Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hani nesmutni. Bříško vykoukne a ještě budeš ráda, až se ho „zbavíš“ ![]()
Já jsem u malé začala přibírat až někdy ve 23tt a břicho jsem měla snad až po 30tt. Třeba sousedka se mě měsíc před porodem ptala, jestli jsem fakt těhotná
![]()
bříško mi vyskočilo až po 20 tt a i teď ho nemám nějak obrovský:-) a ve 28 tt mám jen 2 kg navrch..
Ahoj ja jsem taky mela male brisko a kdyz jsem mela bundu tak to skoro nebylo poznat ani v 8. mesici.pribrala jsem celkem 12kilo a ted jsou male 4 mesice a mam vahu jako pred tehu.
Ahoj ja jsem taky mela male brisko a kdyz jsem mela bundu tak to skoro nebylo poznat ani v 8. mesici.pribrala jsem celkem 12kilo a ted jsou male 4 mesice a mam vahu jako pred tehu.
LadyTommy píše:
taky čekáš červencátko? mám termín 8.7.
jojo taky čekám,ja mam termín 5.7 ![]()
M-a-j-a píše:
Hani nesmutni. Bříško vykoukne a ještě budeš ráda, až se ho „zbavíš“
Já jsem u malé začala přibírat až někdy ve 23tt a břicho jsem měla snad až po 30tt. Třeba sousedka se mě měsíc před porodem ptala, jestli jsem fakt těhotná![]()
Dekuju moc krát za všechni príspevky.
su rada že je tady plno skvelých maminek,tehulek, čo se podelí o své ehotenstvý, rady,
![]()
Ahojda holky.. ja osobně si myslim, že budu mít vidět bříško až po patým mesici, pac jsem docela oplacana:-D už ted vypadam jak tehotna a to jsem sotva na začátku 7 tt:-) Ale chtela jsem se zeptat, kdy se dostavují ranní nevolnosti a kdy vás chytly chute k jídlu?? me vubec nic neni, a chute taky nemam.. jsem v tom nova tak nevím… ![]()
kajatka píše:
Ahojda holky.. ja osobně si myslim, že budu mít vidět bříško až po patým mesici, pac jsem docela oplacana:-D už ted vypadam jak tehotna a to jsem sotva na začátku 7 tt:-) Ale chtela jsem se zeptat, kdy se dostavují ranní nevolnosti a kdy vás chytly chute k jídlu?? me vubec nic neni, a chute taky nemam.. jsem v tom nova tak nevím…
Nevolnosti ani chutě mít vůbec nemusíš
Já jsem v obou těhu zaznamenala jen mezi 8-11tt spíš takové nechutenství, nikdy jsem nezvracela, nedělalo mi problém vaření, pachy…jen jsem prostě neměla moc chuť na jídlo, zvlášť ne na výrazné - vedlo pečivo s máslem, brambory a ovesná kaše
Pověstné těhotenské chutě na zvláštní věci nebo kombinace neznám vůbec. No, maximálně chutě na sladké, ale to jsem měla i v normálním stavu ![]()
Moc děkuju.. ja si práve říkam aby to nebylo nejaky spatny mam udelat jeste test nez pujdu k dr?
Ahojky tak ja mnela nevolnosti asi od 6-7 tt a to sem si poradne musela vytrpet..nevolnosti trvali nekdy aj cely den a to sem se ani nepostavila s postele, skončili mi v 12tt co su hodne rada,chute ma docela chytli, jím hlavne lednačky, kysele zelí, a nemám problem kombinovat jakekoli chute
do konce mi zacalo chutnat jídla ktoré sem nemnela nikdy rada a nejdela je
takže každá to ma jinak.. ![]()
Ahooj, já jsem taky v 16 týdnu a bříško mám jak nějaká maminka co je v 7 měsíci. Asi je to tím , že jsem strašně drobné a malé postavy. To bříško jsem tak měla i u prvního těhu. Hold jsme každá jiná. Jedné bříško roste hned a druhé až později. Bud ráda
alespon nemusíš nosti těho kalhoty. Já už se do žádných nevlezu a to jsem přibrala jen 4 kila ![]()