Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky
,
právě jsem v 19tt, poprvé těhotná a od včerejšího večera mě začalo bolet v podbřišku a do toho se přidal i levý bok. Občas to povolí a pak se to zase vrátí. Když ležím na pravé straně nebo sedím tak jsem úplně v pohodě a nic nebolí. Ale když potřebuju chodit tak se ta bolest zase vrací.
Roztahování dělohy nebo raději jet pohotovost? V noci i odpoledne v pohodě spím, neruší mě to, jen při chůzi mě to trápí
.
Beru magnesii. Kontrolu mám teď v pátek tak to dr určitě řeknu. Jaké máte prosím Vy zkušenosti?
@Weldi jsi v týdnu, kdy se deloha vyvaluje ven. Po prvním trimestru vyleze nahoru z pánve a okolo toho 17-19tt se vypouli a z toho bolí vazy. Jakmile si stoupnes, tak břicho táhne a bolí to. já to řešila tejpovanim, případně se da podvazat rebozem nebo tehotensky pas
Zkušenosti mám takové, že když jsem měla bolesti, které mi dělaly problém při chůzi, tak byl problém. Může a nemusí to být tvůj případ. Maximálně pojedeš na kontrolu, dozvíš se, že je vše ok a pošlou tě domů. To za ten klid stojí, ne?