1,5roční dítě celou noc vyvádí

74
15.12.14 20:17

1,5 roční dítě celou noc vyvádí

Ahoj, mohla byste mi nějaka z maminek poradit.
Muj syn 16 měsíců strašně vyvádí v noci. Usne a po dvou hodinách z ničeho nic začne strasne plakat a celej se trepe. A trva to i hodinu, pak usne a za dve hodiny zase se to opakuje. Jediny co pomuze je ho vzit do postele a přitulit si ho k sobe, pak se uklidni a spi. Kolikrat v noci slysim jak ze spani narika, proste se mu neco zda.
Přes den zacal reagovat divne na urcity věci.
Napr. - hazem si s balonem - 5× krat pro nej utika se smíchem a po 6 se v pulce cesty zastaví, otoci se a utika za mnou s placem jak kdyby se neceho bal.
Nebo kouka do pracky když peru(vždycky se tomu smal)ted po chvilce zase brekot a dost place.

Doma sme v pohodě, žádny stres z tehle strany nemůže mit, opravdu nevim co se deje. Uz 3týdny jsem vlastne nespala.
Prosím poradte, jestli mate zkusenosti.
Moc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
971
15.12.14 20:20

Ahoj, pokud by spal dobře se mnou, nechala bych si ho u sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
15.12.14 20:20

Tak s ním spi v posteli. V tomhle věku měl kluk noční můry a tohle nám pomohlo, abychom se všichni vyspali.

• Citovat
  • Upravit
7211
15.12.14 20:21

To budou asi noční děsy, ideální bude když si ho na nějakou dobu vezmete k sobě, protože takhle je akorát pořád vyděšenej a pak ani klidně neusne. Nebo to aspoň zkuste a uvidíte jestli to pomůže. On taky chudák je nevyspanej a to napomáhá tomu že je to další noc zase špatný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2

Moje má 2 a půl a zacla to delat taky. Tak počkám na reakce

• Citovat
  • Upravit
7009

A neockovali jste pred casem Priorix?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2853
15.12.14 20:22

Mám roční a dělá to už 2 měsíce, kvůli zubům, jak se blíží proříznutí, ty noci jsou nejhorší, spíme přerušovaně jen tak 3h za noc…do 23 si ji musíme brát někdy k sobě do obýváku na hraní, pak ale řve tak a klepe se, že když jdem spát, musí spát s náma, pak je relativně klid, ale i tak sebou hází a někdy brečí, jakmile se přiblížíme k postýlce, řve jak tur, měla a má dost noční můry, přitom doma klid, stále si s ní hraju, jak ji rostou zuby, je víc a víc tulivá a chce být u nás…je to náročné, tak přeju pevné nervy, u nás jednoznačně spojené se zubama.

Příspěvek upraven 15.12.14 v 20:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
15.12.14 20:22

Mně se začal takhle budit po očkování, ale přes den byl v pohodě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11176
15.12.14 20:23

Mno, já spím se svojí dcerkou 15 m v posteli, je klidná, když se probudí, přitulí se a spí dál. Taky dřív spala v postýce, ale pak už nechtěla, ze dne na den. Mě to nevadí, aspoň je v klidu a vyspíme se obě (já teda moc ne, ale není to její přítomností, ale nějak sjem zapomněla spát delší dobu:-)).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
15.12.14 20:24

Když takhle kluci vyváděli, vzala jsem je k sobě a nechala je tam. Bylo to noc co noc, až mě to trochu štvalo. Začali taky v roce a půl a vydrželo jim to skoro do tří let. Pak už ty děsy pomalu přecházely, a když jsem je chtěla k sobě vzít sama od sebe, abych se měla ke komu přitulit, tak najednou nechtěli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
15.12.14 20:27

Prave ze na ockovani jsme nebyli, ted nas to ceka. Ale posunu to. Prvně jsem si myslela, ze jsou to taky zuby. Natirala jsem gelem, ale nic nepomáhalo a když mu sahnu do pusy nic tam necitim.
Samozrejme když je nejhur do postele ho vezmu, ale mam strach aby si to pak nevyrvaval, ze nechce byt vpostylce, ale snama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
15.12.14 20:27

Mně tohle dělá syn taky, jen on se neuklidní ani u mě. teda trochu jo, ale ne natolik, abychom se nějak solidně vyspali. Někde jsem se dočetla, že hořčík má vliv i na spánek, tak jsem ho nasadila a trochu se to zlepšilo, okolo půlnoci mívám až dvě hodiny spánku v kuse :-D
U nás to má i hodně spojitost se zuby, každý jeden protrpí, tak se těším, že až budou všechny venku, že se třeba i ten spánek zlepší…

no a když občas zcela výjimečně má syn klidnou noc, tak se domluví se ségrou a ta se vytasí s rýmou, bolavým ouškem, žízní, čuráním,… aby se mamka nenudila :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
15.12.14 20:31

U nas je to taky rustem zubu, k tomu se vzdy prida ryma, dite nemue spat, pres den je unavene, hraje si a z niceho ni rev,… ty zuby proste boli a u mamy je nejlip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
midlajs
15.12.14 20:31
@mončatka píše:
Když takhle kluci vyváděli, vzala jsem je k sobě a nechala je tam. Bylo to noc co noc, až mě to trochu štvalo. Začali taky v roce a půl a vydrželo jim to skoro do tří let. Pak už ty děsy pomalu přecházely, a když jsem je chtěla k sobě vzít sama od sebe, abych se měla ke komu přitulit, tak najednou nechtěli :mrgreen:

To znam. Probudim se ve dve a rikam si, bude chtit mliko nebude chtit mliko?! :)

• Citovat
  • Upravit
11860
15.12.14 20:33
@Bibi239 píše:
A neockovali jste pred casem Priorix?

my jsme očkovali Priorix před necelými dvěma týdny a malá (2roky a čtvrt) taky v noci strašně vyvádí, od té doby se mi zdá. Má to souvislost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí