Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky čekám první mimčo od 15 tt my vytéká mlezivo ale pokaždé když to vyteče tak to cítím strašně mně začne na chvílí bolet bradavka a pak je zase klid a takhle to je celý den. Chci se zeptat zda je to normální a ještě bych se chtěla zeptat jestli je možné že bych už cítila malinké pohyby. Moc děkuji za Vaše zkušenosti ![]()
@Kančík Změny prsou jsou v začátku hodně časté..mě se změnily tvar, barva a citlivost bradavek. Nemohla jsem se jich dotknout, jak to bolelo. A pak to zas ustalo. Mlezivo mi vytékalo až mnohem později, ale moje kamarádka musela například nosit prsní vložky už od nějakého 4.,5. měsíce ![]()
@Tapeta vložky si už taky musím dávát ale ta bolest je šílená už abych měla i po poporodu ![]()
Mě sice mlézivo taky ještě neteče…(vyteklo asi 5 kapek..),ale pohyby cítím od 18.tt a jsem také prvorodička ![]()
@Telny no bud ráda že ti mlezivo neteče
já jsem z toho už uplně na nervy ![]()
@Telny no až to začne tak to na sto procent poznáš
už aby bylo mimčo venku ![]()
@Kančík Jen nespěchej. Já si těhotenství užívala, bylo mi krásně, všichni na mě byli hodní a vše se točilo kolem mě. Teď už se točí vše kolem prcka. Druhé těhotesntví už taková pohoda nebude, když se budu starat o prvního
Hrozně rychle to uteklo.
@Tapeta to já mám těhotenství šílený už od začátku
samé zvracení
ale ted se to už konečně trochu zlepšilo