Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Tak to u vás určitě bude běhat už za chvílí
Náš zatím neudělá ani krok.
No jo, jenže tohle dělá už skoro 2 měsíce a víc se k ničemu neodváží… No tak pokud se tvůj prcek začal teprve nedávno stavět, tak to chvíli bude trvat, ale pak to třeba bude ráz na ráz. Možná se hned pustí a pofrčí
Naše obchází nábytek už asi 5 měsíců, hrozný období…
On je právě taky hrozně opatrný a vše mu hrozně dlouho trvá.
To mi povídej, naší pdelce taky všechny pokroky trvají strašně dlouho… Tak hlavně ať máte brzy pokroky a dej vědět jak to vypadá. Já jsem teď zvědavá co nám řekne Dr., popravdě z toho mám docela hrůzu
Ach jo,tak nás do neurocentra objednali až na březen
To snad nevydržím.
No tak to je teda doba. Třeba ho do té doby nebudete ani potřebovat
A co jinak vaše Dr. na to???
Ta to neřeší,jakmile jsme začali chodit na rehabilitaci a neuro,tak už jí to nezajímá.
Aha, no tak to jsem zvědavá po jakých „všech čertech“ nás bude honit ta naše Dr., dám pak vědět. Pořád ji zkouším na něco lákat, ale nepůjde a nepůjde ![]()
Ahoj holky, tak jsem byla u Dr. a máme doporučení na rehabku. Prý když chci, tak že mě ho teda dá… No je tohle normální? Tak jsem zvědavá co se dozvíme tam
Jo normální to je,já si o něj musela taky říct i o doporučení na neuro.
Tak pak napiš,co vám poradili. My byli v uterý a dala nám cviky na posilování břicha.
Já to asi špatně napsala, malá mi bouchala do počítače
Dr. koukala jak když jsem blázen, no a pak řekla, tak když teda chcete… To mi nepřišlo normální, v tomhle věku… A co cvičíte Dari?? Já budu na rehabku volat zítra.
dari74 píše:
Jo normální to je,já si o něj musela taky říct i o doporučení na neuro.Tak pak napiš,co vám poradili. My byli v uterý a dala nám cviky na posilování břicha.
Dari to mě mrzí že jdete až v březnu jak to sakra? nás vzali okamžitě asi za 5 dnů tenkrát ![]()
jak se dá svičit s tak velkým děckem vojtvka? jaký máte cvik na to břicho?
Paní v recepci mi říkala,že tam ted pan doktor dlouho nebyl,tak jsem jim to nakupilo a dřív pohužel volno nemají. Jinak mi vojtovku necvičíme,ta bych našeho otesánka už nepřeprala.
ahoj maminky, tak jsem narazila na tuto diskuzy.. Kubíčkovi bude tedka rok a nestaví se..jinak od narození je akční, leze od 8měsíce a perfektně, nožičky dává do boku do pravého úhle a opírá se o chodidla, ale nestaví se..tak jsem si říkala,zda to není špatně a jak tak koukám,není..
Ahoj holky, tak hlásím, že naše slečna se den před kontrolou u Dr. konečně rozběhla a to fakt ve velkém stylu. Prostě fakt chodí
jsem děsně šťastná. Přeju vám všem ať to taky brzy zažijete