Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
rosničko mě taky pobolívá břicho, den po IUI bolelo hodně, dnes je to mnohem lepší ![]()
no kdyby se to tak chtělo povést, skákala bych radostí ![]()
mě bolelo břicho hodně asi do víkendu, teď už sice míň, ale pořád ho cítím ![]()
zadne strachy,po IUI pobolivani briska je normalni,nektere holciny dokonce i spini a taky to je pry normalni
To jsem byli ve stejný den
no protože jsem včera večer a tedko odpol trochu krvácela ![]()
doufam ze jsem te pred tim nejak neurazila,nemyslela jsem to zle ale vazne je blbost po 1.nezdarene IUI jit hned do IVF pokud tam nejsou nejake problemy kvuli kterym by IUI byla zbytecna a to asi nebude vas pripad ne?jinak by ji doktori nedelali ani jednou
katy001 píše:
a kdy mas termin MS?nemohlo to byt jen slabe spineni?
byla to jasná krev a termín ms mám až kolem 22.února ![]()
tak to je divne kdyz MS cekas az kolem 22.
po IUI se to pry holkam obcas stava…zkus se setrit a nenamahat brisko
Katy, samozřejmě bych mohla na další a další IUI, já už nechci čekat víš, uvidím jak se domluvím popřípadě v CAR ale můj dr. mi řekl, že vzhledem k tomu, že teoreticky vůbec nereaguju na jeho stimulaci, tak by bylo pro mě IVF nejlepší řešení, než do mě několik měsíců rvát hormony, na který nereaguju tak jak bych měla
katy001 píše:
tak to je divne kdyz MS cekas az kolem 22.
po IUI se to pry holkam obcas stava…zkus se setrit a nenamahat brisko
zkusím se šetřit
děkuji ![]()
ale podle toho co tu máš tak ti zkoušel jen stimulaci clostíkem a to je jen úplný začátek
na ten já jsem třeba vůbec nereagovala ![]()
no…ja osobne bych to takhle nehrotila,ale to je na kazdem…i pri IVF se musi stimulovat,takze je to v podstate to same
nemám v profilu všechno, zkoušeli jsme spolu s clostíkem i injekční stimulaci, tu jsem ale doplácela a už nechci platit další, když v CAR mi to hradí pojištovna