Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
http://www.maminka.cz/…alek-kaminek
Snad tě článek uklidní. Taky máme doma kamenožrouta ![]()
Vím že kameny ona zobe ale hned jí říkam ne a vyplivne ho ale ted prej s ním upadla a zaskočil jí a chlap mi říka že doufa že tam nebyl druhý který tam vletěl do ní..no jsem na prášky, chlap s ní sám doma…:-( vím že kamaradky holka snědla kováky, korálek, magnet atd. moje mala naštěstí nepolkne…ale ten strach je hroznej, je to děsný čuně ![]()
Pokud je veselá a hraje si, tak to vypadá dobře, kdyby se jí v krčku sekl, určitě byste to na ní poznali.
Ne kamen, ale kolegyně syn spolkl malý penizek, jako euro a bylo s toho hallo, jeli na pohotovost, dali pár dni na vyjití a kdyby to zůstalo v těle musel by na sál.
Musel několik dní jest chleba a bílé zelí naložené, aby se to na to nabalilo a pomohlo to vyjít z těla (což asi naštěstí pomohlo).
Týden kontrolovali stolici. Den pred tím než měli jet do nemocnice to naštěstí vyslo.
@Kelsey no ale peníze jsou kovové a reagují v těle - to je nebezpečné, kámen je jak psala taciras inertní, to znamená, že s ničím nereaguje, pokud ho dítě spolklo, tak ho vykaká
Kameny jsou v rádoby v pohodě Náš malej sežral zub z hřebenu, druhej jsem mu stihla vydolovat z pusy. Dobrá je prý listová zelenina, polévka - kausta a pod že tu dotyčnou věc jakože obalí a lépe vyloučí. To nám poradili na chirurgii.. a pak jsem musela hlídat bobky jestli vyloučil či ne, kdyby ne musel by se hlidat jestli se to někde nezapíchlo a nezanítilo.. nštěstí to vyšlo za 24 hodin. uf.
Nas take furt ma kameny v puse, tak doufam, ze nic nespolkl, vsichni mi rikaji, ze to vykaka
Dobrý den, chci se zeptat, je tu nějaká maminka co jí dítě spolklo kámen..? Přítel hlídal dceru a ta vzala kamen do pusy a upadla a začla se dusit, přítel jí předklonil, a ihned vypadl, vše v pořadku ale pak mi dodal že doufa že tam byl jen jeden :_( a ja nevím zda mam plašit, protože jsem v práci a auto mam já a on sam doma…Prý je vesela a hraje si