1,5roční dítě celou noc vyvádí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
agy
15466
15.12.14 20:33
@Mimimi18 píše:
Prave ze na ockovani jsme nebyli, ted nas to ceka. Ale posunu to. Prvně jsem si myslela, ze jsou to taky zuby. Natirala jsem gelem, ale nic nepomáhalo a když mu sahnu do pusy nic tam necitim.
Samozrejme když je nejhur do postele ho vezmu, ale mam strach aby si to pak nevyrvaval, ze nechce byt vpostylce, ale snama

U nas se rve klidne mesic, nez se prorizne, leze jich vzdy vic najednou, jak se vsechny proriznou a trochu popolezou je to hned lepsi. Nez zacnou rusf dalsi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
15.12.14 20:33
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
15.12.14 20:37

To jste me teda potesily :) já jen doufam, ze je to nejaky prechodny období. Asi si nas trochu rozmlsal, protoze me od 3 mesicu spi cely noci bez place a ted tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
15.12.14 20:38

Naše doktorka se třeba dušovala, že očkováním to rozhodně být způsobeno nemohlo… což mě jenom utvrdilo v tom, že bylo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
15.12.14 20:41

@fenny to me doktorka na to pripravila, ze po ockovani si asi něco zazijem, jelikož velky procento deti na to reaguje spatne, takžejá to necham po svátkách. A budu doufat, ze na svatky budeme mit klid :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
midlajs
15.12.14 20:42
@agy píše:
U nas se rve klidne mesic, nez se prorizne, leze jich vzdy vic najednou, jak se vsechny proriznou a trochu popolezou je to hned lepsi. Nez zacnou rusf dalsi :mrgreen:

Tady se dozvidam jake mam stesti…dve dcery maji chrup uz cely na svuj vek a ja ani nevim co to je, ze detem rostou zoubky :dance:

• Citovat
  • Upravit
7009
15.12.14 20:43
@pazitka píše:
my jsme očkovali Priorix před necelými dvěma týdny a malá (2roky a čtvrt) taky v noci strašně vyvádí, od té doby se mi zdá. Má to souvislost?

Muze mit, je to ziva vakcina, velka zatez pro organismus, pro nervovou soustavu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
15.12.14 20:43

@Mimimi18 když se dítě v noci budí, určitě pro to má důvod. Rozhodně bych mu vyhověla a spala s ním v posteli.

Souvislost může být - trauma z Mikuláše, strašidelný film, rostoucí stoličky, vztahy v rodině ap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
15.12.14 20:51

@Eveelin právě nemuzu najit tu pricinu, je mi jasne ze nerve pro nic za nic. Hlavne proto, že do ted, to nedelal. Mikulase ještě nezazil, rekli jsme ze je jaste malej na to, na filmy ho nenecháváme divat, mame jen knizky.
Samozrejme zuby to mohou byt, ale takto dlouho nikdy nevyvadel. A nemyslim si že by se od bolesti tak klepal když se probudi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11862
15.12.14 20:52

@Bibi239 diky- chjo, snad to brzy prejde, asi je to fakt tim ockovanim :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
15.12.14 21:01

@Mimimi18 kdyby to bylo od zubů, může se malý jakoby „vztekat“ že jej něco budí, bojovat o spánek - klidně kopat nohama, brečet. Může to vypadat podobně, jak píšeš.

Je super, že jste ho netraumatizovali čertama a ani mikulášem… Děti můžou reagovat i na něco méně viditelného - problém mezi rodiči, těhotenství maminky, problémy rodiče v práci, předvánoční stres ap.

Může to souviset i sebeuvědoměním - strach, který se pak projevuje v noci. Nebo to mohou být noční můry, jak už tu někdo psal. Některé děti jsou senzitivnější.

Tak ať to brzy odezní a zase se vyspíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
15.12.14 21:09

@Eveelin moc dekuji, snad nas to brzo prejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
15.12.14 21:31

Ahoj,
muzou to byt zminene nocni desy - ty mohou byt i z chronicke unavy. Neni maly pretazeny? spi (v tomto veku) asi 11-13hodin/24hodin? spanek by mel byt kvalitni, ne 3× 20min behem dne, to je jen takove pospavani. Nemate moc navstev, krouzku?
dite muze byt take citlive na nejakou potravinu. Neji treba vecer hodne sladke kase, nebo nepije hodne dzusu s cukrem? pry i to muze mit vliv.
Ockovani ovlivni vse - od spanku po nechutenstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
15.12.14 21:50

Dcera začala v noci takhle vyvádět kolem roku a půl. Příčinu jsme neodhalili, ale asi to byly zlé sny. Když jsme si ji vzali do postele, byl klid. Přitulila se a hezky spala, občas sebou šila, ale už neplakala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6873
16.12.14 06:12

@Etcetera78 a v jaké formě a jak dítěti ten hořčík podáváš?? Musím zkusit i u nás. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí