18měs holčička - v noci nespinká

91
12.1.16 22:36

18M holčiçka v noci nespinka

Holy jdu si k vam pro radu. :)
Moje mala Sofi ma 18 m. Cca 14 dni z5 se mi zacala nepravidelně v noci budit s pomalu chysterickym zachvatem place. Mleko nekdy caje si cucne ale i tak ji musim uklidnit vzit si ji na ruky v horsim pripade si jdeme treba ve 2 rano hrat. :D
Nevadi mi k ni v noci dojit a dat ji napit ale ona noc place nepomuze ji sni nechat tak… Takze si ji musim vzit na ruky uspat a vzit si ji k nam do postele to by taky ani tak nevadilo ale 14 dni uz to tak funguje. Ani zuby rostou ale nikdy tohle nedelala. Rano se v 8 budi 11:30 az 13:30 spinka pak ve 20:00 jde normalne spinkat. Pak se budi. Slysela jsem o spatnych snech? Co na to? Lapac snu??? :D :D :D uz nevim… :think:
Holky diky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13751
12.1.16 22:39

Vzít si jí do postele než jí to přejde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
12.1.16 22:49

Noční děs? Radí se neprobírat, sedět u dítěte, mluvit klidným hlasem a čekat, až to odezní. Je to hrozné- zažívali jsme to.Ony si to ty děti vůbec nepamatují a normálně pak spí dál (já měla pak daleko větší problém zabrat znova :D ).Je to každou noc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
12.1.16 23:28

Ano kazdou noc :( i ted sedim a uspavame ona mi spinka na rukou jakmile ji chci dat do postele nebo si s ni lehnu do postele oci jak trnky a hysterak! :( holky nevim… Ani nevim co je to vlastne ten nocni des…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
12.1.16 23:28

A nechat jí spát už od začátku u vás v posteli?? Naše malá tohle začala mít na 20 měsících, od té doby začala usínat u nás v posteli, přenášeli jsme po usnutí, chvíli to šlo, ale pak zase nad ránem buzení a už spí celou noc u nás v posteli pět měsíců. A spinká v pohodě celou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
13.1.16 00:06

Ahoj, můj syn mal sice 15 měsíců, ale dělá to samé, takže ho kolikrát v noci musím vzbudit, aby přestal plakat a pak jde zase spát a spí až do rána, a v posteli semnou spí a dělá to i tak, noc co noc, poslední dva týdny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
13.1.16 00:16

Nepomaha :( nemuzu si lehnout az kdyz poradne zabere a nez se to stane mame x pokusu za sebou ona mi spinka na rukou kakmile si lehnem konec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
13.1.16 01:40

Muj syn to v tomhle veku mel taky tak pul hodiny ze spani silenej rev zachvaty nesel vzbudit nic jen rev a byl uplne ztuhlej a tak 3× 4× do tejdne…doktor rikal ze ma je spatny sny ze se to srovna trvalo to asi 4 mesice ale srovnalo se to ted pro jistotu driv jak o pulnoci neusne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
13.1.16 03:12

Ona to ale nema jako ze by spinkala a rvala ona se obudi stoji v postylce a rve tak si ji vemu a usne nekdy uplny hysterak jako dnes teprve si jdu lehnout po hrozne noci byla jsem v koncich nalozila jsem ji do auta a jela nekam :D aby usnula :D hruza :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.1.16 07:44
@aandreaaL píše:
Ano kazdou noc :( i ted sedim a uspavame ona mi spinka na rukou jakmile ji chci dat do postele nebo si s ni lehnu do postele oci jak trnky a hysterak! :( holky nevim… Ani nevim co je to vlastne ten nocni des…

naučila sis ji spát na rukou :nevim: tak si ji dej prostě do postele a máš klid :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
13.1.16 09:47

Nejde mi o to ze spi na rukou tobtady neresim. Resim ten hrozny plac probdele noci a je mi jednobue bude spat v posteli ale ona nespi!!! Kdyz ji dam vedle sebe place kdyz ji dam do postylky place… A pritom je hrozne unavena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
13.1.16 09:55

Holky muze to byt ze ma teda spatne sny? Co se v takovem pripadu dela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1603
13.1.16 10:02

Tak malé je 22.měsíců. už půl roku neusne dřív jak v jedenáct. A to je už nejpozději v osm v posteli. V noci se budí kolem druhé a jsme vzhůru do pěti. Nebrečí teda. Po obědě si řekne sama, že chce spát. Usíná sama, nechce nás tam a je hodná jen nespí. Každý mi tvrdí, že je to období…tak sned mají pravdu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
13.1.16 11:36

@aandreaaL a když jí dáš spát rovnou do postele k vám?? Zkoušelas to?? Malé právě pak stačí když se probere, že se přitulí a spí dál, když spala ve svý postýlce, tak brečela a uklidnila se až po přenesení k nám, ale taky jí chvilku trvalo než zabrala. zkuz to a uvidíš jestli to nepomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí