Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj,
taky mam placentu na přední stěně a mimi jsem začla vnímat až ve 22tt, už jsem taky dost plašila a nakonec mi manža koupil Angelsounds na poslech
a když jsem mimi dýl necítila, hned jsem poslouchala, je to fakt individuální, jsou holky co to cítí od 16 tt a pak zase ty, kt. to cítí až po 20tt, určitě je vše v pořádku, hlavně, že ho cítíš aspon občas, mě ted ten můj kope do močáku takovou silou,že si budu muset asi brzo pořídit vložky Tena Lady ![]()
Dobrý dne chtela bych se zeptat zda je normální že porad asi nic necítím sem 18 týden tehotna a cekam dvojčátka, myslela sme si že touhle dobou už bych je mela cítít…
@Nikolka272 ja cítila až ve 20 tt, kamarádky ve 24 a druhá ve 26..takže klid ![]()
@Petrussee a taky ste mela dvojčátka ano? Mám celkem strach ze by snima mohlo neco být… přeci jen nemají tolik místa a mohlo by to být znat jak se pohybuji…
@Nikolka272 nene, mám jedno, ale prave, ze nemají tolika místa, tak se nemusejí hybat tolik, ale na pohyby je ještě brzy..prvorodicky cítí od 18-22 tt, takže ještě vydrž
..ja pak cítila, když jsem si lehla na zada nebo na bok, dala něco sladkého, když jsem se soustředila ![]()