19 měsíců - nechodí, je tu taky někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6814
15.1.12 13:03

Tak to u vás určitě bude běhat už za chvílí :mrgreen: Náš zatím neudělá ani krok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
15.1.12 13:40

No jo, jenže tohle dělá už skoro 2 měsíce a víc se k ničemu neodváží… No tak pokud se tvůj prcek začal teprve nedávno stavět, tak to chvíli bude trvat, ale pak to třeba bude ráz na ráz. Možná se hned pustí a pofrčí :mrgreen: Naše obchází nábytek už asi 5 měsíců, hrozný období…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
15.1.12 17:42

On je právě taky hrozně opatrný a vše mu hrozně dlouho trvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
15.1.12 22:14

To mi povídej, naší pdelce taky všechny pokroky trvají strašně dlouho… Tak hlavně ať máte brzy pokroky a dej vědět jak to vypadá. Já jsem teď zvědavá co nám řekne Dr., popravdě z toho mám docela hrůzu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
16.1.12 17:39

Ach jo,tak nás do neurocentra objednali až na březen :,( To snad nevydržím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
17.1.12 09:21

No tak to je teda doba. Třeba ho do té doby nebudete ani potřebovat :lol: A co jinak vaše Dr. na to???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
17.1.12 11:45

Ta to neřeší,jakmile jsme začali chodit na rehabilitaci a neuro,tak už jí to nezajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
17.1.12 14:58

Aha, no tak to jsem zvědavá po jakých „všech čertech“ nás bude honit ta naše Dr., dám pak vědět. Pořád ji zkouším na něco lákat, ale nepůjde a nepůjde :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
19.1.12 09:13

Ahoj holky, tak jsem byla u Dr. a máme doporučení na rehabku. Prý když chci, tak že mě ho teda dá… No je tohle normální? Tak jsem zvědavá co se dozvíme tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
19.1.12 11:02

Jo normální to je,já si o něj musela taky říct i o doporučení na neuro. :nevim: Tak pak napiš,co vám poradili. My byli v uterý a dala nám cviky na posilování břicha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
19.1.12 22:03

Já to asi špatně napsala, malá mi bouchala do počítače :D Dr. koukala jak když jsem blázen, no a pak řekla, tak když teda chcete… To mi nepřišlo normální, v tomhle věku… A co cvičíte Dari?? Já budu na rehabku volat zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
19.1.12 22:17
dari74 píše:
Jo normální to je,já si o něj musela taky říct i o doporučení na neuro. :nevim: Tak pak napiš,co vám poradili. My byli v uterý a dala nám cviky na posilování břicha.

Dari to mě mrzí že jdete až v březnu jak to sakra? nás vzali okamžitě asi za 5 dnů tenkrát :think:
jak se dá svičit s tak velkým děckem vojtvka? jaký máte cvik na to břicho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
20.1.12 08:18

Paní v recepci mi říkala,že tam ted pan doktor dlouho nebyl,tak jsem jim to nakupilo a dřív pohužel volno nemají. Jinak mi vojtovku necvičíme,ta bych našeho otesánka už nepřeprala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1036
20.1.12 17:49

ahoj maminky, tak jsem narazila na tuto diskuzy.. Kubíčkovi bude tedka rok a nestaví se..jinak od narození je akční, leze od 8měsíce a perfektně, nožičky dává do boku do pravého úhle a opírá se o chodidla, ale nestaví se..tak jsem si říkala,zda to není špatně a jak tak koukám,není..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
23.1.12 22:58

Ahoj holky, tak hlásím, že naše slečna se den před kontrolou u Dr. konečně rozběhla a to fakt ve velkém stylu. Prostě fakt chodí :mrgreen: jsem děsně šťastná. Přeju vám všem ať to taky brzy zažijete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí