Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Udělej si test a jinak ano, pokud nebyla později ovulace, tak už by těhotenství bylo vidět.
Test jsem si nedělala protože lékarnu unás otevřely až dnes a ráno jdu k dr tak nevím jestli udělat test a nebo počkat do zítra…
@Anonymní píše:
Test jsem si nedělala protože lékarnu unás otevřely až dnes a ráno jdu k dr tak nevím jestli udělat test a nebo počkat do zítra…
Jinak mi bylo řečeno že test se ukáže cca po 10 /12 dnech proto jsem dřív nezkoušela
Test to ukáže hned den po vynechani menstruace. Testy se prodávají snad v každým druhým obchodě, ne jen v lékárně. Ráno si ho udělej než půjdeš k doktorce.
Dobrý den zítra mám jít na gyn.. mám 16 dní spoždění ms a chtěla bych vedět jestli už by něco bylo vidět respektivě jestli by už pán doktor poznal těhu..
snažíme se s přítelem o miminko už 8 měsícu tak bych byla štastná kdyby to konečně vyšlo 
Poslední ms jsem měla 20.5 ted jsem měla mít ms 21.6 místo toho jsem měla 3 dny bílý hustý výtok občas me píchá v podbřišku prsa mám citlivé a bolavé také mám bolest hlavy žaludek jako na vodě