite vedet…je to zasoba vajcek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí