14ti letá holka do kempu s klukem a jeho rodiči

Anonymní
18.6.24 22:45

14ti letá holka do kempu s klukem a jeho rodiči

Jsem matka 14ti lété holky, je teď poprvé a čerstvě zamilovaná do kluka (15let), přišla s tím, jestli by mohla jet s nim a jeho rodiči pod stan, do kempu. Nám s manželem se na takové vyletovani zda hodně mladá. Je to naše první dítě, takže nemáme jakoby srovnání co a jak. Je normální, aby byla odpoledne venku 4-5 hodin? Ona argumentuje tím, že i ostatní holky jezdí, nebo přespí - ale u kamaradky, ne u kluka.
Prosím anonym.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5094
18.6.24 22:53

Dle mého ve 14 letech určitě do kempu sama s klukem a jeho rodiči ne.
V tom, že je venku 4-5 hodin nevidím problém, pokud zvládá přípravu do školy. Taky záleží od kolika hodin do kolika. Je rozdíl od 16 do 21 hod. nebo od 14 do 19.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.24 23:02

No pořád je to i s jeho rodiči.. záleží asi jak je zodpovědná a jak to vy cítíte.. já byla na táboře s kamarádkou a počítám, že rodiče je budou hlídat.. musíš vědět jací jsou jeho ročiče..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.6.24 23:03

Rodiče neznáme, nabízí schůzku, ale proste se nám na to zda moc mladá. Courat se začala až teď. Jinak od 14-18, takže normální čas.

• Citovat
  • Upravit
33005
18.6.24 23:09

Courat se? Holka je zamilovana, nevidím duvod, proč by nemohla odpoledne chodit na rande.
Ohledně pobytu v kempu bych asi hlavně chtěla vědět, co je zač ten hoch a jeho rodiče a na základě toho bych zaujala nějaké stanovisko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
18.6.24 23:10
@Anonymní píše: Více

Kdybych znala rodice, tak klidne.

Loni jsme meli v kempu sebou 13leteho syna jedne emiminacky. Ale zname se dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13821
18.6.24 23:19

Ve 14 jsme běžně o prázdninách přespávali s kamarádama u někoho na zahradě. Bylo to v rámci jedné vesnice, rodiče kamarády znali. Trávili jsme spolu takhle celé prázdniny, byli jsme venku celé dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16500
18.6.24 23:21

V tom případě, bych jí nepustila…
Přece jen bych měla určité obavy, ještě navíc, když rodiče vůbec neznám. A že by o tom měla jedna jediná schůzka rozhodnout? :think:
Za mě, ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
18.6.24 23:41

Meli jsme ted kluka 15 let se stejne starou slecnou na víkend, v kempu, pod stanem. Prislo mi to v poho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
18.6.24 23:41

Děti ještě nemám, ale když mi bylo zhruba tolik co těm dvěma, tak naší mého kluka vzali s sebou pod stan.
Bylo to moc fajn a ani ve snu by me nanapadlo se chovat nějak nepřiměřeně když jsem byla pod dozorem. To prázdninové volno toho nabízelo víc, než noc pod dozorem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
18.6.24 23:59

Toho kempu bych se nebala, kdyby uz neco chteli zkusit, urcite by si to nenechali na noci s rodici vedle ve stanu. Poucila bych, duverovala, budovala vztah. Nebude tak muset zacit lhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
19.6.24 00:02

Tak 4-5 hodin venku tráví i moje sedmiletá, prostě lítají s kamarádama po vesnici. Ovšem 14ti letou zamilovanou holčinu bych s jejím klukem a rodiči, co vůbec neznám, opravdu nepouštěla. Pokud by rodiče byli dlouholetí přátelé a já věděla, že se na ně můžu spolehnout, tak ano. Ale poslat nezletilou holčinu s neznámými lidmi, tak to je padlý na hlavu. Ani kdyby se mi přišli představit, za hodinu fakt nepoznám, co jsou zač.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
19.6.24 00:26

Tezko rict…asi by zalezelo, co je to za rodinu, jak dlouho je s pritelem a pod…moje dcera mela taky prvniho vazneho pritele ve 14 letech…v 16 letech s nim a s dalsimi lidmi z party, jeli sami na tyden na chatu asi 30 km od domova…bez dozoru dospeleho..a vse bylo v poradku..zalezi taky jaka je dcera, jestli zodpovedna a rozumna…pokud bych rodice znala dele, problem bych nemela, v tomhle pripade, by zalezelo na okolnostech…jaka je ona a jak se mi jevi pritel.

• Citovat
  • Upravit
74217
19.6.24 04:45

Pokud bych znala rodiče, tak možná jo. Ale jinak ne. A to jsem hodně benevolentní. I moje benevolence má hranice. Že je venku dopoledne. To je jedině dobře. Dcera byla taky za klukem včera dlouho venku. Odcházela, když jsem přišla (asi kolem 15:30) a potkala jsem ji venku při procházce se psem, když se vracela ve 20 h. Už šla s kamarádkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2541
19.6.24 05:54

Pokud věříš dceři, tak ano. Nevidím rozdíl mezi dozorem cizích rodičů, trenérů nebo táborových vedoucích, ale moje dítko je zvyklé „trajdat“ bez rodičů od malička. Už od 15 dokonce párkrát přespalo se spolužáky na chatě bez dospělého dozoru a s alkoholem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí